Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

KK DD 7/2: ratjetoe van emoties

182 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 7 februari 2011 17:33
    quote:

    ouwebeursrot schreef op 7 februari 2011 17:28:

    Ik gok eigenlijk morgen al op een tikkie terug.
    Feit is dat maar één beetje lullig bericht uit China, dat de boel daar afkoelt en ....die DAX ploft zomaar 100 tot wellicht 250 punten. Je zag dat als er maar even angst is dat de auto's niet verkocht raken, dat de staalaanbod vanuit China flink gaat toenemen, of als de Chinese regering toch maatregelen neemt om de inflatie daar wat te beteugelen. En meteen krijgen die Duitsers dat dan ook voor hun kiezen.

    Jouw dag zal heus wel komen!
  2. gam gam 7 februari 2011 17:33
    In de ochtend, bv. 09.30u, staan er geregeld wat fondsen op +1.5% of -1.5%, met weinig volume, die dan aan het eind van de dag weer wat genormaliseerd zijn. Moet toch eens proberen daar gebruik van te maken.
  3. madouc* 7 februari 2011 17:34
    quote:

    ouwebeursrot schreef op 7 februari 2011 17:28:

    Ik gok eigenlijk morgen al op een tikkie terug.
    Ik gok met je mee doe het alleen op de AEX.
  4. forum rang 4 ONN 7 februari 2011 17:39
    quote:

    blaaskaak schreef op 7 februari 2011 17:34:

    Is dat je enige positie dan ouwe ?
    En een kleine optiepositie in de Aex. Eigenlijk handel ik het liefst zo min mogelijk in futures, maar vaak kan ik er niet van afblijven. Haha....
  5. forum rang 10 voda 7 februari 2011 17:56
    AMSTERDAM VANDAAG: AEX +1,2% op mix aan factoren


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Amsterdamse beurs is maandag met winst gesloten op grond van een aantal gunstige omstandigheden die tezamen voor een goede marktsfeer zorgden.

    De AEX-index sloot maandag 1,2% hoger op 369,85 punten, de hoogste slotstand voor 2011. De Midkap won 1,6% op 653,33 punten. De Smallcap eindigde 0,04% hoger op 516,36 punten. De AEX zette voor 2011 onderbeurs een hoogste notering voor 2011 neer van 370,33 punten.

    Wall Street noteerde rond het slot van de handel in Amsterdam hoger, waarbij de Dow Jones Industrial Average 0,7% hoger noteerde.

    "De belangrijkste elementen die de AEX maandag nieuwe 'highs' bezorgden zijn de vooralsnog stabiele situatie en ogenschijnlijk ingetreden rust in Egypte, de gedaalde olieprijs en de sterkere dollar", zegt vermogensbeheerder Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer.

    Daarnaast wijst Bender op de goede bedrijfsresultaten, zoals ze tot nu toe zijn gepubliceerd, de verschillende fusie- en overnamegesprekken die worden gevoerd en de door de afkoelende olieprijs afgenomen inflatierisico's.

    Volgens Bender zal de aandacht deze week vooral uitgaan naar cijfers van vastgoedfondsen, Zwitserse banken en, dinsdag, de cijfers van ArcelorMittal.

    "Een openingsindicatie voor dinsdag is nauwelijks te geven als we niet weten hoe de cijfers van deze zwaargewicht zijn", aldus Bender. ArcelorMittal sloot maandag met een winst van 2,3%.

    De winst van de AEX werd maandag breed gedragen. Slechts vier fondsen sloten lager en ook nog eens in beperkte mate.

    Corio kreeg een buy-advies van ING research en sloot 0,1% hoger. Het aandeel Air France-KLM, dat deze week met vervoers- (dinsdag) en bedrijfscijfers over het derde kwartaal (woensdag) naar buiten komt, profiteerde volgens Bender van de gedaalde olieprijs en sloot 3,6% hoger.

    De macro-economische agenda bevat voor dinsdag voor Nederland de omzet en productie van de industrie over december en voor Duitsland alleen de industriele productie, eveneens over december.

    Voor de VS staat alleen een aantal kleine gebeurtenissen op de agenda. Om 13.30 uur verschijnt de NFIB Small Business Optimism Index over januari. Daar is geen prognose voor beschikbaar. In december kwam de index uit op 92,6. De NFIB staat voor National Federation of Independent Business, een organisatie die sinds 1943 de belangen van kleine ondernemingen in de VS behartigt.

    Dinsdag kan de markt reageren op de toespraak van de Amerikaanse president Barack Obama over de economie en de werkgelegenheid.

    De macro-economische agenda bevat voor dinsdag ook een drietal wekelijks terugkerende aan consumenten gerelateerde indices.

    Om 13.45 uur komen de cijfers van International Council of Shopping Centers (ICSC) tot en met 5 februari naar buiten, met de ontwikkeling van de vergelijkbare winkelverkopen op week- en jaarbasis, exclusief restaurantbezoek en autoverkopen. In de week ervoor daalden de verkopen op weekbasis met 1% en stegen deze op jaarbasis met 1,6%.

    Om 14.55 uur volgt de Redbook-omzetindex, een andere retail-indicator. Ook deze loopt tot en met 5 februari en geeft een vergelijking op maandbasis en op jaarbasis. In de week ervoor daalde de index op maandbasis 0,9%. Op jaarbasis bedroeg de stijging 2,3%.

    Om 23.00 uur wordt de wekelijkse index voor het consumentenvertrouwen van ABC gepubliceerd over de week die eindigt op 6 februari, waar de markt ook pas woensdag op kan reageren. De index kwam een week eerder uit op -41.

    Om 18.30 uur treedt de voorzitter van de Federal Reserve van Atlanta Dennis Lockhart aan in Anniston in Alabama.

    Om 19.00 uur komt de voorzitter van de Federal Reserve van Dallas Richard Fisher aan het woord over de economie. Plaats van handeling is vooralsnog onbekend.

    Jeffrey Lacker is de derde Fed-prominent die dinsdag spreekt. De voorzitter van de Fed van Richmond is in Newark, Delaware.

    Staatsobligaties sloten maandag hoger.

    De euro noteerde maandag rond 17.45 uur $1,3564 tegen $1,3615 maandag om circa 8.30 uur.


    Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; andre.sterk@dowjones.com

  6. forum rang 10 voda 7 februari 2011 17:57
    Europese beurzen in de lift
    Gepubliceerd op 7 feb 2011 om 17:50 | Views: 0

    AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurzen in Europa sloten maandag met stevige winsten. De stemming onder beleggers was opperbest. De Amsterdamse AEX-index eindigde op de hoogste stand van dit jaar en noteerde gedurende de middag zelfs kort boven de 370 punten.

    De hoofdindex in Amsterdam sloot de dag 4,34 punten hoger af op 369,85 punten. Een winst van 1,2 procent. De MidKap-index kreeg er 1,6 procent bij en noteerde 653,33 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt kregen er 0,9 tot 1,1 procent bij.

    Goede geluiden over de wereldeconomie liggen aan de basis van het optimisme, denkt beleggingsstrateg Michel van der Stee van Van Lanschot Bankiers. ,,De economische cijfers van de afgelopen tijd waren vrij goed. Beleggers krijgen meer vertrouwen in de economie.''

    Orderontvangst

    Een tegenvallend cijfer over de orderontvangst in Duitsland had nauwelijks effect op de gunstige stemming. De Duitse industrie ontving in december 3,4 procent minder orders dan een maand eerder. De daling viel aanzienlijk sterker uit dan verwacht.

    TomTom stal de show in de AEX-index. De producent van navigatieapparatuur boekte een winst van 4,9 procent. Het aandeel werd op de kooplijst van UBS gezet.

    'Outperform'-advies

    Het van staalconcern ArcelorMittal afgesplitste roestvrijstaalbedrijf Aperam was de op een na sterkste stijger in de AEX met een winst van 4,6 procent. Exane BNP Paribas start het volgen van het fonds met een 'outperform'-advies.

    Andere opvallende stijgers in de AEX waren onder meer Air France-KLM (plus 3,6 procent), Reed Elsevier (plus 2,5 procent), ASML (plus 2,7 procent) en TNT (plus 4,2 procent).

    Adviesverhoging

    In de MidKap ging automatiseerder Logica 5,1 procent omhoog. Het aandeel kreeg een adviesverhoging van Numis.

    Pharming won 4,2 procent. Het biotechnologiebedrijf verwacht in de loop van 2012 het middel tegen zwellingen Ruconest op de lucratieve Amerikaanse markt te introduceren.

    De prijs van een vat ruwe Amerikaanse olie daalde 0,7 procent tot 88,41 dollar. De euro noteerde een stand van 1,3560 dollar. Bij het sluiten van de Europese handel op vrijdag was de euro 1,3580 dollar waard.
  7. [verwijderd] 7 februari 2011 19:19
    We zijn er weer, long puts zijn ingeladen.

    We zitten nu effectief op short op de onderliggende waarden;

    Arcelor Mittal (S/L 30)
    ING (S/L 10)
    AEX (S/L 400)
  8. Kopie 7 februari 2011 19:35
    quote:

    ouwebeursrot schreef op 7 februari 2011 17:39:

    [...]
    En een kleine optiepositie in de Aex. Eigenlijk handel ik het liefst zo min mogelijk in futures, maar vaak kan ik er niet van afblijven. Haha....
    Das met alle verslavingen zo! Zo lastig.

    Ik heb vandaag niets meer gedaan, dus ook geen shorts mee.
    Morgen toch maar eens kijken naar een short in de maandopties AEX.

    Positie AKZO gaat goed, Fugro is net iets teveel gestegen.
  9. forum rang 10 voda 7 februari 2011 21:05
    Consumentenkrediet VS stijgt in december


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het uitstaande consumentenkrediet in de Verenigde Staten is in december harder gestegen dan verwacht, blijkt maandag uit cijfers van de Federal Reserve.

    Het uitstaande consumentenkrediet steeg in december met $6,3 miljard, terwijl vooraf door Dow Jones geraadpleegde economen uitgingen van een stijging van het uitstaand consumentenkrediet in december ten opzichte van een maand eerder met $2,5 miljard.

    In november steeg het consumentenkrediet met $2,0 miljard, herzien van de eerder vermelde toename met $1,3 miljard

    De cijfers over het consumentenkrediet zijn over het algemeen erg volatiel en worden meestal herzien.


    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

  10. [verwijderd] 7 februari 2011 22:00
    quote:

    voda schreef op 7 februari 2011 21:05:

    Consumentenkrediet VS stijgt in december


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het uitstaande consumentenkrediet in de Verenigde Staten is in december harder gestegen dan verwacht, blijkt maandag uit cijfers van de Federal Reserve.

    Het uitstaande consumentenkrediet steeg in december met $6,3 miljard, terwijl vooraf door Dow Jones geraadpleegde economen uitgingen van een stijging van het uitstaand consumentenkrediet in december ten opzichte van een maand eerder met $2,5 miljard.

    In november steeg het consumentenkrediet met $2,0 miljard, herzien van de eerder vermelde toename met $1,3 miljard

    De cijfers over het consumentenkrediet zijn over het algemeen erg volatiel en worden meestal herzien.


    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

    AMI's die hun creditkaart hebben gebruiken om hun hypotheek te betalen. Ik heb laatst ergens gelezen dat dit daar steeds vaker gebruikt. Het consumenten krediet stijgt dan wel, maar of dit een goede ontwikkeling is vraag ik me af.

    Of wordt de kaart gebruikt voor allerlei duurzame goederen, dan geven ze echt meer geld uit en zou het goed nieuws kunnen zijn. De DJ reageert niet echt of dit nieuws. Korte stijging snel gevolgd door een daling.

    Kan er geen chocolade meer van maken. Een van jullie wel?

  11. [verwijderd] 7 februari 2011 22:07
    quote:

    Money Making Machine schreef:

    short ES @ 1312.00
    (stoploss op 1321.75)
    Plan: deze positie later vandaag met winst sluiten bij voorkeur op 1306.
    Plan niet uit kunnen voeren: close/buy ES @ 1316.75
  12. forum rang 10 voda 7 februari 2011 22:17
    VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is maandag hoger gesloten, met name vanwege nieuws op het fusie- en overnamefront en een tot dusver sterk cijferseizoen.

    De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,6% hoger op 12.161,63 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,6% tot 1.319,05 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,5% won tot 2.783,99 punten.

    Geopolitieke gebeurtenissen droeg ook bij aan het optimisme. "We zien kracht in de markten komen nu wordt gezegd dat de onrusten in Egypte kalmeren", aldus Atif Latif, directeur bij Guardian Stockbrokers. Volgens mediaberichten probeerden sommige bedrijven in Cairo weer over te gaan op de normale gang van zaken, alhoewel er nog steeds veel demonstraties plaats vinden.

    Op macro-economisch vlak werd maandag bekend dat het uitstaande consumentenkrediet in de Verenigde Staten in december harder is gestegen dan verwacht. Het uitstaande consumentenkrediet steeg in december met $6,1 miljard, terwijl vooraf door Dow Jones geraadpleegde economen uitgingen van een stijging in december ten opzichte van een maand eerder met $2,5 miljard.

    Op het fusie- en overnamevlak maakte Danaher Corp bekend $6,8 miljard, of $83,50 per aandeel, over te hebben voor Beckman Coulter, inclusief schulden. Die prijs is 45% lager dan de slotkoers van Beckham op 9 december, voordat geruchten over de deal de markt bereikten.

    Berkshire Hathaway zei van plan te zijn om het resterende belang van 19,9% van Wesco Financial Corp te kopen. De overige aandelen heeft Berkshire reeds in bezit.

    AOL Inc heeft een definitieve overeenkomst bereikt om de nieuwswebsite Huffington Post over te nemen voor $315 miljoen.

    Een aantal bedrijven bracht voorbeurs de resultaten over het vierde kwartaal. Hasbro boekte een winst van 99 cent per aandeel in vergelijking met $1,09 per aandeel in dezelfde periode een jaar eerder. De omzet nam af tot $1,28 miljard van $1,38 miljard.

    Loews Corp zag de winst in de afgelopen verslagperiode stijgen naar $1,12 per aandeel van 94 cent een jaar eerder.

    Voor de VS staan dinsdag alleen een aantal kleine gebeurtenissen op de agenda. Om 13.30 uur verschijnt de NFIB Small Business Optimism Index over januari. Daar is geen prognose voor beschikbaar. In december kwam de index uit op 92,6. De NFIB staat voor National Federation of Independent Business, een organisatie die sinds 1943 de belangen van kleine ondernemingen in de VS behartigt.

    Dinsdag kan de markt reageren op de toespraak van de Amerikaanse president Barack Obama over de economie en de werkgelegenheid.

    De macro-economische agenda bevat voor dinsdag ook een drietal wekelijks terugkerende aan consumenten gerelateerde indices.

    Om 13.45 uur komen de cijfers van International Council of Shopping Centers (ICSC) tot en met 5 februari naar buiten, met de ontwikkeling van de vergelijkbare winkelverkopen op week- en jaarbasis, exclusief restaurantbezoek en autoverkopen. In de week ervoor daalden de verkopen op weekbasis met 1% en stegen deze op jaarbasis met 1,6%.

    Om 14.55 uur volgt de Redbook-omzetindex, een andere retail-indicator. Ook deze loopt tot en met 5 februari en geeft een vergelijking op maandbasis en op jaarbasis. In de week ervoor daalde de index op maandbasis 0,9%. Op jaarbasis bedroeg de stijging 2,3%.

    Om 23.00 uur wordt de wekelijkse index voor het consumentenvertrouwen van ABC gepubliceerd over de week die eindigt op 6 februari, waar de markt ook pas woensdag op kan reageren. De index kwam een week eerder uit op -41.

    Om 18.30 uur treedt de voorzitter van de Federal Reserve van Atlanta Dennis Lockhart aan in Anniston in Alabama.

    Om 19.00 uur komt de voorzitter van de Federal Reserve van Dallas Richard Fisher aan het woord over de economie. Plaats van handeling is vooralsnog onbekend.

    Jeffrey Lacker is de derde Fed-prominent die dinsdag spreekt. De voorzitter van de Fed van Richmond is in Newark, Delaware.


    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com

  13. forum rang 10 voda 7 februari 2011 22:30
    Overnames doen koersen Wall Street stijgen
    7 februari 2011, 22:17 | ANP
    NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse beleggers zijn goedgemutst aan de nieuwe week begonnen. Nieuws over een aantal grote overnames bracht vertrouwen en deed de koersen op Wall Street maandag stijgen.

    Aan het slot van de handel aan de beurzen in New York noteerde de Dow-Jonesindex van dertig toonaangevende fondsen 12.161,63 punten, een winst van 0,6 procent. De breder samengestelde S&P 500-index steeg eveneens 0,6 procent tot 1319,05 punten. De technologiebeurs Nasdaq steeg 0,5 procent en sloot de handelsdag op 2783,99 punten.

    Maandag werd bekend dat het industriële bedrijf Danaher de producent van medische apparatuur Beckman Coulter overneemt voor een bedrag van 6,8 miljard dollar. Ensco, actief in olieboringen, meldde concurrent Pride International over te nemen voor 7,3 miljard dollar. Het aandeel Danaher steeg bijna 3 procent, Beckman Coulter won 9,8 procent en Pride International zag de koers met 16 procent oplopen. Het aandeel Ensco zakte daarentegen 4,6 procent.

    AOL

    Ook maakte het internetconcern AOL bekend de snel groeiende internetkrant The Huffington Post te kopen voor 315 miljoen dollar. De koers van AOL viel 2,6 procent.

    De reeks overnames bevorderde het vertrouwen van de belegger in de economie. Het geeft aan dat ondernemingen voldoende vertrouwen hebben om geld te steken in de overname van andere bedrijven. Ook de degelijke resultaten die bedrijven de afgelopen tijd hebben gepresenteerd, zorgden voor optimisme. Veel concerns kwamen met betere resultaten en verkoopcijfers dan verwacht. Beursanalist Ron Kiddoo uit Illinois ziet nog ruimte voor een verdere stijging van de koersen.

    De dollar noteerde bij sluiting van Wall Street 1,3586 dollar. De Europese munt was aan het einde de handelsdag aan de Europese beurzen 1,3560 dollar waard.

  14. Koos investments 7 februari 2011 22:32

    AMI's die hun creditkaart hebben gebruiken om hun hypotheek te betalen. Ik heb laatst ergens gelezen dat dit daar steeds vaker gebruikt. Het consumenten krediet stijgt dan wel, maar of dit een goede ontwikkeling is vraag ik me af.

    Of wordt de kaart gebruikt voor allerlei duurzame goederen, dan geven ze echt meer geld uit en zou het goed nieuws kunnen zijn. De DJ reageert niet echt of dit nieuws. Korte stijging snel gevolgd door een daling.

    Kan er geen chocolade meer van maken. Een van jullie wel?

    [/quote]

    Ik ook niet. Je zou haast gaan denken, waar doen je t nog voor. D'r komt straks een inflatie daar lusten de honden geen brood van.
    Zul je zien, heb je straks eindelijk die 911, is de peut 40E per liter.
  15. [verwijderd] 7 februari 2011 23:16
    quote:

    truusje schreef op 7 februari 2011 22:32:

    AMI's die hun creditkaart hebben gebruiken om hun hypotheek te betalen. Ik heb laatst ergens gelezen dat dit daar steeds vaker gebruikt. Het consumenten krediet stijgt dan wel, maar of dit een goede ontwikkeling is vraag ik me af.

    Of wordt de kaart gebruikt voor allerlei duurzame goederen, dan geven ze echt meer geld uit en zou het goed nieuws kunnen zijn. De DJ reageert niet echt of dit nieuws. Korte stijging snel gevolgd door een daling.

    Kan er geen chocolade meer van maken. Een van jullie wel?

    [/quote]

    Ik ook niet. Je zou haast gaan denken, waar doen je t nog voor. D'r komt straks een inflatie daar lusten de honden geen brood van.
    Zul je zien, heb je straks eindelijk die 911, is de peut 40E per liter.
    het consumentenkrediet is over december, wat wil je met die feestdagen?! Velen hebben geen geld om hun kerstinkopen te doen dus doen ze het op de pof/creditcard. De komende maand zal de uitslag wel een stukje anders zijn en dat weten beleggers ook vandaar dat er lauwe reacties zijn.

    En als je eenmaal een 911 hebt, dan kijk je niet meer wat de peut kost, het plezier is gewoon te groot. ;-)
  16. forum rang 10 voda 7 februari 2011 23:21
    quote:

    truusje schreef op 7 februari 2011 22:32:

    Zul je zien, heb je straks eindelijk die 911, is de peut 40E per liter.
    Pas maar op met je 911 :-)

    www.waarheid911.nl/
  17. [verwijderd] 8 februari 2011 00:45
    Beursanalist Ron Kiddoo uit Illinois ziet nog ruimte voor een verdere stijging van de koersen.

    Hahaha, nu hangt Koenders zich zeker op........
182 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.841
AB InBev 2 5.291
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.516
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.969
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.533
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.126
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.763
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.864
Ahold 3.536 73.999
Air France - KLM 1.024 34.360
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.593
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 338
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.399
AMG 965 126.116
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.171
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 321
Arcadis 251 8.625
Arcelor Mittal 2.024 318.698
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.119
Aroundtown SA 1 179
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.724
ASML 1.762 77.150
ASR Nederland 18 4.125
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.690
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht