Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ING Groep NL0011821202

Laatste koers (eur)

16,228
  • Verschill

    -0,158 -0,96%
  • Volume

    8.587.621 Gem. (3M) 9,8M
  • Bied

    16,180  
  • Laat

    16,270  
+ Toevoegen aan watchlist

Vrijdag 12 april 2013

226 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. marotick 12 april 2013 00:27
    Goedemorgen,
    Was het niet zo dat de ING een paar jaar terug de hele ICT afdeling aan de kant had gezet en deze activiteiten in het vervolg ging outsourcen? Dat staat me bij maar ik kan het niet terugvinden.
    Een DDOS aanval vind ik wel raar want dat moet gaan via een heleboel besmette pc's die dan allemaal tegelijk een aanval doen.
    Er moeten toch providers zijn die een verhoogde activiteit zien? En dat hoor ik niet. Een flinke DDOS aanval zou ook onderweg, zeker als dit uit het buitenland komt, al opstoppingen en vastgelopen netwerken moeten veroorzaken.
    Een DDOS aanval, ik geloof het niet.

    De NPO is totaal de weg kwijt.

    De Nederlandse Publieke Omroep is een organisatie die BBC allures heeft.
    Een stelletje boekhouders die mediaatje willen spelen.
    Ze maken geen programma's, ze weten amper hoe die tot stand komen, maar willen er graag bij horen en proberen een voet tussen de deur te krijgen.
    Officieel is de NPO een bestuurlijk orgaan voor de omroep maar er valt weinig te besturen want de omroepen, die de programma's maken, besturen zichzelf al.
    Maar de NPO wil graag die besturen besturen.
    Heel geleidelijk breiden ze hun macht uit.
    Vorig jaar kochten ze, van onze belastingcentjes, voor 100.000 euro het domein NPO.NL op van de postduiven vereniging.
    Binnenkort komt er een logo bij op het tv scherm dat aangeeft NPO 1, NPO 2, NPO 3, Kosten 155.000 euro.
    Om dit te bekostigen hebben ze bedacht dat de radio het in het vervolg maar zonder geluidstechnici moet stellen, iets waar de NPO tot nu toe voor zorgde.
    Deze geluidstechnici zorgen dat de uitzendingen gladjes en gesmeerd verlopen, het is een kleine groep mensen die dit verzorgd.
    De NPO heeft nu bedacht dat een computer deze zorg maar moet gaan overnemen. Een grote ingreep die weinig oplevert want die mensen werden al vrij slecht betaald.

    Afgelopen weekend deed de NPO een proef op Radio 5 om alle programma's automatisch vanuit een computer uit te spelen. Programma's die normaal vakkundig in elkaar geschoven worden, worden nu door een computer, die niet horen kan en zeker niet kan beoordelen, gestart en ook weer gestopt. Als luisteraar van Radio 5 ben ik me rot geschrokken, hele programma onderdelen waren niet te verstaan omdat de computer de nuances van het faden niet kent. Programma-onderdelen werden gestart en direct weer gestopt...
    Wat een afgang voor onze Publieke omroep.
    De NPO vindt de proef geslaagd...
    Binnenkort gaan alle radiozenders op die manier te werk.
    De NPO zou zichzelf moeten opheffen, niemand die het mist en alle bezuinigingsdoelen, voor de omroep, worden in één klap gehaald.

    Heeft u geld nodig? Verkoop uw radio, die brengt nu nog wat op.

    Ik wens u een mooie handelsdag toe.

    Jack Marotick
  2. [verwijderd] 12 april 2013 05:53
    Jack zal wel Jacqueline zijn; wat een geleuter en ook zo erg beursgerelateerd.

    Ik verwacht een tikkie terug, de futs zijn lichtjes rood en gisterenavond kostte het WS al moeite de bal in de lucht te houden.
    AEX 348 - 349 en het ING-vod € 5,90 - € 5,95.

    Proconsul kan vanavond gewoon een warme prak eten en zijn schoenen aanhouden, want een daling van 7% zit er niet in, of Dikkiedik moet met zijn trommelstokvingers aan foute knopjes zitten.
  3. longshort 12 april 2013 07:56
    quote:

    Archie, de man van staal schreef op 12 april 2013 05:53:

    Jack zal wel Jacqueline zijn; wat een geleuter en ook zo erg beursgerelateerd.

    Ik verwacht een tikkie terug, de futs zijn lichtjes rood en gisterenavond kostte het WS al moeite de bal in de lucht te houden.
    AEX 348 - 349 en het ING-vod € 5,90 - € 5,95.

    Proconsul kan vanavond gewoon een warme prak eten en zijn schoenen aanhouden, want een daling van 7% zit er niet in, of Dikkiedik moet met zijn trommelstokvingers aan foute knopjes zitten.
    Trommelstokvingers:-)
    Tsja het zal je maar gebeuren dat die met zijn vingers aan de verkeerde knoppen zit...
    maar zoals de laatste 10 jaar een grote smoel en voor de rest helemaal niets met dikkidik.

    had trouwens wel verwacht dat die arrogante amerikanen gisteravond de dow en s&p op 15000 en 1600 zouden zetten, hadden zeker ook last van een DOS aanval:-)
    Ach het zal vandaag wel gebeuren, wat er volgende weel gebeurd vind ik belangrijker, stijgen ze door dan ga ik mijn shorst verkopen met een paar K verlies want dan zullen ze gewoon doorgaan met stijgen zolang het gratis geld direct naar aandelen gaat, het maakt namelijk niets uit wat macro's en economische situaties zeggen.

    succes.
  4. longshort 12 april 2013 08:01
    Amerikaanse banken zullen prachtige cijfers later zien omdat hun balansen zijn schoongeveegd door de FED, tsja....
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 12 april 2013 08:52
    "Bitcoin slachtoffer eigen succes"
    Bitcoin is het slachtoffer geworden van zijn eigen succes. Dat zegt de grootste handelaar in de virtuele munt, Mt. Gox.De online munteenheid nam de afgelopen tijd flink toe in waarde: van 100 dollar eind maart tot een piek van 266 dollar op 9 april. Woensdag crashte de waarde echter ineens tot onder de 100 dollar.PopulariteitMt. Gox zegt dat hun computers de enorme populariteit niet aankonden. Er werd zo veel gehandeld, dat de servers vertraagden. "Daardoor raakten mensen in paniek en ging men massaal Bitcoins verkopen", legt het bedrijf uit. Uiteindelijk viel de handel daardoor zelfs helemaal stil.De enorme vlucht van Bitcoins zou zijn veroorzaakt door mensen die door de economische crisis minder vertrouwen hebben in traditionale valuta. Mt. Grox zegt dat er dagelijks zo'n 20.000 nieuwe mensen zich aanmelden om te handelen.
  6. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 12 april 2013 08:58
    De ellende begon vorige week woensdag toen er een flinke storing optrad en saldi niet waren bijgewerkt. Het ging om een interne storing zei ING, veel te laat. Dit riep twijfels op. Een bank handelt in betrouwbaarheid en heeft nagenoeg de morele plicht om dat vertrouwen te allen tijde voorop te stellen.

    Dus mag je ervan uitgaan dat niet altijd de waarheid wordt gesproken als handhaving van het vertrouwen de hoogste prioriteit heeft. Er is geen enkele grond om te beweren dat er bij ING is ingebroken in de systemen. Van het tegendeel kun je echter evenmin overtuigd zijn.

    Is het kattenkwaad of cyberterreur? Sterk verhaal natuurlijk, maar helemaal onlogisch is het niet dat de Russische maffia de verliezen die zijn toegebracht aan hun vermogens op Cyprus even laten vergelden De meeste oorlogen hebben economische componenten - veelal olie - die onderbelicht blijven.

    Complottheorieën kietelen prettig, maar zijn onnodig. Zo is het onzinnig om het regime-Poetin ervan te verdenken, ook al komen aanvallen met botnets voor een belangrijk deel uit Rusland. Een oorzaak van de ellende zoeken in chantage van de bank ligt meer voor de hand, evenals een poging tot koersbeïnvloeding. Bij zo’n ernstige aanval is er reden genoeg voor de recherche om de koers en handel in aandelen ING even te bezien.
  7. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 12 april 2013 09:03
    Wie in februari 2009 100 dollar belegd had in Amerikaanse aandelen en obligaties, zou nu 175 dollar hebben.

    'De onwaarschijnlijke kracht van de financiële markten in een economisch zwakke periode, kan enkel verklaard worden, door het onwaarschijnlijke niveau van monetaire interventies de afgelopen jaren', schrijft Bank of America Merrill Lynch in een marktvisie die de naam The Thundering World heeft meegekregen.
    Dit kan haast niet goed blijven gaan, aldus het rapport.

    Met de jongste stimuleringsmaatregelen kan Japan de de correctie misschien even uitstellen, maar hoe langer het duurt voor hij komt, hoe groter hij uiteindelijk zal zijn, zo staat er te lezen.

    'Meer liquiditeit, lagere rentes, geen inflatie, veel mensen die een correctie verwachten...'

    Hoe meer de koersen van aandelen en andere riskante assets stijgen als gevolg van goede eerste kwartaalcijfers in de Verenigde Staten stijgen, hoe groter het risico van een correctie uiteindelijk wordt, aldus het rapport.
  8. [verwijderd] 12 april 2013 09:09
    Een bijzondere dag ....5,06////

    koers nu rond de 5,99....

    nog 93 cent te gaan.....

    aftellen is begonnen......

    duurt nog wel even voordat we op de 5,06 staan....

    als het rond 17.00 is dan is het ook goed...

    als de koers omhoog gaat dan is het wel de verkeerde kant op maar daar komen ze vanzelf achter...

    Glazenbol ....

    beginnen rood daarna richting groen...
    En dan zakken we diep in het rood weg.....
    een normaal vrijdagje ....glazenbol...met als eind resultaat 5,06....
  9. Anatevka 12 april 2013 11:07
    Aarzeling bij ING, blijft rond de 6,00 hangen. Geen idee waar het heen gaat later vandaag, maar de S&P futs staan onder nul.

    Debo zal, als hij nu kijkt vanaf z'n vakantieadres, een leuk resultaat hebben. ;-)
  10. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 12 april 2013 11:07
    die kneuzen in de regering hebben de einddatum van de crisis op 1-1 2016 gepland
    ze hebben de crisis niet eens kunnen voorspellen, sterker, ze beweerden dat de destijds ontstane crisis in de US ons land nauwelijks zou treffen.........
    In augustus as. gaan ze zeker weer oreren over 4 miljard 600 miljoen.
    Het derde breken met het regeerakkoord is een feit. Hoe betrouwbaar kan de overheid zijn?
    Er gaat niets boven een sociaal akkoord dat voorheeft de burger weer positief en kooplustig te maken.
    Vergeet het maar imo!
  11. [verwijderd] 12 april 2013 11:15
    quote:

    €d_artsel schreef op 12 april 2013 11:07:

    die kneuzen in de regering hebben de einddatum van de crisis op 1-1 2016 gepland
    ze hebben de crisis niet eens kunnen voorspellen, sterker, ze beweerden dat de destijds ontstane crisis in de US ons land nauwelijks zou treffen.........
    In augustus as. gaan ze zeker weer oreren over 4 miljard 600 miljoen.
    Het derde breken met het regeerakkoord is een feit. Hoe betrouwbaar kan de overheid zijn?
    Er gaat niets boven een sociaal akkoord dat voorheeft de burger weer positief en kooplustig te maken.
    Vergeet het maar imo!
    Zo is het..
    Bos was het ons land kan wel tegen een stootje..
    We hebben nu een stootje..
    Bos daarna geld moet rollen..
    En inderdaad 2 jaar geen last van crisis..

    En daarna de debt flink omhoog meer rente per dag betalen steeds meer problemen///
    En Bos naar een andere baan en 4 dagen werken.
    En een goed salaris en kijkt om hem heen crisis ??
    Heb nergens last van....

    NOUT en Bos peppie en kokkie centjes verdienen peppie een schoppe kokkie een doppie
    opstaan luie kokkie...
    Je verhoogt je eigen pensioen je huurt expert in.
    Raakt nog wat miljarden kwijt,,'
    voor minder geld heb je geen goede bij de ABN bank..
    en als je dan in de crisis zit roep je dat is vreemd...
    niemand zag het aankomen....
    Griekenland we hebben nog nooit van die beste resultaten gezien..
    Die kan zo in de euro..
    Is voorbeeld voor alle eurolanden...
    Maakt ook allemaal niet uit de staat zegt we willen niet meer dat de staat voor burger zorgt///
    De burger moet goed voorzich zelf zorgen...
    En niet altijd bij de staat aankloppen...
    Lukt prima ze zorgen prima voor zichzelf de burger...
  12. forum rang 7 mvliex 1 12 april 2013 11:25
    quote:

    Archie, de man van staal schreef op 12 april 2013 11:10:

    Zo, dat was een snelle deal, ben er weer.
    Eens zien, hmmm, nog niet veel gebeurd.
    Bankcijferstjes en macro's maar eens afwachten.
    Archie, de man van staal12 apr 2013 om 08:36
    Ben weer de hele dag pleite, dus van mij geen last.


  13. [verwijderd] 12 april 2013 11:27
    quote:

    €d_artsel schreef op 12 april 2013 11:23:

    zullen we het maar prutsers noemen?
    Nee,vakmensen...
    NOUT prima alles voorelkaar.
    Zalm prima alles voorelkaar..
    Bos prima alles voorelkaar..
    camiel eurlings prima alles voorelkaar..

    Noem ze maar op...peter norm...??
    Het zijn vak mensen en hebben goed voor zich zelf gezorgd...

    wie kijkt nu naar het volk...
    Dat zijn prutsers....srry...
    Het volk zijn de koeienkoppen...
    De spoeling wordt wel steeds dunner steeds minder geld dus het is dringen geblazen op zoek naar de honingbaantjes die veel geld opleveren ze staan te dringen ....

    En geef ze eens ongelijk ieder wil het maar heel weinig lukt het...
    chapeau voor deze mensen....
    Wie denkt nu aan het volk of aan een gezin dat van 1400 euro in de maand moet rondkomen...
    Ik niet...zij ook niet...
    Je roept van alles geen voedselbanken meer.
    Geen dit geen dat...
    En als je de top baan hebt roep je niks meer en geniet van het leven....
  14. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 12 april 2013 11:31
    en hier zijn de oudjes nog niet eens genoemd, flink kopen maar:

    Meeste lonen gelijk of gedaald
    In de horeca zijn de lonen gedaald In de horeca zijn de lonen gedaald AFP
    Toegevoegd: vrijdag 12 apr 2013, 09:25
    Update: vrijdag 12 apr 2013, 09:55

    De lonen van de meeste Nederlanders zijn in 2012 gedaald of gelijkgebleven. Alleen in de bouw en het transport stegen de inkomens licht. Dat staat in de jaarlijkse Loonwijzer/Monsterboard Wage Index.

    In de bouw, een sector die het moeilijk heeft, steeg het gemiddelde bruto-uurloon met 1,4 procent. Werknemers in het transport kregen er gemiddeld 0,7 procent bij.

    Loondaling was er onder meer in de horeca (-3,5 procent) en het onderwijs (-2,2 procent). De grootste teruggang in inkomen hadden werknemers in de agrarische sector, met een min van 6,6 procent.
    Onzeker

    Werknemers in de financiële sector zijn het meest tevreden over hun loon (38 procent), gevolgd door de IT & telecomsector (34 procent) en het onderwijs (33 procent), staat in het rapport.

    Verder blijkt dat werknemers in verschillende sectoren in toenemende mate onzeker zijn over hun inkomen voor het komend jaar. Aan het onderzoek van Loonwijzer deden 13.575 mensen mee.

    In januari maakte de werkgeversvereniging AWVN bekend dat de gemiddelde cao-lonen in 2012 met 1,6 procent zijn gestegen.
226 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 juni

    1. NL industriële productie april
    2. FuelCell Q2-cijfers
  2. 11 juni

    1. NL inflatie mei def.
    2. VK werkloosheid april
    3. VS ondernemersvertrouwen MKB mei
    4. Eurocommercial Properties AvA
    5. Maandrapport OPEC
  3. 12 juni

    1. Consumenten- en producentenprijzen mei (Chi) +0,3% YoY volitaliteit verwacht
    2. Faillissementen mei (NL)
    3. Inflatie mei def. (Dld)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht