Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

DVRG Terug naar discussie overzicht

Faillissement onderdeel Shops ==> einde DVRG

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 oktober 2008 20:44
    Vandaag is dan bekend geworden dat `Kernactiviteit´ van DVRG "Shops @Work" niet voor 0,6mln verkocht kan worden, maar feitelijk failliet is.
    Alle activiteiten van deze BV zijn gestaakt zodat volgens mij surseance of direct faillissement moet worden aangevraagd.

    Hierdoor niet alleen een extra boekverlies van 0,6mln bovenop de eerder aangekondigde 3,4mln, maar ook schuldeisers die bij DVRG op de stoep zullen staan.
    Rest van dit fantastische bedrijf, een Tothel erfenis en dus een succes, enkel een portie brak vastgoed dat door de huistaxateur TerraNova veels te hoog is gewaardeerd.

    Afwaardering tot reele waarde, samen met het Shops faillissement, betekent volgens mij dat DVRG zelf ook op faillissement afkoerst. Een blikje op de balans, de goodwill, en de verplichtingen die tegenover het overgewaardeerde vastgoed staan zegt voldoende.

    Ach ja, Tothel was toch al weg naar de Oosterinslag.nl, Budel heeft zijn jaarlijkse faillissement weer gerealiseerd, Cor ("Plakje worst erbij?") gaat terug naar zijn slagerij en Rowdy (wat is dit sick, man!) zal nog wel even schuiven met zijn aandelen, tot...

    Tot Euronext of AFM wakker wordt, want eeehhh.... dit dreigende faillissement van een belangrijk onderdeel als Shops dient toch onmiddellijk naar buiten toe te worden gecommuniceerd als zijnde koersgevoelige informatie.

    Hallo!!!! Wakker worden.... waar blijft dat persbericht?? Waar blijft het strafbankje voor DVRG??? Kan deze oplichterij nu eindelijk eens ophouden???

    Hoewel, van de kant van de oplichters gezien, is DVRG een succes. Dat dan weer wel. Moet wel. Kan niet anders. Morgen zal het gebeuren.
  2. [verwijderd] 21 oktober 2008 21:09
    Om het tij te keren is de slager gewapend met zijn fileermessen zwemmend onderweg van Egypte naar het strand van Scheveningen, niet om DVRG te redden maar om zijn server te laten crashen voordat de curator binnenkomt.
  3. [verwijderd] 21 oktober 2008 21:46
    Zojuist van een volgboot vernomen dat Cor versterkende anabolen (oorspronkelijk voor koeien) heeft toegediend gekregen en morgen omstreeks 8.30 zwemmend het havenhoofd van Schevingen zal bereiken. Juist voor de verwachte faillisementaanvraag van DVRG om 9.00 uur zal hij zijn vierdubbele boekhouding defintief het zwijgen opleggen door de server aan de Sadatweg te laten crashen, waarna hij zijn heldendaad zal vieren met het uitdelen van worst aan medestanders uit de succes jaren. Ik gok op de aanwezigheid van Tothel, Budel en andere warme menschen die hebben meegegeten uit de DVRG/RTC ruif en belang hebben bij het laten verdwijnen van de vierdubbele boekhouding van de vleeschmeester uit Delft.
  4. [verwijderd] 22 oktober 2008 14:04
    goulashsoep - 21 okt 08, 20:58 | Reageer | Quote | Zoek | Aanbevolen: 0

    Geruime tijd geleden hoorde ik bij toeval aan de bar in een kroeg in Laren, zo'n kroeg waar de Gooische vrouwen hun jachtterrein hebben, een Gooische bal brabbelen tegen een aantal andere brabbelaars dat Sickman aan zijn aandelen DVRG was gekomen doordat hij behoorlijke bedragen (miljoenen) aan Toth heeft geleend met aandelen DVRG/RTC als onderpand. Het warme mensch Tothel betaalde niet terug en zie daar Sickman heeft ruim 30% van de aandelen. Ik schat in 10% vanwege de hoofdsom en 20% vanwege rente en boeterente.
    Toen ik de brabbelaar later een biertje aanbood en vroeg hoe hij dit allemaal wist, brabbelde hij dat hij adviseur was van Tothel en de zaak voor hem gedaan had. Toen een barverhaal, maar nu ineens een status. Succes wordt je soms opgedrongen door een Gooische brabbelaar. Toen hij mij een biertje aanbood probeerde hij te betalen met aandelen DVRG....; wat denk je hij kreeg wisselgeld in de vorm van aandelen RTC. In het Gooi zijn deze aandelen al jaren een wettig betaalmiddel.
    EINDE QUOTE

    Goulashsoep,
    Ik ken u weliswaar niet, maar u hint ongetwijfeld op de Hongaarse connectie.
    De theorie rond Tothel-Sickmann lijkt me zeer plausibel, want kon toch al niet begrijpen dat er ooit 1 redelijke investeerder vrijwillig in rommel als RTC of DVRG zou stappen.
    Misschien wel een soort witwas constructie voor Sickmann, en voor Tothel een mogelijkheid wat cash te krijgen destijds. Die cash is al lang opgegaan, en Sickmann zal nog vorderingen hebben lopen op Tothel, denk weinig amicaal contact meer tussen de heren.

    Sickmann vrees ik ook nog eens genaaid door Budel, en misleid door de schaduwboekhoudingen van Cor (Plakje worst erbij?).

    Als er ooit een voedingsbodem voor de eerste beursgenoteerde afrekening is gecreerd....

    Afijn, waar blijft dat DVRG persbericht nou en is Cor alweer terug aan de Sadatweg?
  5. [verwijderd] 22 oktober 2008 14:16
    Ah, daar is het dan toch, de surseance van Shops Not @Work:
    **DVRG: Shops at Work vraagt voorlopige surseance betaling aan
    **DVRG: verzoekschrift betreft alleen dochter, niet holding

    Dus DVRG zelf nog lange niet failliet, zeg maar gerust, het is en blijft een succes.
    Voor Cor is woensdag dan toch weer gehaktdag, dat dan weer wel...
  6. baantjer 22 oktober 2008 14:26
    quote:

    wieweeet schreef:

    En wat doet Kwirk in het het Spel?

    haha
    Kwirk is alles nog eens aan het doorlezen van voren af aan (DOEN!)
    Met name zijn eigen rapporten.
  7. [verwijderd] 22 oktober 2008 14:32
    Shops At Work BV vraagt voorlopige surséance van betaling aan



    Rotterdam, 22 oktober 2008

    Het bestuur van DVRG NV (“DVRG”) maakt, in vervolg op het persbericht van dinsdag jongstleden, bekend dat vandaag bij de Rechtbank Den Haag een verzoekschrift tot het verkrijgen van voorlopige surséance van betaling is ingediend voor haar 100% dochteronderneming Shops At Work BV. Shops At Work is een beslotenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

    Dinsdag 21 oktober maakte DVRG reeds bekend dat de kopers van Shops At Work hebben afgezien van de overname waardoor een onmiddellijk tekort aan middelen is ontstaan bij deze dochteronderneming. Shops at Work ontwikkelt en exploiteert webshops.

    Het bestuur van DVRG benadrukt dat het verzoekschrift alleen betrekking heeft op de dochteronderneming Shops At Work en zich niet uitstrekt tot de holding DVRG. Het bestuur van DVRG beraadt zich op dit moment op haar toekomst.
  8. [verwijderd] 22 oktober 2008 14:39
    Over voorkennis gesproken..

    Die dump die volgde na het PB van 16-6 dat de cijfers uitgesteld waren is eigenlijk precies gestopt op het moment dat er bekend werd dat Shops verkocht zou gaan worden.

    Jaja. En precies Rolf Sickman heeft in die tijd zijn belang teruggebracht naar 23 %.
    Wederom, wie naait wie hier. Volgens mij is er maar 1 die genadeloos en zonder verdoving mag incasseren, en dat is de aandeelhouder.

  9. [verwijderd] 22 oktober 2008 14:54
    Multi-Enterprise Putten,
    Multi Enterprise Putten BV is een groothandel voor telecom, media, batterijen en spaarlampen.


    DVRG Storage Media (DSM)
    DSM is de distributeur van Samsung Pleomax een divisie van Samsung Corporation, Samsung geheugendragers, Samsung computer toebehoren, Samsung Light (Spaarlampen) en Samsung batterijen.
    www.driessenstoragemedia.nl

    Triton Electronics Ltd Hongarije
    Producent van electronica en software in Hongarije.
    www.triton.hu

    Goeie morgen zeg, als dat geen succesvolle beursnotering is !

  10. [verwijderd] 22 oktober 2008 19:27
    quote:

    Deodorant schreef:

    webwereld.nl/ref/rss/53227
    In de discussie onder dat stukje op webwereld komen we waarempel onze eigen Rowdy tegen...

    Kijkshop schijnt de gedupeerden terug te betalen, wat vrij makkelijk kan, omdat Shops@Work toch amper klanten en bestellingen kende. Budel zal intussen wel weer naar Frankrijk gevlucht zijn.
  11. [verwijderd] 22 oktober 2008 19:53
    quote:

    wurzpeller schreef:

    [quote=Deodorant]
    webwereld.nl/ref/rss/53227
    [/quote]

    In de discussie onder dat stukje op webwereld komen we waarempel onze eigen Rowdy tegen...

    Kijkshop schijnt de gedupeerden terug te betalen, wat vrij makkelijk kan, omdat Shops@Work toch amper klanten en bestellingen kende. Budel zal intussen wel weer naar Frankrijk gevlucht zijn.
    Alwaar hij op z'n gemak zijn geld telt en zijn volgende faillissement voorbereid. De geschiedenis herhaalt zich altijd... zo ook bij Gus Budel.
  12. [verwijderd] 22 oktober 2008 21:36
    quote:

    goulashsoep schreef:

    Alwaar hij op z'n gemak zijn geld telt en zijn volgende faillissement voorbereid. De geschiedenis herhaalt zich altijd... zo ook bij Gus Budel.
    Ach ja, onze Guus Budel www.blikopdewereld.nl/columns/column%... is wat dat betreft een oude bekende.
    Enkel ik blijf me maar afvragen waar Sickman en zijn miljoenen vandaan komen, want waarom steek je anders geld in Toth ( een warm mens ) z'n luchthandel.. ?

    Interessanter is nu waar deze heren over een half jaar gaan opduiken. Honee zit bij TIE ( dus dat kan je ook op de duur afschrijven ) , Toth ( een Warm mens ) heb ik nog niet gezien, maar Cor van der Maarel ( plakje worst erbij ) zal ongetwijfeld terugkomen.

    Gelukkig lacht www.addvaluefund.nl/cms/images/storie... nog.

    En als je R. Sickman op google intikt, staan we met de IEX op nmr 1. En dat binnen 4 dagen.

    Hulde.

  13. [verwijderd] 21 september 2009 22:25
    Het faillisement is ten einde. De evt. uitkeringen gedaan. Dan houdt het dus gewoon op.
    Wie heeft er dan nog 7 cent over voor een aandeel dat in het geheel geen waarde meer omvat?

    BJ
  14. forum rang 5 ramptoerist 26 september 2009 13:39
    quote:

    Bolle Jan schreef:

    Het faillisement is ten einde. De evt. uitkeringen gedaan. Dan houdt het dus gewoon op.
    Wie heeft er dan nog 7 cent over voor een aandeel dat in het geheel geen waarde meer omvat?

    BJ
    Ik denk vrij simpel.., R.W. Sickmann. ( www.addvaluefund.nl/images/stories/ra... ) Westhill NV., en dat andere Curaçaose investering vehikel waar hij mee loopt ( liep ? ) te rommelen, genaamd DS (Antilles) Capital Management.
    Vergeet niet dat je met deze lege '' beursnotering'' aardig wat transacties kunt doen, die geheel legitiem zijn, en waar geen noemenswaardige belasting betaald over hoeft te worden.

19 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.853
AB InBev 2 5.309
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.110
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.041
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.626
Aedifica 2 833
Aegon 3.257 320.334
AFC Ajax 537 7.027
Affimed NV 2 5.778
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.897
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.390
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 17.327
Allfunds Group 3 1.236
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 341
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.772
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.491
AMG 965 126.595
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.202
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.771
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.186
Aroundtown SA 1 186
Arrowhead Research 5 9.312
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.770
ASML 1.762 77.638
ASR Nederland 18 4.162
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 340
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.801
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 mei

    1. Aalberts Q1-cijfers
    2. Prijzen bestaande koopwoningen april (NL)
    3. Consumenten- en producentenprijzen april (VK)
    4. Heijmans - Beleggersdag
    5. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    6. Bestaande woningverkopen april (VS)
    7. Olievoorraden - wekelijks (VS)
    8. Federal Reserve notulen (VS) volitaliteit verwacht
    9. Nvidia Q1-cijfers
    10. Snowflake Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht