off-topic

4.628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 228 229 230 231 232 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
howdy
0
quote:

Pieterkels schreef op 22 oktober 2019 16:59:


[...]zou ook nog kunnen zijn dat die 25 jarige zoon van het gezin uit Ruinerwold het café met behulp van TomTom navigator heeft gevonden!

dankzij TomTom aan de jarenlange isolement kunnen ontsnappen..

je hebt net een nieuwe reclame idee gevonden. haha
VanillaSky
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 22 oktober 2019 09:36:Novartis: solide kwartaal resultaten - goede vooruitzichten voor het financiële jaar
net sales +13%
core operations +18%
net income +12%
FCF groeit gestaag met 26% tot 4 miljard $
12 mnd low-high: 76 - 96 CHF, huidige koers 86-87 CHF
beurswaarde : 219 miljard CHF
dividend: 3.25%
KW x 16

aandeel is zeker niet duur , de sector gaat aan X20 en een Roche en Sanofi gaan zelfs aan X24

25 analisten volgen Novartis
consensus : BUY
TP: 94 CHF

goed aandeel voor de belegger, mi geen handelsaandeel


Staat ook op mijn kooplijst maar hoop ze toch nog wat goedkoper op te rapen.

Wat vind jij van Cisco? Lijkt mij aan deze niveaus wel interessant worden en geven ook een redelijk dividend wat de laatste jaren verhoogd is. Solide bedrijf en veruit marktleider.
Moneyball
0
quote:

Pieterkels schreef op 22 oktober 2019 13:36:


@RNO, www.telegraaf.nl/financieel/857011591...

Na @HYUNDAI binnenkort ook @RENAULT in Nederland aan de waterstof, wordt tijd dat er uitbreiding komt met een fors aantal tankstations en dan kan de accu-auto voor de massa worden overgeslagen.

Mooie toekomst;
- waterstof produceren van de overtollige duurzame gewonnen elektriciteit en natuurlijk doorontwikkelen of de efficiëntie te verbeteren
- wellicht met wat aanpassingen kan waterstof via de gasleiding door Nederland worden getransporteerd
- emissieloze mobiliteit van a naar b
- emissieloos de temperatuur in huis en kantoren opwarmen en of koelen

prima ontwikkelingen voor mens, dier en natuur..


Wel veel inefficiënter energiegebruik dan in geval van elektrische wagen.
[verwijderd]
0
@BRUNEL, komt nabeurs met een winstwaarschuwing;
www.telegraaf.nl/financieel/167207400...

Heb de stukken aan 10,265 in portefeuille en een mazzeltje dat ik vandaag m'n dubbele positie heb teruggebracht naar target, wellicht dat morgen de 9 in beeld komt of nog lager gezien de lage volumes, maar dat zal morgen niet zo zijn, geen 3 dagen wachten regel maar neem morgen m'n stukken gedurende de dumps in de ochtend en wellicht ook s'middags wanneer de US wakker wordt!

Positie is 0,31% groot en mag naar 1% toenemen maar niet op basis van de te verwachte verdiensten maar meer omdat het een overname snoepje is..

Daarnaast vandaag de positie in @PBI verder terug gebracht naar 25% en @GE gehalveerd.
ketchup
0

@ V-sky, zeker Cisco - heb ze thans niet in de positie
zit nu redelijk in Kraft, maar dat is voor mij puur een herstel-play, geen LT commitment, hoop een 20% te kunnen maken op 6 maand, aan 32.50$ laat ik ze weer gaan, denk/hoop dat Kraft aan het bodemen is en wat uit deze overkill zone dan herstellen
mocht Cisco tzt dan nog interessant voor prijs staan is dat een overweging te switchen

ketchup
0

je moet als beursgenoteerd bedrijf het tegenwoordig niet in je hoofd halen een ondermaatse verwachting uit te spreken , dat straft men per direct af met een 10% verdamping van je beurswaarde

vandaag is Brunel aan de beurt, denk dat het wel koopwaardig is mocht het onder de 9 euro zakken
howdy
0
@Brunel, Koers is laatst 5 jaar niet zo laag geweest en koers heeft een lagere toppen en lagere dalen in afgelopen 5 jaar. Top en dal bedragen wel 40%, dus timing is hier alles. Maar 20% daling is wel interessant voor ene ritje
[verwijderd]
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 23 oktober 2019 08:54:je moet als beursgenoteerd bedrijf het tegenwoordig niet in je hoofd halen een ondermaatse verwachting uit te spreken , dat straft men per direct af met een 10% verdamping van je beurswaarde

vandaag is Brunel aan de beurt, denk dat het wel koopwaardig is mocht het onder de 9 euro zakken
Inderdaad Wies, het gaat meteen van dik hout zaagt men planken en de koers van @BRUNEL wordt versnippert, de 8 gaat er zelfs aan...

de stukken komen rap binnen en mijn gemiddelde gaat rap omlaag richting de 9 euro..
ketchup
0

ben nog niet begonnen, wacht even op de rapporten van analisten
KBC verlaagt naar houden

chart-technisch voor wat t waard is zou de eerste steun aan 8.50 - 8.00 euro moeten liggen , het niveau van 2010/2011

wil vooral even weten of er geen frauduleuze acties gemeld gaan worden, want indien zo, dan blijf ik eraf, dat geeft vooral bij US holders van het aandeel een niet te overziene gezeik van cases
ketchup
0
quote:

MvM! schreef op 23 oktober 2019 10:05:


Mooie opmars Alfen, 29 okt CMD !


ja, daar zit ik ook in
ze winnen orders en het is natuurlijk best een beperkt fonds qua marktwaarde en daarom ook nog niet zo op t netvlies van grotere beleggers, maar deze kan mi makkelijk in de komende 3 jaar X3 en dan komen de kopers vanzelf.
howdy
0
@Beyond Meat, Is er hier iemand die hierin zit? met koers van boven $100 is ruim boven IPO van $25. lockup periode verloopt op 29 oktober.
[verwijderd]
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 23 oktober 2019 09:43:ben nog niet begonnen, wacht even op de rapporten van analisten
KBC verlaagt naar houden

chart-technisch voor wat t waard is zou de eerste steun aan 8.50 - 8.00 euro moeten liggen , het niveau van 2010/2011

wil vooral even weten of er geen frauduleuze acties gemeld gaan worden, want indien zo, dan blijf ik eraf, dat geeft vooral bij US holders van het aandeel een niet te overziene gezeik van cases

@BRUNEL, voordat eventuele frauduleuze handelingen boven water komen gaat meestal een hele tijd overheen en hebben we al een herstel fase erop zitten.
Ik heb flink uitgebreid en heb de stuken aan 9,09 gemiddeld in portefeuille en positie is 0,82% groot en onder de 8 raap ik nog wat bij om het gemiddelde onder de 9 te drukken..

PROSUS was vandaag het andere slachtoffer en heb m'n target positie voor de 2e maal fors uitgebreid naar 63,47 gemiddeld en positie is 1,91% groot en is wel de max dat ik neem..
boem!
0
Tesla geeft aan een winst te hebben gemaakt in Q3.

Naast diverse one-off items gaan de meeste credits uit naar de gerapporteerde verbeterde brutomarge.

De verbetering met 4% zorgde voor de verrassende winst.

Met een verdere kostenverlaging in het verschiet door productie vanuit Giga 3 hebben de bulls even het stokje van de bears overgenomen waardoor Tesla nu aan de bovenkant van de afwachtingsstand (tussen 200 en 300 dollar) opereert.

Het is absoluut nog geen finale overwinning omdat maar moet worden afgewacht of deze marge verbetering een permanent karakter krijgt.

In de loop van volgend jaar zal pas echt duidelijk worden of de modellenportfolio goed aanslaat en of Tesla inderdaad in staat blijkt om haar marge verder te verbeteren tot boven de 25%.

Bij falen dan wel succes zullen we de huidige afwachtingsstand als geschiedenis kunnen afschrijven.
Opus135
0
quote:

howdy schreef op 23 oktober 2019 13:57:


@Beyond Meat, Is er hier iemand die hierin zit? met koers van boven $100 is ruim boven IPO van $25. lockup periode verloopt op 29 oktober.Ja. De lockup-periode zegt me niet zoveel. Ik richt me meer op sterke omzetstijgingen (verwachtingen). Koers ging bij de vorige cijfers met 30% in de plus, kwam uit op $ 130, om vervolgens een reis te maken naar $ 230. Nu afgestort naar onder $ 100.

Ik zie geen goede basis voor dit laatste, behalve technisch (shorters). Bij een reiterate volgende week of zelfs overtreffing, zie ik de koers weer fors stijgen. Of anders na verdwijnen van de lockup-story.

Anderzijds is het toch nog een niet-bewezen start-up-nieuwkomer, waarvan de meeste niet succesvol zijn. Vandaar hoog risico vooralsnog, te zien aan de zware koersfluctuaties. Verder zakken naar zeg $ 50 op korte termijn zou ik ook niet van staan te kijken, al zie ik nu nog niet in waarom er dan nog maar minder dan een kwart van de eerdere positiviteit over zou zijn. Ik koop daarom niet meer bij, maar zit op houden en rond $ 150-175 op deels verkopen.
[verwijderd]
0
@DAIMLER, cijfers beter dan verwacht en weer terug op de 50+ euro..
Al enkele jaren een van mijn favorieten voor de handel en dit maal vis ik achter het net, vorige week m'n laatste stukken verkocht aan 49,35...

Ik had niet verwacht dat @DAIMLER beter dan verwachte cijfers zou presenteren en gokte op een daling terug naar de 45....48 euro reeks gezien de uitdagingen waar de producenten mee kampen.

Zou me verbazen wanneer @DAIMLER deze stijging zou vasthouden en verder uitbreiden gezien de vooruitzichten met vracht en uitdagingen met electriek en waterstof!

Ik wacht rustig af met oprapen tot het aandeel terugvalt onder de 49..
[verwijderd]
0
@BESI, wederom beter dan verwachte cijfers en waar ik voornamelijk door gecharmeerd ben is de wijze waarop het bedrijf de kosten weet te managen en daardoor de marges weet te behouden.

De koers is dit jaar al nagenoeg verdubbeld en wat gaat het laatste kwartaal doen!
Persoonlijk verwacht ik gezien de magere outlook dat er winstnemingen komen die het aandeel terugzetten naar de 26....30 euro range en ben zojuist begonnen met verkoop van de resterende stukken..
[verwijderd]
0
@FUGRO, het aandeel wordt gevraagd en de stukken veranderden rap van eigenaar.
Inmiddels dit jaar met 13 ritjes 5,06 wpa binnen geharkt en bekijk morgen vanaf de zijlijn of @FUGRO ook het 3e kwartaal beter presteert dan de gemiddelde verwachting.

Persoonlijk verwacht ik prima cijfers maar zie gezien de koersstijging van de laatste maanden dat winstnemingen gaan plaatsvinden al dan niet met ondersteuning van de shorters.

Het bedrijf heeft nog wat uitdagingen om de balans te versterken en met meer omzet in de pijplijn is meer werkkapitaal nodig en kan wat dat betreft druk zetten op de financiën..
Per slot van rekening zit er bij het bestuur van @FUGRO meer ingenieurs DNA in het bloed dan het DNA van kille boekhouders..
[verwijderd]
0
@BRUNEL, heb m'n positie verder uitgebreid en zit aan 1% grootte op gemiddeld 8,8245. Ik leg ze op de plank voor de LT herstel en reduceer tussentijds boven deze koers terug naar target..
4.628 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 ... 228 229 230 231 232 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 feb 2020 12:45
Koers 9,317
Verschil -0,309 (-3,21%)
Hoog 9,449
Laag 9,274
Volume 344.397
Volume gemiddeld 529.359
Volume gisteren 1.174.497

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group