ASR Nederland Koers

798 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 36 37 38 39 40 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dicall69
0
quote:

Dicall69 schreef op 30 augustus 2017 08:43:


[...]

Boven de € 33,- moet vandaag zeker tot de mogelijkheden behoren, resultaten zijn weer buitengewoon goed !!!


Heb 70 % verzilverd op € 32,40, ziet er na uit dat dit een zeer goede keuze was naar een aankoop gisteren 5 minuten voor beurssluiting.
Kijken of de beurs de komende dagen nog wat herstelt dan levert dit zeker bij ASR nog wat op !!!
duprogres
0
Nieuw soort van manipulatie bij verzekeraars en Nationale bank in België :
De Rolls-Royce onder de verzekeraars in België = DKV. heeft in samenwerking en op advies van de Nationale Bank de opdracht gekregen om de premie van zijn particuliere Hospitalisatieverzekering tak te verhogen. Reden = de tak Hospitalisatieverzekering voor bedrijven doet verlies ,dus lost men het probleem op deze manier op. De particulieren hebben in het verleden een contract getekend dat er maar sprake kan zijn bij indexaanpassing maar ja voor de vrienden wil men de wet wel eens omzeilen. Waarom niet de bonussen van de CEO aan banden te leggen en de winst van de andere takken gebruiken om het de verliezen in een ander tak te compenseren? Nee met medewerking van de bevriende DBN kan alles. Dus verzekeraars en banken wat deze mensen op de markt brengen of verkopen denk toch 2 x na ; wat in België kan ook in Nederland. Gewoon er info.
robutrecht
0
AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING hebben het koersdoel voor het aandeel ASR opgevoerd, van 33 euro naar 37,50 euro. Het koopadvies werd daarbij gehandhaafd en ASR blijft op de favorietenlijst voor Benelux-aandelen staan, zo bleek maandag.
Naar aanleiding van de halfjaarcijfers en de daaropvolgende gesprekken met het bestuur, verhogen de marktkenners de prognose voor het operationeel resultaat van ASR in 2017 met 7 procent naar 760 miljoen euro. Daarmee ligt ING zo'n 12 procent voor op de algemene consensus. Voor komend jaar is de bank iets conservatiever.

ING rekent op een dividendrendement van 5,3 procent in 2017 en 5,8 procent voor 2018, inclusief circa 200 miljoen euro via verdere aandeleninkoopprogramma's. Het aandeel ASR sloot vrijdag op 33,15 euro.
gbakl
0
een oase van rust, dit draadje.

ASR aangeprezen bij dat hijgerige programma van H. Mens en
hier geen woord, heerlijke zondagsrust.

houden zo...
duprogres
0
Het kan nog gekker wat witte boordcrimilen(bakken en verzekeraar met medewerking van DBM & AMF) uit de mouw schudden :
Sorry in wat voor wereld leven we ,men gaat nu de schade van de orkanen verhalen op de Europeanen!
Particulieren in Europa gaan meer betalen voor hun verzekeringspremies door orkanen in Amerika!!!!!
HALLO en de winsten van de andere verzekeringstakken zullen de CEO wel verdelen onder vorm van bonussen !!!!
Waar zijn we mee bezig is de koe (particulieren zoals bij de bankcrisis )nog niet voldoende gemolken ?????
Hebben de Amerikaanse banken meebetaald voor de rommel die ze gecreëerd hebben; ik dacht het niet en het waar u en ik die het zooitje hebben mogen betalen .
Met als rede als u bank omvalt = dan zijn al u zuur spaarcenten in rook weg.
robutrecht
0
UTRECHT (AFN) - Verzekeraar ASR neemt de Nederlandse activiteiten van zijn Italiaanse branchegenoot Generali over. De overname kost ASR in totaal zo'n 200 miljoen euro. Generali ontvangt een overnamesom van 143 miljoen euro in contanten, de rest gaat op aan versterking van de kapitaalbuffer van het nieuwe dochterbedrijf.
,,Generali Nederland is een mooi bedrijf dat producten en diensten biedt die goed aansluiten bij ASR'', aldus topman Jos Baeten. Generali Nederland telt 350 medewerkers en biedt net als ASR zowel schade- als levensverzekeringen aan. Het onderdeel was vorig jaar goed voor een omzet van 379 miljoen euro.
De kantoren van Generali Nederland worden in de loop van volgend jaar ondergebracht bij ASR, het hoofdkantoor in Diemen wordt gesloten. De integratie wordt naar verwachting in 2020 afgerond. Verlies van arbeidsplaatsen valt daarbij niet uit te sluiten, aldus ASR.
Mede dankzij de kostenvoordelen die daardoor ontstaan, voorziet ASR een bijdrage van Generali Nederland aan het eigen netto operationeel resultaat van zo'n 30 miljoen euro. De solvabiliteit, ofwel de mate waarin een verzekeraar in staat is aan zijn toekomstige verplichtingen te voldoen, blijft volgens het bedrijf ook na de overname ruim boven het minimaal vereiste niveau.
voda
0
Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel ASR Nederland

Koersdoel naar 36,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft het koersdoel op ASR Nederland verhoogd van 33,00 naar 36,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Matthias de Wit.

ASR Nederland kondigde woensdagochtend de overname aan van Generali Nederland. De overnamesom, van 143 miljoen euro, is "erg aantrekkelijk", volgens De Wit, wanneer hij kijkt naar de toegevoegde waarde van Generali en de boekwaarde van het bedrijf.

"ASR Nederland profiteert van een sterke staat van dienst op het gebied van M&A en we hebben dan ook veel vertrouwen in het vermogen van het bedrijf om Generali succesvol te integreren en daarmee de nagestreefde synergieën te behalen", aldus De Wit, die verwacht dat de overname de winst per aandeel zo'n 7 procent verhoogt.

Het aandeel ASR Nederland noteerde woensdagochtend 0,2 procent lager op 33,83 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
ASR Nederland wil 3 miljoen eigen aandelen inkopen bij vijfde en laatste plaatsing door Nederland
ASR financiert inkoop eigen aandelen uit eigen middelen
Nederland wil 30.150.500 aandelen ASR plaatsen, ofwel volledige resterende belang van 20,5%
Plaatsing aandelen ASR via accelerated bookbuilding offering aan gekwalificeerde beleggers

(END) Dow Jones Newswires
Biobert
0
quote:

voda schreef op 13 september 2017 17:49:


ASR Nederland wil 3 miljoen eigen aandelen inkopen bij vijfde en laatste plaatsing door Nederland
ASR financiert inkoop eigen aandelen uit eigen middelen
Nederland wil 30.150.500 aandelen ASR plaatsen, ofwel volledige resterende belang van 20,5%
Plaatsing aandelen ASR via accelerated bookbuilding offering aan gekwalificeerde beleggers

(END) Dow Jones Newswires


Wat zal de verkoopkoers worden van deze pluk aandelen van 27,15 mln stuks aan investeerders?
Slnc
0
vorige keer was 2% korting dacht ik dus denk weer zoiets wel benieuwd wat de koers morgen doet rood beginnen en groen eindigen gok ik
wfranken
0
In mijn ogen zal het zeker koersdruk geven ruim 27 milj stukken is zeker fors te noemen. discl : long met geschreven calls
gbakl
0
voda
0
Update: Staat verkoopt laatste pluk aandelen ASR Nederland

Privatisering op koers voor klein nominaal verlies.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse Staat gaat de resterende aandelen ASR Nederland verkopen en de verzekeraar koopt daar 3 miljoen stukken zelf van in. Dit maakten de partijen woensdag nabeurs bekend.

De stichting NLFI, die optreedt namens de Nederlandse staat, meldde vandaag de resterende 20,5 procent van de verzekeraar, of 30,15 miljoen aandelen, te willen verkopen via een veiling aan institutionele beleggers.

ASR Nederland heeft bij voorbaat ingetekend op 3 miljoen stukken, of 2 procent van het aandelenkapitaal. Zo geeft het bedrijf kapitaal terug aan aandeelhouders, omdat de winst per aandeel hierdoor stijgt. De aandeleninkoop heeft "een beperkte impact" op de solvabiliteitsratio, meldde de verzekeraar.

ASR Nederland kocht bij eerdere plaatsingen door NLFI in januari en juni al 6 miljoen eigen aandelen in voor in totaal 153 miljoen euro.

Rendement Nederlandse staat

Als de aandelen kunnen worden verkocht tegen de slotkoers van woensdag van 34,08 euro zou NLFI ruim 1 miljard euro ophalen met de plaatsing. De Nederlandse staat profiteert dan mee van de koersstijging van 75 procent van het aandeel sinds de beursgang in juni 2016, toen de eerste pluk aandelen werd aangeboden voor 19,50 euro per aandeel.

De totale opbrengst van de privatisering voor de Nederlandse staat zou dan uitkomen op 3,75 miljard euro. Dat is 100 miljoen euro meer dan de 3,65 miljard euro de staat bij de natonalisering in 2008 betaalde voor ASR Nederland, volgens een recente toerekening van het ministerie van Financiën.

Inclusief 0,63 miljard euro aan dividenden en 0,88 miljard euro aan rentelasten komt het nominale nettoresultaat voor de overheid uit op ongeveer 150 miljoen euro negatief.

De Fortis-onderdelen ABN AMRO en ASR werden tijdens de kredietcrisis van 2008 overigens genationaliseerd om de stabiliteit van het financiële systeem veilig te stellen, niet om rendement te halen.

Update: met informatie over rendement Nederlandse staat.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
robutrecht
0
AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING hebben het koersdoel voor het aandeel ASR opgevoerd van 37,50 euro naar 39 euro. Dat deden de marktvorsers na de aankoop van de Nederlandse activiteiten van het Italiaanse Generali.
Het advies op het aandeel blijft buy en ASR blijft op de Benelux favorietenlijst van de bank staan. Volgens ING compenseert het goede investeringsrendement van de aankoop de risico's van de overname.
Het aandeel ASR sloot woensdag op 34,08 euro.
oompje24
2
2016: 150 miljoen uitstaande aandelen.
januari 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
juni 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
En nu worden er weer 3 miljoen aandelen ingekocht.
Blijven er nog 141 uitstaande aandelen over.
Nettowinst 1e halfjaar 2017: 397 miljoen euro.
Dat is 2,82 euro per aandeel in een half jaar!!!!
Mensen, dit aandeel is een goudmijntje!!!
Koers gaat m.i. binnen 2 jaar naar 50 euro.
oompje24
0
quote:

oompje24 schreef op 14 september 2017 09:39:


2016: 150 miljoen uitstaande aandelen.
januari 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
juni 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
En nu worden er weer 3 miljoen aandelen ingekocht.
Blijven er nog 141 uitstaande aandelen over.
Nettowinst 1e halfjaar 2017: 397 miljoen euro.
Dat is 2,82 euro per aandeel in een half jaar!!!!
Mensen, dit aandeel is een goudmijntje!!!
Koers gaat m.i. binnen 2 jaar naar 50 euro.Blijven er nog 141 uitstaande aandelen over moet natuurlijk "blijven er nog 141 miljoen uitstaande aandelen over" zijn.

Minder aandelen en in de toekomst nog meer winst, want ook het pas overgenomen
bedrijf gaat naar schatting 30 miljoen euro bijdragen aan de winst.
hartenaas
0
quote:

oompje24 schreef op 14 september 2017 09:39:


2016: 150 miljoen uitstaande aandelen.
januari 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
juni 2017: 3 miljoen aandelen ingekocht.
En nu worden er weer 3 miljoen aandelen ingekocht.
Blijven er nog 141 uitstaande aandelen over.
Nettowinst 1e halfjaar 2017: 397 miljoen euro.
Dat is 2,82 euro per aandeel in een half jaar!!!!
Mensen, dit aandeel is een goudmijntje!!!
Koers gaat m.i. binnen 2 jaar naar 50 euro.Helder oompje.
Ik ben het volledig met jou eens.
Heb nog een portie ingeslagen tegen 33,81.
ReadArt
0
Ja de overheid heeft ASR veel te goedkoop naar de beurs gebracht. Ik denk ook dat het makkelijk nog richting de 50 á 60 kan...
objectief
0
quote:

ReadArt schreef op 14 september 2017 12:13:


Ja de overheid heeft ASR veel te goedkoop naar de beurs gebracht. Ik denk ook dat het makkelijk nog richting de 50 á 60 kan...


Lijkt me niet....ze doen het goed, want de winst is wel ruim 10% hoger maar de koers is inmiddels 100% hoger. Euforie is leuk, maar dat loopt dikwijls verkeerd af..zie de uitslag Feyenoord- Manchester City 0-4.
798 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 36 37 38 39 40 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2020 17:35
Koers 24,700
Verschil -0,660 (-2,60%)
Hoog 25,200
Laag 24,400
Volume 818.330
Volume gemiddeld 936.763
Volume gisteren 717.830

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group