Forum: Koffiekamer » Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ??? » Pagina: 772 | Beursduivel.be

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

22.510 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 ... 1122 1123 1124 1125 1126 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
JP Samosa
0
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 om 10:18:


[...]Je kunt niet verwachten dat asielzoekers, die moord en doodslag hebben meegemaakt, nu ineens in Nederland allemaal de brave hendrik uithangen.

Wat?
Natuurlijk wel. Juist , waarom kom je anders naar hier?

Een echte asielzoeker is juist bijzonder blij dat je hier over straat kan zonder de angst op geweld of bommen.
rationeel
0
quote:
Kees2 schreef op 22 mei 2019 om 11:28:


Nog even snel de klimaatwet door de eerste kamer jassen voordat de nieuwe aantreedt:
www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/34534...www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/34534...

Op wie je niet moet stemmen!

Voorstel van wet van de leden Klaver, Asscher, Beckerman, Jetten, Dik-Faber, Yesilgöz-Zegerius, Agnes Mulder en Geleijnse houdende een kader voor het ontwikkelen van beleid gericht op onomkeerbaar en stapsgewijs terugdringen van de Nederlandse emissies van broeikasgassen teneinde wereldwijde opwarming van de aarde en de verandering van het klimaat te beperken (Klimaatwet)

inbreng geleverd door

VVD - T. Klip-Martin
CDA - J.J. Atsma
D66 - H.J. Pijlman
PVV - D.J. van der Sluijs
SP - G.A.T.M. Reuten
GroenLinks - H.A. Binnema
ChristenUnie - P. Ester
PvdD - F. van Leeuwen
SGP - P. Schalk
50PLUS - J.G. Nagel

Het voorstel (EK, A) is op 20 december 2018 na hoofdelijke stemming met 112 stemmen voor (ChristenUnie, GroenLinks, PvdA, VVD, CDA, D66, DENK, SP, 50PLUS) en 27 stemmen tegen (PVV, SGP, PvdD en FvD) aangenomen door de Tweede Kamer.

TEGEN: (PVV, SGP, PvdD en FvD)
rationeel
1
Daar gaat het om! Miljarden door het putje.

Ga je maar druk maken om de pinuts!

Maar een paar partijen die je behoeden voor de ondergang! Kies de beste:)

PVV, SGP, PvdD en FvD)
rationeel
0
Het is ook allesbehalve democratisch! Moge degenen die democratische rechten niet huldigen, daarvoor ZWAAR gestraft worden!
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 22 mei 2019 om 13:48:


Het is ook allesbehalve democratisch! Moge degenen die democratische rechten niet huldigen, daarvoor ZWAAR gestraft worden!

Dus Bodet moet zwaar gestraft worden...???
rationeel
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 mei 2019 om 13:50:


[...]
Dus Bodet moet zwaar gestraft worden...???


Lezen..Niet alleen maar schrijven.
Chiddix
0
quote:

Señor Acero schreef op 22 mei 2019 om 13:33:


[...]

Frans Weekers?
Of Jos van Rey?


Jos zit nog op het strafbankje . Eind December mag hij weer een bestuurlijke functie bekleden , lees ik. Jos was een beetje stout geweest, knoeien met stempassen en volmachtbewijzen, witwassen etc De VVD heeft hem in 2015 uit de partij gezet.
rationeel
0
De verkiezingsuitslagen moeten nog bekend worden gemaakt (hell, de stemlokalen zijn nog niet eens open), maar nu al heeft de VVD hun eerste pijnlijke nederlaag geleden. Dat was gisteravond voor iedereen te horen op Radio 1, waar de lijsttrekkers voor de Europese Parlementsverkiezingen van donderdag aanstaande hun verbale degens kruisden. Toetje van de avond: een debat over immigratie tussen Derk Jan Eppink (FVD) en Malik Azmani (VVD).

VVD een zwakke kandidaat...FVD: Derk Jan EPPINK:)
rationeel
0
De twee zien zich namelijk geconfronteerd met teruglopende asielaanvragen. Hoe komt dat? Als een volleerde eurofiel weet Azmani het antwoord wel: dat komt door Brussel! Die sloot namelijk een deal met Turkije en sindsdien is alles pais en vree. Bedankt, Brussel!

Maar FVD-voorman Eppink was niet voor één gat te vangen. Hij wees er fijntjes op dat we niet meneer Juncker en meneer Erdogan feestelijk moeten bedanken, zoals de VVD-lakeien willen, maar de Hongaarse meneer... Orbán... Die sloot namelijk geen papieren tijgerdeal, maar bouwde daadwerkelijk een... hek... om de hele oostzijde van zijn land heen. Geen vage debatten en enorme sommen... geld... naar het buitenland overmaken, maar daadwerkelijk een fysieke belemmering voor vluchtelingen.

Het geld is toch maar van de belastingbetaler!:( Daar kun je Turkije wel weer wat oorlogstuig voor laten kopen. Wat hebben we het toch goed voor met de mensheid.

www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/vi...
objectief
0
jecebe
2
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 om 14:46:


Baudet wil vrouwen weer full time achter de aanrecht; terug in de tijd??


Daar horen ze toch.
henk38
0
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 om 14:46:


Baudet wil vrouwen weer full time achter de aanrecht; terug in de tijd??


Meen je dat nou, waar zegt hij dat dan ?
Chiddix
0
Baudet stipt het zware bestaan aan waarin vrouwen tegenwoordig leven. Werk, kinderen(te weinig) enz
asti
0
quote:

Opus135 schreef op 20 mei 2019 om 16:56:


[...]

Uit niets blijkt dat de EU voor veiligheid in Nederland heeft gezorgd noch voor veiligheid in (een groot deel van) Europa. Welke maatregelen heeft men genomen? Het was niet onveiliger in Canada, de VS, Zuid-Amerika, Australië en China.

Vluchtelingen: de meeste zijn niet als zodanig te beschouwen, doen blijvend beroep op sociale voorzieningen, en integreren niet of vervallen in criminaliteit. Dat juist de EU hierop maatregelen heeft getroffen en ook nog de juiste, valt niet in te zien.

Economische welvaart: na de crisis van 2008 is het bedrijfsmatig langzaam beter gegaan. Dat de EU daarbij een vooruitstrevende rol heeft gespeeld, blijkt niet uit de feiten. De economie draaide veel meer als een tierelier in de VS en in China. In Nederland wordt structureel geklaagd dat de middengroepen en de gepensioneerden niet van de economische groei hebben mee geprofiteerd, wat ook erkend is door opeenvolgende regeringen Rutte. Men spiegelt daarop koopkrachtverbetering voor, maar die is stelselmatig leugenachtig, waarbij de bevolking voor debiel wordt gehouden.

Transfer van noord naar zuid: zie ook intern in België en in Italië: kan nooit tot succesvolle cohesie leiden, dat moge duidelijk zijn, en leidt bovendien tot afzakken naar een gemiddelde middelmatigheid in plaats van bevorderen van excellentie.

Natuurlijk zijn er maatregelen genomen op het gebied van veiligheid. Gezien het grensoverschrijdende karakter van veel criminaliteit wordt er nu trouwens zelfs nagedacht over EU wouten. Variant op de federale politie in de VS.

Wat economische welvaart betreft maak je een vergelijking met de VS en China. Daar ging het nog beter. Dus een argument voor meer EU?

Wat het profiteren van economische groei betreft: misschien wel bij uitstek meer EU voor nodig. Anders kun je moeilijk een vuist maken tegen multinationals.
rene l
1
quote:

Chiddix schreef op 22 mei 2019 om 15:17:Baudet stipt het zware bestaan aan waarin vrouwen tegenwoordig leven. Werk, kinderen(te weinig) enzHij heeft gewoon een punt.
Vooral in de periode dat je kinderen krijgt en totdat ze zich zelf kunnen redden is het een behoorlijke opgave.

De huisvrouw kan dan ook gewoon thuis de zaken regelen, of eventueel in de moderne variant, de huisman.

Niks geen stress, gewoon 's morgens de koters lekker lopend of op de fiets naar school brengen.
Dan de huishoudelijke werkzaamheden doen, boodschappen halen, een beetje ontspanning, het kroost weer ophalen, en het eten klaarmaken.
En 's avonds lekker rust, niks geen gedoe meer over dingen die zijn blijven liggen.
En voor de kinderen heb je dan ook meer aandacht.

Zelf ben ik er ook van overtuigd dat een full-time baan voor alles en iederéén het beste is.
Je bent altijd aanwezig, je krijgt alles mee, en je hoeft ook geen werk over te dragen aan anderen als je parttime werkt.
Zeg nou zelf, hoe vervelend is het als je een bedrijf belt en vraagt naar het bekende aanspreekpunt.
Nee, deze collega werkt vandaag niet, misschien kunt u het morgen weer proberen, want ik ken deze situatie ook niet.
Of bepaalde dringende zaken die blijven liggen omdat jij alleen de details kent.
Ook wekt het ergernissen bij andere collega's op als je er een paar dagen niet bent of eerder naar huis moet om de kinderen op te halen, het extra werk kom wel weer bij hun op het bord.

Je volledig kunnen concentreren op je werk is ook het meest efficient voor je prestaties en de resultaten en het bedrijf is er alleen maar gebaat bij.

Ook bespaar je op de kinderopvang, de leerkrachten kunnen ook op tijd naar huis toe, de 2e auto kan meestal weg, maak maar eens een kosten baten analyse, het levert ook bijna niks extra's op.

Maar ja, over dit soort voorstellen mag je het helemaal niet hebben, het is not-done, want stel je voor, je zou zomaar aan groepsdiscriminatie kunnen doen.

rationeel
0
quote:

asti schreef op 22 mei 2019 om 15:56:


[...]
Natuurlijk zijn er maatregelen genomen op het gebied van veiligheid. Gezien het grensoverschrijdende karakter van veel criminaliteit wordt er nu trouwens zelfs nagedacht over EU wouten. Variant op de federale politie in de VS.

Wat economische welvaart betreft maak je een vergelijking met de VS en China. Daar ging het nog beter. Dus een argument voor meer EU?

Wat het profiteren van economische groei betreft: misschien wel bij uitstek meer EU voor nodig. Anders kun je moeilijk een vuist maken tegen multinationals.


De politiek moet zich zo min mogelijk met de bedrijvigheid van haar bevolking bemoeien.
Ze moet zorgen dat de infrastructuur in de meeste brede zin optimaal is.

Daar betaalt de belastingbetaler voor.

Van zakendoen hebben ze totaal geen kaas gegeten, dat blijkt telkens weer. Niet hun taak, en niet de kennis.

Hetzelfde geldt voor het idiote klimaat gebeuren. Ook totaal geen wetenschappelijke kennis aanwezig. 1 Beta in de hele kamer.

Schoenmaker houd je bij je leest, en zorg dat er wat meer kennis in de kamer komt. Het is dom, dom oliedom allemaal!;)
rationeel
0
De ontwikkelde hedendaagse vrouw heeft echt geen zin in het huisvrouwen bestaan.

De klusjes kunnen gedaan worden door de lager opgeleiden. Waar zouden die anders de kost mee moeten verdienen?

Een of hoogstens 2 kinderen. Gezellig een deel van de dag naar de creche...een goede...en verder bij de nanny. Met andere kinderen spelen is leuk, en andere gewoonten meekrijgen nuttig.

Pappa en mamma hebben het druk, maar daar staat tegenover, dat ze in een mooi huis wonen, en mooie vakanties meemaken.

En Zaterdag en Zondag is iedereen weer happy met elkaar.
henk38
0
quote:

asti schreef op 22 mei 2019 om 15:56:


[...]
Natuurlijk zijn er maatregelen genomen op het gebied van veiligheid. Gezien het grensoverschrijdende karakter van veel criminaliteit wordt er nu trouwens zelfs nagedacht over EU wouten. Variant op de federale politie in de VS.

Wat economische welvaart betreft maak je een vergelijking met de VS en China. Daar ging het nog beter. Dus een argument voor meer EU?

Wat het profiteren van economische groei betreft: misschien wel bij uitstek meer EU voor nodig. Anders kun je moeilijk een vuist maken tegen multinationals.


Als je de EU wilt maken zoals de VS dan hangt daar wel een prijskaartje aan waar burgers uit de westerse landen voor op moeten draaien. Het zal een groot nivelleer project worden waar de zuidelijke landen rijker van worden en de westerse landen armer.

Het gaat ook betekenen dat de grote landen de lakens gaan uitdelen in Europa en waar kleine landen zo goed als geen invloed op hebben. Zoals de gemiddelde Amerikanen nu naar Nederland kijkt en denkt, wat hebben die het goed daar, zal de gemiddelde Nederlander ooit denken wat hadden ze vroeger goed in NL.

Maar je hebt gelijk wat betreft de multinationals daar zal het wel goed voor uitpakken, net zoals de Euro ook goed voor ze is uitgepakt. Maar dat neemt niet weg dat de Euro voor de gemiddelde burgers een stuk minder mooi is uitgepakt.
Meer armoede, voedselbanken, meer ongelijkheid, meer criminaliteit, failliete landen, enz enz.
objectief
0
quote:

henk38 schreef op 22 mei 2019 om 16:44:


[...]

Als je de EU wilt maken zoals de VS dan hangt daar wel een prijskaartje aan waar burgers uit de westerse landen voor op moeten draaien. Het zal een groot nivelleer project worden waar de zuidelijke landen rijker van worden en de westerse landen armer.Dit is onjuiste informatie, want de inkomens/vermogensverschillen tussen de VS staten zijn bijzonder groot. De staten opereren in hoge mate zelfstandig.
asti
0
quote:

rationeel schreef op 22 mei 2019 om 16:11:


[...]

De politiek moet zich zo min mogelijk met de bedrijvigheid van haar bevolking bemoeien.
Ze moet zorgen dat de infrastructuur in de meeste brede zin optimaal is.

Daar betaalt de belastingbetaler voor.

Van zakendoen hebben ze totaal geen kaas gegeten, dat blijkt telkens weer. Niet hun taak, en niet de kennis.

Hetzelfde geldt voor het idiote klimaat gebeuren. Ook totaal geen wetenschappelijke kennis aanwezig. 1 Beta in de hele kamer.

Schoenmaker houd je bij je leest, en zorg dat er wat meer kennis in de kamer komt. Het is dom, dom oliedom allemaal!;)

Het schijnt dat de belangrijke rol van Nederland in de internationale drugshandel te danken is aan de goede infrastructuur.
22.510 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 ... 1122 1123 1124 1125 1126 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BEL 20 4.012,67 +5,47 +0,14% 20 jan
BRX20-24h 4.016,00 +3,33 +0,08% 20 jan
BEL 20 GR 11.317,65 +15,45 +0,14% 20 jan
BEL Mid 6.170,73 +19,10 +0,31% 20 jan
AEX 614,23 -1,34 -0,22% 20 jan
AMS25-24h 614,89 +0,66 +0,11% 20 jan
Dutch15-index 16.788,96 -51,77 -0,31% 20 jan
France40# 6.082,60 +4,06 +0,07% 20 jan
Germany30^ 13.559,40 +10,46 +0,08% 00:43
Europe50^ 3.804,52 +5,49 +0,14% 20 jan
Euro30-index 19.635,14 -61,69 -0,31% 20 jan
Nasd100# 9.168,13 -5,60 -0,06% 20 jan
Japan225# 24.074,47 -9,04 -0,04% 20 jan
US30# 29.350,59 +0,49 +0,00% 20 jan
Brent oil 65,22 +0,08 +0,12% 00:33
Gold World Spo... 1.561,00 +3,70 +0,24% 00:43
EUR/USD 1,1096 +0,0005 +0,05% 00:43
US500# 3.326,76 +1,77 +0,05% 20 jan
Crude oil 58,76 -0,09 -0,14% 00:41

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Sofina 210,000 +6,000 +2,94% 20 jan
Galapagos 212,200 +5,700 +2,76% 20 jan
Barco 227,500 +3,500 +1,56% 20 jan
Dalers Laatst +/- % tijd
ING 10,510 -0,110 -1,04% 20 jan
arGEN-X 137,100 -1,300 -0,94% 20 jan
Colruyt 44,660 -0,410 -0,91% 20 jan