Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ALUMEXX N.V. NL0012194724

Laatste koers (eur)

1,340
  • Verschill

    -0,070 -4,96%
  • Volume

    51.226 Gem. (3M) 6,1K
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

faillissement RT Companies uitgesproken

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 oktober 2004 14:49
    05-10-2004 RTRS-RT Company: faillissement RT Companies uitgesproken
    AMSTERDAM (ANP-AFX) - Het faillissement van RT Companies BV isuitgesproken. Dat maakt RT Company in een persbericht bekend.Inmiddels heeft de curator overeenstemming bereikt met partijenover de verkoop van onderdelen van Citee en ExplainerDC.

    ej/jkFor more information and to contact AFX: www.afxnews.com andwww.afxpress.com

    Bron www.ta.nl 14:44 uur
  2. [verwijderd] 5 oktober 2004 15:44
    Curator RTC verkoopt twee onderdelen


    DEN HAAG (ANP) - Twee onderdelen van Real Time Company (RTC) hebben een nieuwe eigenaar, zo heeft de curator van de ICT-er dinsdag gemeld.
    Het gaat om Citee en ExplainerDC. De verkoop komt kort na het faillissement van RT Companies, een dochtermaatschappij van RT Company NV, het oude Newconomy van opiniepeiler Maurice de Hond.
    Voor de tweehonderd werknemers is ontslag aangevraagd. Over de verdere afwikkeling van het faillissement kon curator H. Tiethoff geen mededelingen doen.

    Fred
  3. [verwijderd] 5 oktober 2004 15:57
    Dit kan alleen zo snel als in de weken voor de benoeming van de bewindvoerder, inmiddels curator, de CEO dit in overleg met de grootste aandeelhouders/crediteuren tevoren bekokstoofd heeft. Algemeen bekend is dat curatoren pas na veel onderzoek, wikken en wegen en na lang aandringen door de belanghebbenden iets onderneemt en dan nog eerst toestemming van de /Rechter Commissaris moet hebben.
    groeten, Ton
  4. [verwijderd] 5 oktober 2004 16:02
    In vervolg op mijn eerder bericht nog mijn conclusie, dat de aanvraag van surs. dus vertraging ondervond, omdat de CEO eerst overleg voerde met de advocaat en de schuldeisers, en daarna pas die advocaat benoemd werd op voordracht van de CEO. Een fraai voorbeeld hoe een surs/faill. in samenwerking met justitie misbruikt wordt ten nadele van de kleine aandeelhouders.
    groeten, Ton
  5. [verwijderd] 5 oktober 2004 23:49
    Ton, ik geloof dat de halve Nederlandse ICT wereld het afgelopen jaar in de boeken van Citee, Explainer enz. heeft zitten snuffelen om in te schatten of men de vingers aan dit vehikel zou willen branden. Deze gang van zaken is geen verrassing.
  6. [verwijderd] 6 oktober 2004 10:29
    An, wat ik met mijn stukjes doe; ik aarzel nog steeds, heb sinds de val een derde verkocht voor 0,03. Heb dus nog tweederde (gekocht tegen gemiddeld 0,09) Nog 130 K oover (tel uit je winst, ik bedoel mijn verlies) Ik schijn op het verkeerde paard gewed te hebben. Dus een flinke strop. Eerder gewonnen geld voor een gedeelte zien verdampen. Maar ja totaal rendement van 2 1/2 jaar beleggen is toch nog meer dan een spaarrekening.
    Ik heb nu zoiets van laat maar staan die aandelen. Voor 0,02 cent wegdoen of voor 0,00 maar op het totale verlies toch niet veel meer uit. Gelet op wat er met andere hopeloze aandelen toch nog gebeurd is, is alle hoop nog niet vervlogen. De snelheid waarmee RTC geliquideerd is veronderstelt een vooropgzet plan. Een koersnotering schrappen kan, maar zou zonde zijn als je toch nog verder zaken wil doen via een beursgenoteerd bedrijf. En daar zie ik die CEO wel toe in staat.
    Samengevat ik blijf wat RTC betreft stug verder gokken door niet te verkopen.Wordt het inderdaad 0, dan heb ik een aardig lesje geleerd. Ben van plan voortaan slechts in AEX/Midkap aandelen als daytrader te handelen met als risicobestrijder een aantal putjes van het desbetreffende aandeel. Heb daarvoor inmiddels drie schaduwportefeulles opgericht en als het fuctioneert stap ik op dat systeem over. Levert minder maximaal rendement op, maar zal op langere termijn lonender zijn dan beleggen uitsluitend in aandelen en callopties, en voorkomt debacels als nu bij RTC.
    Wat doe jij?
    groeten en succes met je beleggingen.
    Ton
  7. positivo73 6 oktober 2004 14:05
    Goedemiddag,
    Ik blijf ook lekker zitten, dat het goed fout is dat staat als een huis boven water.
    Als je het verleden bejkijkt bij een hoop failliete bedrijven dan ging de koers toch nog behoorlijk omhoog.
    AINO zelfs naar de 0,44 voordat ie van de beurs ging.
    Ik wacht rustig af, verlies ik alles dan is het erg zuur , maar blijf hoop houden, bij de zes cent sta ik quite.
    m.v.g. Willem
11 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 17 juni

    1. Detailhandelsverkopen mei (Chi)
    2. Industriële productie mei (Chi) volitaliteit verwacht
    3. ING Beleggersdag
    4. Flow Traders ex €0,15 dividend
    5. Empire State index juni (VS)
  2. 18 juni

    1. Reserve Bank of Australia rentebesluit 4,35%
    2. ZEW-index economisch sentiment juni (Dld) 50 volitaliteit verwacht
    3. Inflatie mei def. (eur)
    4. Detailhandelsverkopen mei (VS) +0,3%
    5. Industriële productie mei (VS)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht