Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

26,680
  • Verschill

    +0,120 +0,45%
  • Volume

    70.182 Gem. (3M) 81,7K
  • Bied

    26,560  
  • Laat

    26,700  
+ Toevoegen aan watchlist

Waar beleggen jullie nog meer in

4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 235 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Pokerface 22 juli 2018 23:16
    quote:

    Xiaufight schreef op 22 juli 2018 19:24:

    [...]

    Vraagje Pokerface, ik heb afgelopen week mijn eerste aandelen in Accsys gekocht. Jij zit er al jaren in en weet misschien beter wat ze doen dan de kennis die ik heb. Wat zal er voor zorgen dat de koers de komende tijd gaat stijgen, welke koers lijkt jou haalbaar. Op het forum lees ik koersdoelen van 1,30 a 1,35 als volgende punt. Om eerlijk te zijn heb ik de aandelen op de gok gekocht mede na de aanbeveling van Nico Imberg bij de Hollandse avond seminar deze maand. Hoe kijk jij er verder tegenaan?
    De capaciteit in Arnhem is uitgebreid waardoor de omzet zou moeten kunnen stijgen. Daarnaast die fabriek in Engeland die gebouwd wordt. Als die eenmaal draait, zal de omzet nog sneller stijgen. Maar goed, ik zit er dus al jaren in en elk jaar lijkt het afgelopen jaar een investeringsjaar en het komende jaar een oogstjaar. Zou zomaar kunnen dat 2019 ook weer een investeringsjaar ipv een oogstjaar wordt. Ik kan het je niet zeggen. Koersdoelen heb ik eigenlijk niet. Ik zou een getal kunnen noemen, maar your guess is as good as mine...
  2. forum rang 4 Lingus 23 juli 2018 13:30
    Verder toelichting van mijn porto:

    Resverlogix, 1,3% van porto. Speculatief, gekocht eind januari op een price target van meer dan 200% upside van B. Riley. Staat nu op +29%. One trick pony; het enige product, Apabetalone, is een klein molecuul met brede toepassingsmogelijkheden. Een fase 3 trial met 2400 patienten moet de werking tegen "Major Adverse Cardiac Events" aantonen. De eerste resultaten zijn bemoedigend, uitlezing ergens einde dit jaar. Kon wel eens groot worden. Met een 30 miljoen lening in mei (teken van vertrouwen!) kunnen ze een klein jaar vooruit, schat ik.

    General Electric, 1,3% van porto. Moest voor spreiding zorgen. Komt ook wat dividend af. Gekocht in januari, ik dacht dat het wel aan het bodemen was. Staat nu nog 27% lager, dus dat was niet mijn briljantste aankoop. Een van de misperen in porto. Verkopen zodra de koers weer boven het aankoopbedrag staat, kan nog even duren.

    Oncomed, 1,2% van porto. Speculatief. Oncologie. Gekocht in juni op artikelen op SeekingAlpha van BioSci (volgend), Jonathan Faison (volgend) en Bret Jensen (volgend sinds vandaag). Bescheiden, maar veelbelovende pipeline als ik de artikelen mag geloven. Alles in fase 1, deels gepartnerd. Cashpositie niet direct zorgelijk. 13% in de min nu, dat betekent niets in de biotech.

    Miragen, 1,2% van porto. Speculatief. Gekocht in januari. RNA gerichte therapieën. 31% in het rood. Een study in fase 2, zes in fase 1 en drie preklinische studies. Blijft in porto tot volgend jaar januari, dan besluiten: houden of verkopen.
  3. forum rang 4 Lingus 23 juli 2018 21:26
    De laatste toelichting op mijn porto, daarna ga ik de tips van harvester, Pokerface, Hans Igor, aossa en pardon bestuderen.

    Clinigen, 1,2 van porto. Gekocht in augustus 2015 na het zoeken van koopkandidaten in een porto van LSP. Doet in specialty pharma en study services. In 2017 heb ik mijn hele porto verkocht, op Galapagos en Clinigen na. Galapagos is een succesverhaal, Clinigen groeit ongeveer 10% per jaar. Kleine positie, gaat eruit zodra de 1200 GBp aangetikt wordt.

    Pfizer, 1,1% van porto. Verdient een grotere positie, gekocht in mei 2017, toen ik meer koopkandidaten had dan cash. Koers plus 16% en dan krijg je er ook nog een aardig dividend bij. Pfizer heeft zich teruggetrokken uit de zoektocht naar een middel tegen Alzheimer. Onlangs is ook besloten om te reorganiseren naar drie bedrijven met elk een eigen focus om slagvaardiger te worden. Misschien een eerste stap om onderdelen af te stoten? Is bijna altijd goed voor een koers. Een prettig aandeel met nauwelijks neerwaarts risico.

    Streamline Health Solutions, 1,1% van porto. Gekocht eind januari. Een bedrijf dat IT diensten biedt aan gezondheidszorg in USA en Canada, wat kan daar mis mee zijn? Doet -24% in porto, dus te hoog gekocht, dat is wel duidelijk. Een kwakkelende koers en teruglopende belangstelling. Het krijgt nog een half jaar om zich te bewijzen, daarna exit porto.

    China Commercial Credit, 1,0% van porto, kleine kredietverstrekker in China.
    YY, 0,7% van porto, live streamer in China.
    Die pak ik even samen. Het leek me in januari een goed idee om kleine posities te nemen in Chinese bedrijven, uit nieuwsgierigheid. Toen ook Momo gekocht, die heb ik anderhalve maand later met 10% winst verkocht (om daarna te zien dat het gestaag verder groeit). CCCR en YY staan nu op resp. -30% en -40%. CCCR knikker ik eruit binnenkort, YY mag zich nog een half jaar bewijzen, heeft namelijk ook een aandeel in het goed lopende Momo.

    Quimica Y Minera, 0,7% van porto. -14% nu.
    Albemarle, 0,7% van porto. -17% nu.
    Orocobre, 0.6% van porto. -27% nu.
    Katanga Mining, 0,4% van porto. -59% nu.
    Die pak ik ook even samen. Ook gekocht uit nieuwsgierigheid. Lithium- en kobaltmijnen in onstabiele landen, vooral Katanga. In januari en februari gekocht. Veel van geleerd, vooral dat het niet mijn kopje thee is. Ik doe ze eruit zodra de koers iets meer is dan de aankoopkoers.

    Verder heb ik nog twee ETF's:
    Think AMX UCITS, 6,8% van porto. Gekocht in november vorig jaar. Teleurstellend, -9% inmiddels
    Think Global Equity UCITS, 7,2 van porto. Gekocht in november vorig jaar. Licht positief, +2% inmiddels.
    Beide bedoeld om het portorisico kleiner te maken. Ik zie echter dat mijn aandelenspreiding al zo'n laag risico oplevert dat de ETF's wel de deur uit kunnen. Vandaag al een deel Global Equity kunnen verkopen.

    Een beleggingsfonds tot slot:
    Robeco Global Industrial Innovation Equity. 2,0% van porto, gekocht in juni 2017. +10% nu, niet slecht. Mag blijven.

    Het afgelopen half jaar ook 11 speculaties kunnen verkopen met winsten tussen de 10 en 60%, twee keer verlies genomen van -6% en -17%. Een van de twee trouwens later kunnen revancheren.
  4. Pokerface 24 juli 2018 11:13
    Vervolg:

    Aralez Pharmaceuticals Oplopende medicijnverkopen deden me vorig jaar in dit fonds stappen. Aangekondigde stop van een medicijn en een stop van de verkoop in Amerika deden het fonds kelderen. Daarna bijgekocht om te middelen. Afgelopen dagen stevig herstel, maar nog steeds een dikke min. Reorganisatie even afwachten en dan een mooi uitstapmoment zoeken.

    ArGenX Wonder aandeel! Al 400% in de plus en het blijft maar door stijgen. Nog niet kunnen betrappen op slecht nieuws. Geen idee waar dit heen gaat. Het echte goede nieuws moet nog komen denk ik, dus misschien gaat dit m'n eerste tenbagger worden.

    BAM Groep Wordt zeker geen tenbagger. Iedere keer lijkt het slechte nieuws achter de rug en toveren ze toch weer een lijk uit de kast. Ik weet niet waarom ik hier nog in zit. Sta in de min en wacht op iets van herstel om dan m'n verlies te nemen. Help me er aan te herinneren om daarna nooit meer in BAM te stappen ;-)

    BE Semiconductors In het verleden de stijging van 8 naar 25 meegemaakt en verkocht. Wilde na de recente daling weer meedoen en ben rond de 30 weer ingestapt. Helaas was de daling nog niet achter de rug. In tegenstelling tot BAM, ben ik niet bang dat dit fonds niet meer boven jan komt. Besi is een sterk bedrijf en de chip sector blijft alleen maar groeien. Daarnaast een stevig dividendrendement. Ik zie dit als een tijdelijke dip en verwacht weer herstel het komende jaar.

    Canopy Veel te laat ingespeeld op de Cannabis-hype. Was ik een jaar eerder ingestapt, dan had ik een mooie rit gemaakt. Nu vooral een rit naar beneden. Maar gezien de volatiliteit en de legalisering van Cannabis in Canada, zie ik dit fonds wel herstellen. Staat nog in de min, maar heeft ook al even in de plus gestaan. Om maar aan te geven hoe volatiel het is.

    Celyad Weet ik eigenlijk weinig vanaf, maar iedereen is er positief over. Ingestapt na een flinke daling, maar ook hier weer niet op de bodem ingestapt. Sta nu dus in de min. Geen probleem. Bij goed nieuws kan het ook zomaar 20% stijgen en sta ik weer in de plus. Gekocht voor de lange termijn (zoals de meeste fondsen).

    Ctac Zo'n fonds dat je een keer koopt op basis van positieve berichten op een forum zonder je er verder in te verdiepen. Staat wel 10% in de plus, maar eigenlijk geen idee wat de vooruitzichten zijn. Hier moet ik me in gaan verdiepen om te kunnen besluiten of ik ze hou of verkoop.

    Fagron (Arseus) Ooit in het Arseus tijdperk op de piek gekocht en bijna de hele rit naar beneden uitgezeten. Meegedaan met de claimemissie en uiteindelijk met iets minder verlies verkocht. Later op een dip weer opgepakt en inmiddels ruim 40% in de plus. Als ze niet in de oude fouten vervallen, zie ik een mooie toekomst voor Fagron.

    Galapagos M'n best renderende fonds (+450%), al valt het laatste jaar een beetje tegen. Ik denk dat over dit fonds alles wel is gezegd. Ik blijf er zeker in tot goedkeuring Filgotinib en waarschijnlijk nog veel langer.

    Gaussin Speculatief aandeel. Net als bij Canopy een kleiner belang dan normaal gekocht, dus verlies blijft beperkt. Doen iets met zelf rijdende containervoertuigen. Zijn (of waren?) bezig met een grote deal die de koers zou laten verveelvoudigen. Forum al een tijd niet gevolgd, dus weet niet wat de actuele stand van zaken is. Koers staat in de min. Wordt waarschijnlijk zo'n slapend fonds als Accsys dat jaren niets doet in de portefeuille en ineens failliet is of meerdere keren over de kop gaat.
  5. Pokerface 24 juli 2018 11:14
    En het laatste stukje:

    Genmab Op IEX de Deense parel genoemd. -7% op dit moment, maar met Darzalex op de markt zal de omzet aantrekken. Verder eigenlijk niet echt op de hoogte van wat er verder nog in de pipeline zit. Moet ik me verder in verdiepen.

    Hunter Douglas Raambekleding. Akelig stil op het forum. 90% van de aandelen bij 1 partij. Kwestie van tijd voor ze een bod op de rest doen denk ik. Staat 6% in de plus. Volgens mij een prima bedrijf, maar een beetje saai.

    Ion Beam Application Weer een gevalletje kopen op de top en geen afscheid durven nemen bij eerste winstwaarschuwing. Er volgden er nog een aantal. Inmiddels wel iets hersteld, maar nog een lange weg te gaan.

    Kiadis Pharma One trick pony (of two trick, als je ATIR201 meetelt). Grillig koersverloop. Had moeten bijkopen na de daling, maar niet gedaan. Nu 19% in de min. Bij goedkeuring EMA/FDA wordt dat ruimschoots goedgemaakt, maar of dat gaat gebeuren is de vraag. De dood of de gladiolen.

    Merus Ook weer te hoog gekocht (waarschijnlijk in de januari biotech hype). Laat laatste week wel herstel zien. Het wachten is zoals altijd bij biotech, op onderzoeksuitkomsten. Ben niet goed op de hoogte wanneer die verwacht worden. Tussentijdse resultaten zijn veelbelovend. Dikke min tot nu toe.

    OCI Nog niet zo lang in porto en al +30%. Iets met kunstmest en verder weet ik er eigenlijk weinig van. Volg deze niet zo.

    Pharming Iets te laat gekocht (op €0,50), maar toch al een leuk rendement van +180%. Heeft flink geprofiteerd van problemen bij concurrenten. Nu zorgen dat men het overgenomen marktaandeel behoudt en uitbreidt. Deze week cijfers die dat moeten bevestigen. Kan wel eens een dag met grote uitslagen worden (beide kanten op, afhankelijk van het nieuws). Kort geleden hebben ze hun roadmap voor de toekomst gepresenteerd. Heel ambitieus met vele kansen voor Ruconest en andere medicijnen. Weet alleen niet hoe ze dat gaan bekostigen. Wederom een aandelenuitgifte lijkt me niet, of het moet via een partner gaan die een belang neemt. Een overname is ook niet uitgesloten, al denk ik dat daar eerst meer resultaten uit hun pipeline voor nodig zijn.

    Portola Gekocht aan de vooravond van de goedkeuring van 1 van hun medicijnen. 50% stijging was een zekerheidje. Helaas werd die uitgesteld en daalde de koers flink. Uiteindelijk toch goedgekeurd met inderdaad 50% stijging tot gevolg. Sta nu nagenoeg op par. Weet niet of de stijging nu alleen uit medicijnverkopen moet komen of dat er ook nog iets in de pipeline zit. Ook weer een fonds waar ik me verder in moet verdiepen.

    Royal Dutch Shell A Gekocht op een dip, kortgeleden en nu 18% in de plus. Never sell Shell...

    SIF Mooi bedrijf dat 'iets' maakt voor de offshore windmolen sector (Monopiles als ik het goed heb). Ging heel goed, namen een nieuwe fabriek in Rotterdam in gebruik en daarna ging het bergafwaarts. Uitgestelde bestellingen, opstartproblemen, een achterblijvend orderboek. Gehele winst verdampt en nu op -2%. Toch denk ik dat dit wel gaat herstellen. Windenergie is nou eenmaal een mooie energiebron. Blijft gewoon in portefeuille.

    Value8 Verkeerd gekopieerd. Heb ik ooit wel gehad, maar hun boekhouding was zo vaag dat ik er geen vertrouwen meer in had. Met licht verlies verkocht. Ze lijken daar wel van geleerd te hebben en zijn bezig om wat transparanter te handelen. Ik sluit niet uit dat ik toch weer een keer in stap.

    Wessanen Eerder een leuke rit mee gemaakt. Zat er nu ook weer in en stond tot een paar dagen geleden op +40%. Vaak liep het aandeel op naar de cijfers en daalde het op de dag van de cijfers om weer te herstellen in aanloop naar de volgende cijfers. Twijfelde of ik daar op in moest spelen door te verkopen, maar dat uiteindelijk niet gedaan. Helaas... Uiteindelijk vandaag afscheid genomen met een paar procent verlies. Verlies valt dus wel mee, maar ik laat wel 40% winst liggen. Maar gezien het koersverloop zagen weinig mensen deze afstraffing aankomen, al zijn er natuurlijk altijd mensen die altijd riepen dat het fonds te hoog was gewaardeerd. Uiteindelijk blijkt dat ook zo te zijn, maar in de tussentijd had je er flink aan kunnen verdienen. HAD...

    Tot zover mijn portefeuille. Veel fondsen in de min, maar per saldo toch ruim in de plus. Een portefeuille die wel wat opschoning kan gebruiken.
  6. forum rang 4 K. Wiebes 24 juli 2018 11:32
    quote:

    Pokerface schreef op 24 juli 2018 11:14:

    Hunter Douglas Raambekleding. Akelig stil op het forum. 90% van de aandelen bij 1 partij...
    Dat lijkt me stug: bij 30% is een bod toch verplicht?
  7. forum rang 4 Lingus 24 juli 2018 19:42
    Ik blijf nadenken hoe ik beter dan gemiddeld aankopen kan doen. Een nieuwe benadering die ik wil volgen voor 20% van mijn porto: In Tipranks (Amerikaans, maar de helft van mijn beleggingen staan in dollars genoteerd) staan de best scorende analisten per sector of alle sectoren. Ik noteer de top 7 en zal in de aankomende tijd diens adviezen volgen en die aandelen kopen waar zij een upside zien van minimaal 30%. Die koop ik dan niet meteen bestens maar plaats een langlopende order (vier weken) op een prijs van enkele procenten onder de huidige koers. Vanzelfsprekend heb ik ook naar de recente adviezen gekeken en getoetst aan bovenstaande voorwaarden en heb nu vier kooporders staan, waarvan inmiddels een al gekocht is vanmiddag:

    AVGO
    MCHP
    KLIC
    KLAC

    KLIC en KLAC, je verzint het niet. KLAC heb ik intussen gekocht. Motivatie voor deze benadering: Zij scoren succes op 4 van de 5 aankopen en maken gemiddeld tussen de 20% en 40% winst op jaarbasis. Objectief gezien scoren zij dus beter dan ik. Daarbij koop ik meteen voor 20% van de porto aandelen in de best performende sector, en dat is momenteel Technology. Helemaal KLACkeloos koop ik alles ook weer niet, ik kijk even snel wat het bedrijf doet en wat de laatste berichten zijn.

    Ik ben benieuwd waar dit me brengt over een jaar. Bedenk ik intussen een betere strategie, dan laat ik dat natuurlijk hier weten.
  8. forum rang 4 Lingus 24 juli 2018 19:57
    De aankopen die ik doe volgens het bovenstaande zullen maximaal 2% van de porto zijn.
  9. Pokerface 24 juli 2018 23:00
    quote:

    Lingus schreef op 24 juli 2018 19:42:

    Ik blijf nadenken hoe ik beter dan gemiddeld aankopen kan doen. Een nieuwe benadering die ik wil volgen voor 20% van mijn porto: In Tipranks (Amerikaans, maar de helft van mijn beleggingen staan in dollars genoteerd) staan de best scorende analisten per sector of alle sectoren. Ik noteer de top 7 en zal in de aankomende tijd diens adviezen volgen en die aandelen kopen waar zij een upside zien van minimaal 30%. Die koop ik dan niet meteen bestens maar plaats een langlopende order (vier weken) op een prijs van enkele procenten onder de huidige koers. Vanzelfsprekend heb ik ook naar de recente adviezen gekeken en getoetst aan bovenstaande voorwaarden en heb nu vier kooporders staan, waarvan inmiddels een al gekocht is vanmiddag:

    AVGO
    MCHP
    KLIC
    KLAC

    KLIC en KLAC, je verzint het niet. KLAC heb ik intussen gekocht. Motivatie voor deze benadering: Zij scoren succes op 4 van de 5 aankopen en maken gemiddeld tussen de 20% en 40% winst op jaarbasis. Objectief gezien scoren zij dus beter dan ik. Daarbij koop ik meteen voor 20% van de porto aandelen in de best performende sector, en dat is momenteel Technology. Helemaal KLACkeloos koop ik alles ook weer niet, ik kijk even snel wat het bedrijf doet en wat de laatste berichten zijn.

    Ik ben benieuwd waar dit me brengt over een jaar. Bedenk ik intussen een betere strategie, dan laat ik dat natuurlijk hier weten.
    Leuke test! Ik zou deze techniek combineren met je huidige techniek. Een selectie maken op basis van je nieuwe techniek en die fondsen vervolgens analyseren volgens je oude techniek. Als het goed is, geven beide manieren een koopadvies. Is dat niet het geval, dan is het interessant om uit te zoeken waarom het fonds op een kooplijst staat terwijl jouw analyse op iets anders wijst.
  10. forum rang 4 Lingus 27 juli 2018 21:12
    quote:

    GalaPharm schreef op 21 juli 2018 21:16:

    Gala en Pharming :-)
    En wat Idera Pharma sinds deze week.
    Idera Pharmaceuticals ( IDRA -6,4% ) zal vandaag een 1: 8 reverse split van zijn gewone aandelen uitvoeren, effectief vanaf 17:00 uur ET. De handel na de splitsing begint op 30 juli.

    Deze omgekeerde aandelensplitsing vermindert het aantal uitgegeven en uitstaande gewone aandelen van ~ 217,4 miljoen naar ~ 27,2 miljoen.

  11. forum rang 4 Lingus 2 augustus 2018 12:35
    Resverlogix stijgt: finance.yahoo.com/quote/RVX.TO?p=RVX.TO
    Let op: currency in Canadese dollars.
    Topcomments op finance.yahoo.com/quote/RVX.TO/commun...
    "This might be the signal to go all in!"
    "Its a simple story really. The platform provides compounds that block the expression of dysfuntional DNA that manifests itself in various disease states; without manipulation of the DNA itself. Epigenetic platform."
    Ik ben long sinds iets meer dan een half jaar en hou rekening met een stijging naar minimaal CAD 3,60 (= +27%) of hoger aan het einde van het jaar.
  12. forum rang 4 Lingus 2 augustus 2018 22:42
    quote:

    Lingus schreef op 2 augustus 2018 12:35:

    Resverlogix stijgt: finance.yahoo.com/quote/RVX.TO?p=RVX.TO
    Let op: currency in Canadese dollars.
    Topcomments op finance.yahoo.com/quote/RVX.TO/commun...
    "This might be the signal to go all in!"
    "Its a simple story really. The platform provides compounds that block the expression of dysfuntional DNA that manifests itself in various disease states; without manipulation of the DNA itself. Epigenetic platform."
    Ik ben long sinds iets meer dan een half jaar en hou rekening met een stijging naar minimaal CAD 3,60 (= +27%) of hoger aan het einde van het jaar.
    Resverlogix uitgebroken vandaag, +12,7%, op dubbel volume.
    Vandaag Pfizer eruit gedaan. Combi van winstneming, porto-opruiming en voorzorg wegens opioid-aanklacht van Allergan die weliswaar onsympathiek is, maar een risicootje oplevert van een dure schikking.
    Broadcom (AVGO) aangeschaft voor $213,95 in het kader van de nieuwe strategie om goed te kijken naar recente aanbevelingen van tiprank topanalisten met upside >30%. Plust alweer een beetje. KLIC en KLAC, aangekocht in dezelfde strategie, staan er na een week mooi groen bij.
  13. ash_az 2 augustus 2018 23:03
    Ik zit ook al een tijdje in Resverlogix. FDA approval binnen en Leeuwenhoeck heeft koersdoel van CAD 19 per aandeel afgegeven. Helaas de dip 2 tot 3 maanden geleden gemist om bij te kopen, maar voorlopig houd ik ze vast...
  14. forum rang 4 harvester 6 augustus 2018 21:25
    Bluebird en Intercept volg ik maar heb ik niet.

    Vandaag beide in het nieuws.

    Regeneron investeert in bluebird.
    Wat betekent dit?
    Even wat achtergrond:
    Regeneron verloor patenten strijd met Merus.
    Regeneron kiest nu voor Bluebird technologie en stelt Bluebird in staat om technologie te versterken. Dat snap ik en wellicht heb ik daar nog baat bij via Medigene.

    Geen idee of dit iets betekent voor de recent uitgebreide samenwerking tussen Bluebird en Medigene. In ieder geval kan Bluebird makkelijker betalen voor die uitgebreidere samenwerking.

    Intercept kreeg een adviesverhoging.
    Daarvan zou ik de argumentatie nog wel willen zien.
  15. nelis h 6 augustus 2018 21:40
    deze Harvester ?

    - - -
    In addition, Intercept Pharmaceuticals (ICPT) was on the receiving end of a double upgrade from Goldman Sachs. Analyst Salveen Richter boosted her rating on the shares to Buy from Sell and dramatically raised her price target to $157 from $46.

    She writes that its drug Ocaliva in NASH (alcoholic fatty liver disease) is "the crux" of the stock's value proposition, and that she's feeling confident going into the Phase 3 interim update for the treatment, expected in the first half of next year. She anticipates that Ocaliva will meet one or both of the study's primary end points in patients with NASH, given read-through from other data, along with positive feedback about the drug's profile, and amended trial protocols that "lowers the bar for achieving clinical efficacy."

    Given Richter's upbeat analysis of the drug's potential, she sees "considerable upside" of some 60% to current levels, ahead of the results, as well as the benefits of Intercept's first-mover advantage in NASH globally.

    www.barrons.com/articles/bluebird-int...
4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 235 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht