Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Bezitters uitgestopte GOUD TL $ 889 OPGELET !

59 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 februari 2009 16:04
    LEES EN HUIVER !!!!!!
    Een schijntje willen ze compenseren !!!
    NOT !!! Een aangetekende brief is al onderweg !!! :EVIL

    Geachte heer Gommans,

    Naar aanleiding van uw emailbericht van 12 februari jl. met betrekking tot het beëindigen van de Goud Turbo Long 889 informeer ik u dat ABN AMRO niet bereid is om in te gaan op uw verzoek om het door u gevraagde bedrag te compenseren. Graag licht ik in deze brief het standpunt van ABN AMRO toe.

    ABN AMRO gebruikt voor het vaststellen van koersen of prijzen van onderliggende waarden onafhankelijke dataleveranciers. Voor Goud Turbo Long Certificaten is in het prospectus opgenomen dat dit Reuters is. Het stop loss-niveau voor deze Turbo Certificaten wordt derhalve bereikt wanneer de biedprijs van de onderliggende waarde in Reuters onder het stop loss-niveau noteert.

    Goud Turbo Long Certificaten 889 met ISIN code NL0009063650 (de Turbo) bereikten op 9 februari 2009 om 17.15 uur het stop loss-niveau op basis van de goud prijzen weergegeven op Reuters. In overeenstemming met de productvoorwaarden is de Turbo vervolgens beëindigd.

    Op 11 februari om 2:01 uur heeft Reuters ons geïnformeerd dat de door haar gepubliceerde goud prijzen onjuist waren en deze data zijn vervolgens gecorrigeerd.

    Op basis van de gecorrigeerde data zou de Turbo niet zijn beëindigd. Echter, een reeds beëindigd product kan niet opnieuw worden geactiveerd. Derhalve kon ABN AMRO niet anders doen dan de restwaarde voor de Turbo uitkeren.

    Echter, omdat wij betreuren dat uw belegging als gevolg van een onjuiste publicatie is beëindigd en u als gevolg daarvan de Turbo niet heeft kunnen verkopen op het door u gewenste moment, heeft ABN AMRO besloten de initieel op haar website gepubliceerde restwaarde aan te passen. De aangepaste restwaarde is gebaseerd op de hoogste koers van de onderliggende waarde vanaf het bereiken van het stop loss-niveau tot beurssluiting op 9 februari en bedraagt EUR 2,26 per Turbo.

    ABN AMRO is van mening dat zij niet aansprakelijk kan worden gehouden voor de onjuiste gepubliceerde data door Reuters en de beëindiging van de Turbo als gevolg daarvan. De aanpassing van de restwaarde wordt dan ook uitsluitend gedaan als gebaar van goede wil en zonder erkenning van enige schuld.

    Mocht u naar aanleiding van onze reactie nog vragen hebben, dan kunt u contact op nemen via info@abnamromarkets.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via onze servicelijn, 0900 – MARKETS (0900-6275387). Deze servicelijn is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 18.00 tegen lokaal tarief.

    Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Met vriendelijke groet,

    Martine Rommen
  2. [verwijderd] 13 februari 2009 16:16
    Deze reactie van ABN AMRO, nota bene een staatsbank, is te gek voor woorden.
    Een heldere klacht gericht aan de directie lijkt mij het beste wat je kan doen.
    Hier staat het vertrouwen in ABN AMRO op het spel.
  3. dct 13 februari 2009 16:28
    Inderdaad schandalig. Ik vind dat ABN de turbo niet terecht heeft beeindigd. Ik zou er in ieder geval contact over opnemen met DSI.

    Succes.

    gr.DCT
  4. [verwijderd] 13 februari 2009 16:32
    Bij officiele beurzen worden ook transacties teruggedraait als deze niet juist tot stand bleken te komen.

    Reuters heeft haar data gecorrigeerd en dus 'teruggedraaid'. Risico voor ABN AMRO lijkt me.

    Zou maar oppassen met turbo's, straks komt er een misquote van $35,30 langs ipv $935,30 ... zijn ook veilige turbo's waardeloos ineens.
  5. [verwijderd] 13 februari 2009 16:39
    quote:

    BJL schreef:

    Bij officiele beurzen worden ook transacties teruggedraait als deze niet juist tot stand bleken te komen.

    Reuters heeft haar data gecorrigeerd en dus 'teruggedraaid'. Risico voor ABN AMRO lijkt me.

    Zou maar oppassen met turbo's, straks komt er een misquote van $35,30 langs ipv $935,30 ... zijn ook veilige turbo's waardeloos ineens.
    Dat niet alleen BJL we weten allemaal nog wel de koersspike van 9-11 aanslagen Madrid en Istanbul,mensen spelen met vuur eigenlijk erger dan gokken.

    mvrgr jo jo

  6. [verwijderd] 13 februari 2009 16:48
    Wigo, je belegt al zo lang en nog steeds met Turbo's aan het rommelen?! Stap dan tenminste in een volwassen en professionele markt al de future handel.

    Inderdaad een schandalige zaak. Als ik het maar in mijn voorwaarden zet mag ik alles maken. Zo werkt het natuurlijk niet. ABN Amro moet beseffen dat om de brei heen draaien duurder is (imagoverlies) dan een redelijke vergoeding te betalen.
  7. dct 13 februari 2009 16:49
    Iemand anders toevallig ook zij aandelen fortis obam "kwijt" bij ABN?

    Bij mij zijn ze plotseling verdwenen uit mijn overzicht. Volgens de helpdesk heb ik ze overgeboekt, maar daar weet ik niets van. Ze zijn het nu aan het uizoeken, maar ben wel benieuwd of ik de enige ben.

    gr.DCT
  8. Bert57 13 februari 2009 16:56
    Ongeveer 3 jaar geleden ook zoiets meegemaakt met
    een Eur-Usd TL, ik heb toen bij Aab mijn AANKOOPPRIJS terug gekregen, vond dat een nette
    oplossing
  9. kleefbal 13 februari 2009 18:09

    Dat kun je zeggen, het blijven oplichters die ABN-AMRO, vandaar mijn site:

    WWW.ABNAMROMARKETS.INFO

    TRADEBOX.INFO en TRADEGLOBE.INFO

    Te koop voor "weinig"
    alleen de ABN mag bieden, maar beneden 1 miljoen, weinig kans. ( Zalm norm)

    Ga niet naar DSI dat zijn nog grotere engerds, keurslager in eigen Toko, na i jaar afwijzing en de termijn voor KIFID (financiele ombudsman) is dan verstreken.

    Kijk ook op: www.debankisgeenoptie.info
  10. [verwijderd] 13 februari 2009 18:14
    quote:

    Gordon Shandling schreef:

    Wigo, je belegt al zo lang en nog steeds met Turbo's aan het rommelen?! Stap dan tenminste in een volwassen en professionele markt al de future handel.

    Inderdaad een schandalige zaak. Als ik het maar in mijn voorwaarden zet mag ik alles maken. Zo werkt het natuurlijk niet. ABN Amro moet beseffen dat om de brei heen draaien duurder is (imagoverlies) dan een redelijke vergoeding te betalen.
    tja....ik doe dat omdat ik anders niet in Goud kan speculeren...futures is mij te link....ik wil ook nog goed slapen...;-)
  11. kleefbal 13 februari 2009 18:35

    Hoe zit het eigenlijk met de Turbo Short goud-bezitter? Werd zeker "gekort" door ABN, wegens mis-quote.

  12. [verwijderd] 13 februari 2009 18:44
    ik had pas een akkefietje bij alex omdat hun server eruit lag (zie bericht), en dat is keurig in mijn voordeel afgehandeld ,ze belden mij op me mobiel en ter plaatse was het opgelost ! en ik heb eerder ook al een klacht gehad en die was ook super opgelost ter gunste van mij .....kijk zo kan het ook en zo hoort het ook !!

    Geachte heer , 11-02-2009

    Hartelijk dank voor uw e-mail.

    Onze excuses voor de problemen die zich gisteren hebben voorgedaan met het gebruik van de website en de applicatie. De reden van de storing komt voort uit een storing op een van onze servers. Mede hierdoor werden koersen vertraagd weergegeven. Wij vinden het erg vervelend dat u problemen heeft ervaren bij het gebruik van onze website en begrijpen dat u hierdoor enigszins bent belemmerd in uw handelen.

    Ik heb uw claim doorgestuurd naar onze verantwoordelijke afdeling en zij nemen dit in behandeling en zullen ook contact met u opnemen.

    Als u nog vragen of opmerkingen heeft, zijn wij u uiteraard graag van dienst. De medewerkers van de Servicedesk zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur via telefoonnummer 020-5218180 of e-mail info@alex.nl

    Met vriendelijke groet,
  13. hankzo 13 februari 2009 18:52
    Ze maken er zich wel makkelijk vanaf, JIJ doet zaken met AAB en niet met Reuters, de verantwoording ligt dus volledig bij AAB.

    Alle rekeningen aldaar opzeggen lijkt me de enige oplossing, meer banken als kerken.
  14. [verwijderd] 13 februari 2009 21:04
    Wigo, dien een klacht in bij het Kifid. Heb ik ook gedaan i.v.m. turbo's. Maar kijk wel uit. Alvorens je bij het kifid een klacht kunt indienen moet eerst de interne klachtenprocedure van ABNAMRO doorlopen hebben. Dezelfde Martine Rommen probeerde mij schriftelijk wijs te maken dat de klachtenprocedure was afgerond toen ik er met haar afdeling (ABNAMRO Markets) niet uitkwam.
    Maar dat was gelogen. Je moet daarna nog een klacht indienen bij de afdeling Klachtenmanagement van ABNAMRO. Was ik op Rommen afgegaan dan zou mijn klacht door het Kifid niet ontvankelijk zijn verklaard.
  15. [verwijderd] 13 februari 2009 21:18
    fes - 13 feb 09, 18:42

    TL 889?
    Waarom zo scherp aan de wind zeilen?
    Hebberig?

    Zo speelt wigo het spel en bij terecht verlies is het voor hem geen probleem.

    Dit zou ik ook niet pikken.

    Succes Wil.
  16. [verwijderd] 13 februari 2009 21:29
    door: Guy Boscart, Vrijdag 13 februari, 15:58 uur:
    'JPY THE KEY FOR GUY'
    wil, dat moet helaas, is persoonlijk. Ik begrijp jou standpunt maar ook het andere. Anders krijg ik problemen en dat kan niet.

    Wigo kan je grote vriend niet helpen? Anders krijgt hij problemen en dat kan niet???
    Zijn die turbo-abbo's toch soms niet zo objectief en heeft Guy soms een afspraakje met AAB?

    door: Guy Boscart, Vrijdag 13 februari, 16:01 uur:
    'JPY THE KEY FOR GUY'
    Ik zal het zeker aankaarten, maar alsnog mag ik niet toestaan dat mails worden geplaatst daarover.

    Nou Wigo, van je vrienden moet je het maar hebben. Maar het riekt toch wel een beetje!

59 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.452
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.942
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.473
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.091
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.532
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.357
AMG 965 125.843
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.161
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.662
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.700
ASML 1.762 77.051
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.666
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht