Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Galapagos BE0003818359

Laatste koers (eur)

27,040
  • Verschill

    -0,200 -0,73%
  • Volume

    27.127 Gem. (3M) 85,2K
  • Bied

    26,980  
  • Laat

    27,040  
+ Toevoegen aan watchlist

Koers Galapagos 2014

3.697 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 185 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2014 15:30
    Beste Harry

    Ik heb een dubbel gevoel . Ik weet dat je veel kennis in huis hebt , maar je hebt uiteraard niet de wijsheid in pacht ( en dat geef je ook toe)
    Bepaalde bijdrages kan ik ook zeker wel waarderen ( en een aantal andere forumbezoekers ook)andere bijdrages kan ik minder waarderen ( en dat vinden anderen ook)
    Het valt alleen op ( al ontken je het) dat indien je geen aandelen hebt , altijd van de negatieve punten uitgaat met je stellingen .
    De laatste keer toen je aandelen in je bezit had , ging je in eens een aantal positieve punten opnoemen .Tot het moment dat je weer verkocht had . Als je dat ontkent , dan lieg je dat je barst . Ik weet dit zeker .

    Je kan ook je stellingen in het midden houden zodat het wat neutraler over komt . Want als er echt een negatief FEIT ( geen veronderstelling) is , dan moet dat ook benoemd worden ! Als er een positief feit is moet dit ook benoemd worden .

    Blijft de vraag waarom je je tijd hier doorbrengt terwijl je door een aantal wordt aangevallen . Je bent en blijft toch geinteresseerd in GLPG . Het trekt je toch aan . Als je zou verwachten dat het niets zou worden , dan zou je hier toch niet zijn ?
    Ik kijk wel uit om mijn tijd te verdoen op forums waar ik niets mee heb . Heb ook geen zin om andere mensen te stangen op forums waar ik geen aandelen heb en anderen wel . Zonde van de tijd en onnodige frustraties .
    Hopelijk kan je in je bijdrages een iets neutralere opstelling creëren .
    Denk dat je daar een hoop mensen een plezier mee doet .

    Verder zeg ook ik er niets meer over en kom er ook niet meer op terug !

    prettig weekend .
  2. j1954 25 april 2014 15:31
    quote:

    hoebeet schreef op 25 april 2014 14:32:

    Volgens mij willen ze gewoon de handen vrij hebben om over een periode van een aantal jaar, jaarlijks een emissie van <10% te kunnen plaatsen, zonder daarvoor telkens goedkeuring te moeten vragen.

    Voor welke reden dan ook: noodzaak, mogelijkheid of kans.

    Het bedrag en de periode waarin dat bedrag mag worden besteed, wordt naar verloop van tijd aangepast aan de nieuwe situatie v.w.b. dán uitstaand kapitaal c.q. weer opgetrokken naar de gewenste periode.

    Dus eens in de zoveel jaar zal er zo'n voorstel op de agenda staan.
    "De kost gaat voor de baat uit"

    joanb

  3. [verwijderd] 25 april 2014 16:33
    Galapagos unit enters into drug discovery alliance with Danish co

    (Reuters) - Galapagos NV

    * Fidelta announces integrated drug discovery collaboration with Leo Pharma

    * Fidelta will apply its extensive drug discovery expertise to an undisclosed target within Leo Pharma's dermatology drug discovery portfolio Further company coverage:

    www.reuters.com/article/2014/04/25/ga...
  4. [verwijderd] 25 april 2014 16:56
    quote:

    bioscience schreef op 25 april 2014 15:30:

    Beste Harry

    Hopelijk kan je in je bijdrages een iets neutralere opstelling creëren .
    Denk dat je daar een hoop mensen een plezier mee doet .

    Verder zeg ook ik er niets meer over en kom er ook niet meer op terug !

    prettig weekend .

    Bioscience, ga a.u.b. op zoek naar een aandeel en een bijbehorend forum, waarbij iedere posting positief is, koersdoelen tot in het oneindige!! en waarbij iedereen die een bijdrage levert ook daadwerkelijk de aandelen bezit, wat een onrealistisch gebeuren streef je dan na
    Harry, staat aan de zijlijn, ik momenteel ook, en zoals Harry aangeeft kan het ook interessant en verstandig zijn om pas op een hogere koers in te stappen, als er meer duidelijkheid is, bovendien verwacht ik een forse terugval van de beurzen, en Galapagos zal dan daar niet aan ontsnappen.

    Er verder niets meer over zeggen, heb ik al eerder gehoord van je.
  5. Rekyus 25 april 2014 16:57
    Opnieuw wordt er hier op het forum volop gespeculeerd over de toekomst(plannen) van Galapagos. De aanleiding is de verruimde mogelijkheid die het bestuur van Galapagos van de Algemene Vergadering binnenkort wil krijgen om aandelen uit te geven zonder voorafgaande toestemming. Daar moet iets achter zitten! Voer voor speculaties dus.

    De werkelijkheid is vaak ontnuchterend. Raden van Besturen vinden het gewoonweg prettig om zo’n faciliteit achter de hand te hebben, en dan tot het plafond (100% geplaatst kapitaal). In het laatste geval kan bijvoorbeeld ook een vijandige overname worden gepareerd (emissie leidt dan tot behoud van controle over onderneming: immers 50% van de aandelen bij plus 1 vriendelijk gestemd aandeel, bijvoorbeeld in handen van één van de commissarissen).

    Een bedrijf overnemen met een late stage product ingeval van ernstige haperingen in de pipe-line lijkt me niet zo logisch. Galapagos is een relatief kleine productontwikkelaar, die door gebrek aan financiële kracht, expertise en marketing-power niet of nauwelijks in staat zal zijn om een product op de markt te zetten. Dat is geen schande, dat is gewoon een feit.

    Op de overnamemarkt maakt Galapagos geen schijn van kans ingeval van concurrerende biedingen van grotere spelers. Indien men een gok neemt door zich op een of andere wijze vergaand financieel te committeren aan een fase 3 middel, waar anderen letterlijk geen brood in zien, dan zet men de toekomst van de eigen onderneming op het spel. Ik acht het zittende bestuur – gelet op hoe men tot nu heeft gehandeld – verstandiger dan dat.

    Wanneer de JAK inhibitie geen of weinig potentie blijkt te hebben, zit er eigenlijk maar één ding op: weer en met hernieuwde kracht op zoek naar een interessant product met een nieuw werkingsmechanisme, gebruikmakend van het eigen ontwikkelplatform. Een niet al te grote emissie kan de zaak net vlot trekken.

    Mijn taxatie derhalve: de faciliteit zal de onderneming weinig helpen om uit het moeras te komen, wanneer het daarin onverhoopt terecht zou komen. Een goed bestuur zal bovendien altijd zijn aandeelhouders tijdig raadplegen wanneer het een strategische koerswijziging van plan is. Als beschermingsconstructie daarentegen is het prima bruikbaar, temeer en vooral omdat het ‘overnight’ kan worden ingeroepen.

    Rekyus
  6. [verwijderd] 25 april 2014 18:15
    Harry , ik heb geen dubbel gevoel ; het is voor mij helemaal duidelijk !
    Een kritische blik, daar heb ik niets op tegen. Het ligt er wel zo dik boven op da jij geen aandelen Galapagos bezit, en enkel en alleen alles op een negatieve wijze belicht. Als je zelf niet zou geloven dat een negatief sentiment opwekken kan werken, dan zou je je de moeite wel besparen.

    Bedankt
  7. forum rang 10 voda 25 april 2014 22:45
    Sectorbericht:

    AbbVie boekt hogere winst en omzet

    VRIJDAG 25 APRIL 2014, 22:43 uur | 1 keer gelezen

    CHICAGO (AFN) - Het Amerikaanse biotechnologiebedrijf AbbVie heeft de winst en omzet in het eerste kwartaal van dit jaar zien stijgen. Dat meldde de partner van de in Amsterdam genoteerde branchegenoot Galapagos vrijdag.

    AbbVie boekte vorig kwartaal een omzet van 4,6 miljard dollar. Dat was 5,4 procent meer dan een jaar eerder. De nettowinst steeg met ruim 1 procent tot 980 miljoen dollar. De verkoop van Humira, het belangrijkste product van het bedrijf dat begin vorig jaar werd afgesplitst van farmacieconcern Abbott Laboratories, nam met 18 procent toe tot 2,6 miljard dollar.

    AbbVie sloot in september vorig jaar een overeenkomst met Galapagos om samen medicijnen te ontwikkelen en te commercialiseren.
  8. [verwijderd] 26 april 2014 11:55
    Studie 0974 is afgerond, rest nog het wachten op de resultaten. Het zal de bio en pharma wereld behoorlijk opschudden als de resultaten goed zijn, immers diermodellen waren niet voorhanden. Nu kun je de echte waarde van deze modellen ook bediscussiëren, alle muizen en ratten zijn al genezen van de meest vreselijke ziekten en de resultaten op tienduizenden posters verwoord. Helaas blijkt de menselijke praktijk geheel anders te zijn. Je ziet de theoretische ontwikkeling in diverse industrieën terug, krachtige simulaties met supercomputers hebben meer waarde dan praktische (dier)modellen, daarbij is de ontwikkelingssnelheid een factor tig hoger.

    clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT018293...
  9. [verwijderd] 26 april 2014 14:19
    Bij de presentatie van de Abbvie cijfers wordt Galapagos weer even aangestipt.

    'Finally, we look forward to seeing Phase IIb data in RA in our partner-selected JAK1 inhibitor. Beyond our partnership with Galapagos, we have a robust pipeline in mid-stage immunology assets, including an internal selected JAK1 inhibitor, an IL6 nanobody, and DVD bispecific biologics, among others.'

    Maybe I could go ahead with regard to the JAK question. Certainly we have two selective JAK1 programs ongoing, our partnered program with Galapagos and then our own internal ABT-494 selective JAK inhibitor. Certainly we’re looking at both of these in rheumatoid arthritis. We’ve also been studying Galapagos in Crohn’s disease. We will be seeing data on our JAK inhibitor on the first part of 2015.
  10. durobinet 26 april 2014 23:58
    Zo maar, een oppeppertje voor wie twijfelt.

    Don’t Miss The Biggest Biotech Market EVER!

    by Paul Mampilly.Posted Apr 25, 2014.
    The ducks are quacking: Biotech bubble. Biotech collapse. Biotech, blah, blah, blah. Quack! Quack! Quack!

    Here’s what you should do when you hear the ducks. Forget them. Forget the ducks, forget the quacks.

    I want you to focus on one thing, and one thing only: how you are going to make money from what I believe is going to the biggest biotech market ever. Yes, I said EVER.

    Why am I so optimistic about investing in biotechnology and the life sciences?

    Biotechnology in its current form really didn’t even exist until 1980. That’s when scientists were able to reproduce interferon using recombinant DNA. Interferon is a protein that cells make when viruses (like hepatitis C), bacteria (like E. coli), parasites (like malaria) or cancer cells attack our bodies. And recombinant DNA is just a fancy way of saying that we were able to make interferon outside our bodies in a way in which we could produce it and give it to people as medicine.

    My point in telling you this is not to school you in Biotech 101. The point I am trying to make is that biotechnology is still a pretty young field. You should understand that we have barely scratched the surface of what we can do with the things we now know about the human body and cells and genes.

    That’s why I firmly believe that we are in a golden age of biotechnology investing. And if you make the right moves at the right time, you are going to have a chance to make a lot of money.

    …the Nasdaq Biotechnology Index has gone up 235%, even after the recent drop.

    Now, that does not mean that biotech stocks won’t go down from time to time. Or that biotech stocks won’t go through periods in which the ducks won’t stop quacking about it being a bubble or that these stocks are going to crash.

    Now let’s just go back to the ducks. You know, the people quacking on TV, on the Internet, in your ear nonstop about how you should be afraid of biotech stocks.

    You know the one thing all these people share? Every single one of them has completely missed the huge run-up in biotech stocks.

    It’s typical human behavior to put down and criticize what you don’t understand and rationalize it as being stupid. But I want you to understand, because it’s going to be key to making money in biotechnology now and in the future, that these people I call ducks are quacking only because they didn’t own any biotech stocks. And these people have been wrong for two years straight as biotech stocks as measured by the Nasdaq Biotechnology Index have soared by 83%. Eighty-three percent!!

    If you look back five years, the Nasdaq Biotechnology Index has gone up 235%, even after the recent drop.

    And what’s been driving this success? This is a question you need to ask. The answer is lifesaving products for cancer, like Gleevec. Gleevec has transformed one particular kind of cancer called chronic myeloid leukemia (CML). CML used to be a death sentence. But today, if you have CML, it’s a chronic disease.

    What’s a chronic disease? It means that people who have this form of cancer pop a pill once a day. And then they go about their lives just like everyone else. Gleevec has almost no side effects.

    So I am not exaggerating when I say that these people just pop a pill and keep living just like you and me. And I can tell you that there at least 20 companies looking for similar pills that can make every type of deadly cancer into a chronic disease.

    In 2013, biotech companies as a group generated sales growth of 12% and earnings growth of 22%. In 2014, sales are expected to grow 16% and earnings 24%. These numbers I am citing come from a JP Morgan report. JP Morgan also says that biotech companies generated $73 billion in cash flow from operations between 2008-13. In 2013, the FDA approved 26 drugs.

    Among the drugs approved are potential blockbuster drugs for cancer, which I believe are going to make investors come back to invest in biotechnology stocks, sooner, rather than later.

    So the next time you hear quacking about biotech, I want you to understand that this person is a sore loser. These people have missed out on the huge gains of the last five years. This person is lazy and, unlike you, who is reading this because you want to learn more and understand what’s going on, never going to lift a finger to read or learn anything.

    So don’t be surprised when biotechnology stocks start going up and these ducks are still quacking the same about bubbles and crashes. Blah, blah, blah.

    Now, I don’t want to sugarcoat what’s going on right now in biotechnology. Some investors have been dumping biotechnology shares left, right and center. And stocks that I have picked for readers of my new service Agora Financial’s FDA Trader have not been spared.

    No one likes seeing the value of a stock they bought go down. No one. Not even me, despite having 25 years of experience which includes a 5 year stint at a huge hedge fund in New York. But you know you’ll never make the big money in biotechnology if you can’t withstand a bit of volatility.

    Regards,

    Paul Mampilly
    for The Daily Reckoning
  11. [verwijderd] 27 april 2014 12:05
    Wat ik grappig vind is het 'kontengedraai' op dit forum. Speculaties ten top, meningen ten top, waanbeelden die voorbij vliegen uiteraard allemaal gebaseerd op eigen belang ook al wordt dat ontkend. Bezit of geen bezit van gala's is uiteraard bepalend voor de insteek van een posting. Leermeesters gedrag daargelaten, maar de leermeesters op dit forum zijn geen biospecialisten dus ook geen leermeesters in dit vakgebied. Ook zijn er mensen die instaat zijn voor anderen te denken, of voor andere bedrijven te denken, welke strategie een investeerder gaat volgen. In mijn bestaan ben ik er zeker van dat ik niet voor een ander kan denken dus ook niet vooraf een strategie van een ander kan vaststellen. Allemaal speculaties en op deze speculatie wordt gekoerst tot grote frustraties aan toe. De vraag is laat je je leiden door andermans gedrag terwijl er maar een aspect bepalend is:

    Meetbare resultaten, en die zijn er nog niet. Resultaten van de prestaties van een product en van de verkoopaantallen. Zolang deze resultaten ontbreken is het volstrekt logisch dat een bedrijf alles uit de kast moet halen om de toekomst veilig te stellen, strategie en visie moet bijstellen keer op keer, bij succes en terugslag. Zij die instaat is te veranderen heeft toekomst, de veranderende wereld hou je niet tegen zie het als de kunst van het loslaten. Galapagos doet niets anders.

  12. aston.martin 27 april 2014 12:24
    quote:

    stappa schreef op 27 april 2014 12:05:

    Wat ik grappig vind is het 'kontengedraai' op dit forum. Speculaties ten top, meningen ten top, waanbeelden die voorbij vliegen uiteraard allemaal gebaseerd op eigen belang ook al wordt dat ontkend. Bezit of geen bezit van gala's is uiteraard bepalend voor de insteek van een posting. Leermeesters gedrag daargelaten, maar de leermeesters op dit forum zijn geen biospecialisten dus ook geen leermeesters in dit vakgebied. Ook zijn er mensen die instaat zijn voor anderen te denken, of voor andere bedrijven te denken, welke strategie een investeerder gaat volgen. In mijn bestaan ben ik er zeker van dat ik niet voor een ander kan denken dus ook niet vooraf een strategie van een ander kan vaststellen. Allemaal speculaties en op deze speculatie wordt gekoerst tot grote frustraties aan toe. De vraag is laat je je leiden door andermans gedrag terwijl er maar een aspect bepalend is:

    Meetbare resultaten, en die zijn er nog niet. Resultaten van de prestaties van een product en van de verkoopaantallen. Zolang deze resultaten ontbreken is het volstrekt logisch dat een bedrijf alles uit de kast moet halen om de toekomst veilig te stellen, strategie en visie moet bijstellen keer op keer, bij succes en terugslag. Zij die instaat is te veranderen heeft toekomst, de veranderende wereld hou je niet tegen zie het als de kunst van het loslaten. Galapagos doet niets anders.

    Volledig mee akkoord!

  13. [verwijderd] 27 april 2014 16:12
    quote:

    aston.martin schreef op 27 april 2014 12:24:

    [...]

    Volledig mee akkoord!

    Gelukkig heeft Gala meerdere mogelijkheden om zich te ontwikkelen zodat zij in staat is om haar beleid te veranderen, wanneer daar aanleiding voor is.

    Persoonlijk hoop ik dat Gala op het gebied van kanker een of meer partners zal zoeken en niet de kostbare ontwikkel risico's te lang alleen aangaat. Op dat gebied lijkt mij de faalkans te groot voor een bedrijf van de beperkte (huidige) omvang van Galapagos.

  14. [verwijderd] 27 april 2014 16:28
    quote:

    bakker1628 schreef op 25 april 2014 16:33:

    Galapagos unit enters into drug discovery alliance with Danish co

    (Reuters) - Galapagos NV

    * Fidelta announces integrated drug discovery collaboration with Leo Pharma

    * Fidelta will apply its extensive drug discovery expertise to an undisclosed target within Leo Pharma's dermatology drug discovery portfolio Further company coverage:

    www.reuters.com/article/2014/04/25/ga...
    ----------------wat achtergrond ------DKK 1 = EUR 0,134
    In 2013, LEO Pharma realised an operating profit of 675 MDKK, compared to an operating loss of 179 MDKK in 2012. EBITDA rose from 1,181 MDKK in 2012 to 1,846 MDKK in 2013.

    “We have been able to increase both operating profit and net profit and we consider the result for 2013 satisfactory,” said LEO Pharma President and CEO Gitte P. Aabo.

    LEO Pharma’s operating activities generated a positive cash flow of DKK 1,222 million and the company’s equity at year end was DKK 23,136 million.

    ++---------++
    In 2014, LEO Pharma has continued its efforts to build a global and patient-centric organisation through a more flexible structure in R&D enabling LEO Pharma to bring more new treatment solutions to patients even faster.

    ------
    Dit gaat Galapagos helpen om Fidelta winstgevend te maken.
  15. forum rang 6 de tuinman 27 april 2014 17:26
    quote:

    stappa schreef op 27 april 2014 12:05:

    Wat ik grappig vind is het 'kontengedraai' op dit forum. Speculaties ten top, meningen ten top, waanbeelden die voorbij vliegen uiteraard allemaal gebaseerd op eigen belang ook al wordt dat ontkend. Bezit of geen bezit van gala's is uiteraard bepalend voor de insteek van een posting. Leermeesters gedrag daargelaten, maar de leermeesters op dit forum zijn geen biospecialisten dus ook geen leermeesters in dit vakgebied. Ook zijn er mensen die instaat zijn voor anderen te denken, of voor andere bedrijven te denken, welke strategie een investeerder gaat volgen. In mijn bestaan ben ik er zeker van dat ik niet voor een ander kan denken dus ook niet vooraf een strategie van een ander kan vaststellen. Allemaal speculaties en op deze speculatie wordt gekoerst tot grote frustraties aan toe. De vraag is laat je je leiden door andermans gedrag terwijl er maar een aspect bepalend is:

    Meetbare resultaten, en die zijn er nog niet. Resultaten van de prestaties van een product en van de verkoopaantallen. Zolang deze resultaten ontbreken is het volstrekt logisch dat een bedrijf alles uit de kast moet halen om de toekomst veilig te stellen, strategie en visie moet bijstellen keer op keer, bij succes en terugslag. Zij die instaat is te veranderen heeft toekomst, de veranderende wereld hou je niet tegen zie het als de kunst van het loslaten. Galapagos doet niets anders.

    Meetbare resultaten? De service-divisie gaf meetbare resultaten. En die is verkocht. En waar de beleggers er eerst enthousiast op reageerden is de koers gewoon weer terug gevallen. Ze hebben hiermee hun enige zekerheid verkocht.
    Een winstgevende divisie verkopen is dat de toekomst veiligstellen of de kip slachten?
    Ik heb hier nog steeds mijn twijfels bij.
    ALS 0634 mislukt dan.....pfff. Geen inkomsten en ook geen service-divisie meer.
  16. aston.martin 27 april 2014 19:50
    quote:

    grapesharvester schreef op 27 april 2014 16:12:

    [...]

    Gelukkig heeft Gala meerdere mogelijkheden om zich te ontwikkelen zodat zij in staat is om haar beleid te veranderen, wanneer daar aanleiding voor is.

    Persoonlijk hoop ik dat Gala op het gebied van kanker een of meer partners zal zoeken en niet de kostbare ontwikkel risico's te lang alleen aangaat. Op dat gebied lijkt mij de faalkans te groot voor een bedrijf van de beperkte (huidige) omvang van Galapagos.

    Galapagos heeft al verschillende malen bevestigd dat kanker niet tot hun kernactiviteiten behoort.
    GLPG0187 werd destijds verder ontwikkeld omdat het (samen met GLPG0492) via de overname van ProSkelia in de pipeline kwam. Het waren dus geen moleculen uit de eigen R&D.
    Proskelia is eigenlijk de basis van de huidige Franse divisie (in Romainville) van Galapagos.

    Geheel terzijde:
    Galapagos is trouwens ook zo fair geweest om bekend te maken dat het hier om een toevalstreffer ging: GLPG1790 werd dus oorspronkelijk niet tegen borstkanker ontwikkeld! Op het vlak van open en eerlijke communicatie kan dat tellen dacht ik zo.
    Dit feit werd door bepaalde posters hier nooit vermeld omdat het niet in hun kraam past natuurlijk...

  17. aston.martin 28 april 2014 07:39


    PERSBERICHT: Galapagos kondigt managementswijziging aan

    Mechelen, België; 28 april 2014 - Galapagos NV (Euronext: GLPG)
    kondigt vandaag aan dat Guillaume Jetten per 1 mei 2014 zal terugtreden
    als Chief Financial Officer van Galapagos. Laure Verhaegen, Vice
    President Finance, zal de functie van interim CFO vervullen tot er een
    opvolger is aangesteld.

    Guillaume Jetten kwam in juni 2009 als CFO in dienst bij Galapagos. In
    deze functie speelde hij een belangrijke rol bij financieringen en
    corporate transacties, en was hij verantwoordelijk voor het dagelijkse
    financiële management. Met de recente verkoop van de service
    divisie van Galapagos aan Charles River, heeft hij zijn belangrijkste
    missie, het omvormen van Galapagos tot een sterke biotech speler,
    volbracht. Galapagos beschikt nu over een zeer sterke balans om de
    ontwikkeling van een veelbelovende pijplijn van klinische moleculen te
    kunnen financieren. Guillaume Jetten zal per 1 mei 2014 het bedrijf
    verlaten om zich te richten op andere uitdagingen.

    Laure Verhaegen, hoofd van het financiële team, zal als interim CFO
    optreden. Zij kwam in mei 2010 in dienst van Galapagos met meer dan 10
    jaar ervaring in corporate finance, externe audits en controle in
    België en Luxemburg. Tijdens haar dienstverband op de Corporate
    Finance afdeling van Deloitte adviseerde zij klanten uit verschillende
    sectoren bij hun strategische transacties, inclusief fusies en overnames
    alsook project financieringen. Laure Verhaegen is afgestudeerd aan de
    ICHEC Management School in Brussel en heeft een diploma Financiële
    Analyse van ABAF.

    "Ook uit naam van de Raad van Bestuur wil ik Guillaume bedanken voor
    zijn bijdrage aan de groei van Galapagos tot één van Europa's
    leidende biotech bedrijven. Wij wensen hem het allerbeste met zijn
    toekomstige activiteiten," aldus Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.


3.697 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 185 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht