Kiades mei op naar de 15

12 Posts
jonas
0

Van mij mag het, maar waarom zou Kiadis zonder nader bericht ineens naar de 15 gaan? Even uitleggen gaarne.

Groet, Jonas belegger in Kiadis e.a. Gaat om goedkeuringen enzo, maar komt die al deze maand?
Endless
1
quote:

jonas schreef op 6 mei 2018 18:47:Van mij mag het, maar waarom zou Kiadis zonder nader bericht ineens naar de 15 gaan? Even uitleggen gaarne.

Groet, Jonas belegger in Kiadis e.a. Gaat om goedkeuringen enzo, maar komt die al deze maand?


We hadden daar allang moeten staan gezien de vooruitzichten Biotech is volatiel.
jonas
0

Endless dank voor reactie. Toch zou ik maar een beetje oppassen. Bij biotech Pharming was het eerst morgen persbericht en na 2 jaar nog htzelfde en vervolgens na 10 jaar keurde de Amerikanen het middel af. Een ramp voor veel enthousiaste beleggers op het forum.

Neemt niet weg. Ik neem een Kiadisgokje. Wel raar dat ze de USA-markt wat laten liggen begrijp ik.

Groet, Jonas
Executive
0
Kiades? Lekkere start voor de maand mei. Eerst maar even verdiepen in de naam van het bedrijf. Zie Kiadis ook graag omhoog knallen, maar zal eerst wat positief nieuws moeten komen.
jonas
0

Executive.

Gemiezemuis over een typefoutje. Vertel eens welk positief nieuws je verwacht. Welke concurrenten zijn er op die bloedkankermarkt? Daarna ga ik je mogelijk echt serieus nemen. Sorry, maar je vraagt om zo een reactie.

Groet, Jonas
Executive
2
@Jonas: waar staat jouw visie? Lees hierboven alleen “van mij mag het”... Jij hoeft mij niet serieus te nemen hoor.


Eind deze maand reactie EMA op de door Kiadis ingevulde vragenlijst. Zullen ongetwijfeld nieuwe vragen zijn en of de noodzaak tot horen. Geeft wel een beeld van het toekomstige tijdspad. (Voorlopige) goedkeuring nog niet deze maand.

Hier kun je de procudure nalezen,

www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document...


jonas
0

Executive dank voor info. Ik ben geen inhoudelijke biotechkenner en kan het niet anders beschouwen dan via de rails van de echte kenners. Bij Pharming was wel aardig dat ik vlak voor die mislukking naar een concurrent was overgestapt. Later werd die dan weer overgenomen en dat was een leuk winstje.

Nu met Kiadis alles lezende heb ik een goed voorgevoel. Het is in ieder geval geen blah blah zoals bij Pharming indertijd. En ach mocht het mislukken dan heb ik toch een mooie bijdrage geleverd aan bloedkankeronderzoek. Helaas niet fiscaal aftrekbaar, maar soit.

Ik zal het blijven volgen. Wel een hoop gedoe met die vragenlijsten, maar je kan natuurlijk ook niet zomaar wat aanklojen als pharma (remember Softenon).

Groet, Jonas

Martin055
0
Thalidomide (a-N-[phtalimido]glutarimide) is een geneesmiddel dat door Chemie Grünenthal, een in Stolberg gevestigd Duits farmaceutisch bedrijf, op 1 oktober 1957 als slaapmiddel, sedativum, pijnstiller en als middel tegen zwangerschapsbraken op de markt kwam.[1] In 1960 werd het in meer dan veertig landen gebruikt. Het was populair als slaapmiddel en als middel tegen ochtendmisselijkheid. Het is bekend onder merknamen zoals Softenon (Nederland en België), Contergan (Duitsland), Distaral, Neurosedyn, Isomin, Kedavon, Telergan en Sedalis. Nadat bleek dat het middel ernstig schadelijk was voor de ongeboren vrucht van moeders die het gebruikten, werd het in 1961 in de meeste landen voor de oorspronkelijk bedoelde indicatie van de markt gehaald. Bijna 10.000 kinderen waren inmiddels geboren met een aandoening ten gevolge van de medicatie, de helft daarvan in West-Duitsland, het middel was daar zonder recept verkrijgbaar.

Ik krijg niet de indruk dat Pharma (Pharming?) zo maar iets doet, zeker in de huidige tijd is men voorzichtiger geworden.......
Jan70 de kleine belegger
0
Ruconest van Pharming en de medicatie vaan Kiadis zijn niet te vergelijken met een slaapmiddel, zijn echt compleet andere producten.
Kaviaar
0
quote:

Executive schreef op 6 mei 2018 19:35:


Kiades? Lekkere start voor de maand mei. Eerst maar even verdiepen in de naam van het bedrijf. Zie Kiadis ook graag omhoog knallen, maar zal eerst wat positief nieuws moeten komen.


De koers reageert de laatste tijd amper. Apart. Of mag de koers gewoon niet hoger, zodat een partij Kiadis over kan en wil nemen tegen een niet al te hoge koers (Crucell 2?).

De Ceo van Kiadis komt ook van voormalig Crucell vandaan...
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 jul 2020 17:35
Koers 1,400
Verschil +0,016 (+1,16%)
Hoog 1,421
Laag 1,395
Volume 117.235
Volume gemiddeld 456.469
Volume gisteren 215.284

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group