Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

CRESCENT BE0003836534

Laatste koers (eur)

0,013
  • Verschill

    -0,001 -4,55%
  • Volume

    290.189 Gem. (3M) 988,7K
  • Bied

    0,013  
  • Laat

    0,013  
+ Toevoegen aan watchlist

crescent 2020/2030

3.625 Posts
Pagina: «« 1 ... 96 97 98 99 100 ... 182 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. handset 6 september 2021 09:48
    quote:

    incognitoo schreef op 6 september 2021 08:34:

    GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE
    Crescent benoemt Joost van der Velden tot CEO van zijn nieuw gevormde IoT Solutions divisie.

    Leuven, 6 september 2021 - 7u30 CET - CRESCENT NV

    Als gevolg van haar recent aangekondigde strategisch partnerschap en de aanstaande overname van Remoticom; kondigt Crescent de benoeming aan van Joost van der Velden als CEO van een nieuw gevormde IoT Solutions divisie die alle activiteiten van OptionTM, Remoticom BV & SAIT BV zal bevatten.

    Als lid van het Executive Committee van Crescent volgt Joost van der Velden Alain Van den Broeck op die de Smartville-belangen van Crescent (www.smartville.be) zal leiden en een senior rol blijft spelen in business development.

    Remoticom brengt niet alleen state-of-the-art sensor technologieën en geavanceerde cellulaire oplossingen, maar complementeert ook het CloudGate-platform van OptionTM.

    Crescent IoT Solutions combineert 5G-technologie van haar engineering services divisie met onderscheidende RF-antenne design capaciteiten om oplossingen en diensten te leveren die worden ingezet in beveiligde (private) IoT-netwerken.

    OptionTM beschikt met zijn CloudGate-platform over krachtige open interfaces voor het aggregeren van (sensor)data naar (Cloud)omgevingen en heeft een innovatief eigen LoRa-platform ontwikkeld specifiek voor Smart Building-toepassingen.

    Remoticom BV ontwikkelt IoT sensoren voor Smart Lighting, Smart City en Smart Industry toepassingen die veelal verbonden zijn via NB-IoT/LTE-M cellulaire technologie en zal haar sensor technologie uitbreiden met zowel non-cellulaire als 5G connectiviteitsoplossingen.

    Als systeemintegrator levert S.A.I.T BV oplossingen voor bedrijfskritische communicatiesystemen en integreert het de mogelijkheden van private 5G-technologie met state-of-the-art sensing-oplossingen.

    Deze geconsolideerde structuur stelt Crescent IoT Solutions in staat om efficiënter te opereren en tegelijkertijd beter gepositioneerd te zijn om te capitaliseren op een snel groeiende IoT-markt.

    CONTACT
    Edwin Bex
    Gaston Geenslaan 14
    B-3001 Leuven, Belgium
    TEL: +32 (0) 16 31 74 11
    E-mail: investor@option.com
    www.opticrescent.com

    Het stond in de sterren geschreven.
    Kruger had de verhuiswagens al gesproken gespot. :-)
  2. handset 6 september 2021 09:51
    quote:

    Leefloon schreef op 6 september 2021 09:15:

    [...]
    Die integratie is commercieel nog niet optimaal. S.A.I.T. noemt zelf geen enkele oplossing die afhankelijk is van 5G, en S.A.I.T. promoot bijvoorbeeld specifiek de dure zooi van wolkenconcurrent én hackersdoelwit Microsoft:

    De UCGW is een softwarematige oplossing welke is ontwikkeld gebaseerd op het Microsoft .NET Framework. De software draait als een Windows service en kan dus worden toegepast zonder een gebruikersinterface. De configuratie en monitoring van de UCGW-service loopt via het UCGW Console programma. De configuratie wordt opgeslagen in een Microsoft SQL Express database.

    Het is een kleinere, en voor niet beter wetende klanten van dozenschuivers logischere, stap van een Microsoft .NET Framework, Microsoft Windows, Microsoft Windows-services, een Microsoft Windows-programma en een Microsoft SQL Express database naar Microsoft Azure. As if there's no other Option.
    Goed blijven opvolgen leefloon.
    Volgens Van Zele zou de verkoopmachine voor OEM’s tegen het einde van het jaar geïnstalleerd zijn.
  3. forum rang 7 JdeFL 6 september 2021 10:00
    • Crescent verplaatst Joost van der Velden ,CEO van Remoticom, om hem tot CEO van de nieuw
    opgerichte IoT Solutions divisie te benoemen. De man krijgt het overzicht over alle activiteiten van Optio (dat via zijn CloudGate platform data aggregeert naar Cloud-omgevingen), Remoticom (ontwikkelt IoT-sensoren voor Smart Lighting, Smart City en Smart Industry-toepassingen ) en SAIT (systeemintegrator dat oplossingen voor bedrijfskritische communicatiesystemen levert). Geen impact op “Houden”-advies en 0,04 euro koersdoel. (Bolero).

    'verplaatst'......
  4. [verwijderd] 6 september 2021 10:58
    quote:

    handset schreef op 6 september 2021 09:48:

    [...]

    Het stond in de sterren geschreven.
    Kruger had de verhuiswagens al gesproken gespot. :-)
    Ik heb het met mijn bestelbusje verplaatst.
  5. incognitoo 6 september 2021 17:46
    Joost van der VeldenStatus is online
    Joost van der Velden
    • 1st
    Chief Executive Officer Remoticom
    2h • 2 hours ago

    Met trots kan ik aankondigen dat ik als CEO ben aangetreden van de nieuw gevormde IoT Solutions divisie van Remoticom BV, Option NV en SAIT BV onder de paraplu van het beursgenoteerde Crescent.

    Door deze geïntegreerde aanpak zijn onze gezamenlijke R&D activiteiten versterkt waardoor cellulaire en non-cellulaire connectiviteit geïntegreerd en gecombineerd kan worden met onze specifieke antenne ontwikkeling mogelijkheden.

    De komende periode kun je de eerste, nieuwe innovatieve producten -gebaseerd op onze nieuwe strategische koers waarbij we ons tevens specifiek gaan richten op (private) 5G ontwikkelingen- gaan verwachten.

    Ik ben dankbaar voor deze onwijs gave stap en de mogelijkheden die we hierdoor kunnen gaan realiseren voor het verder uitbouwen van onze internationale positie.

    Lees de gehele aankondiging op lnkd.in/gNJPDg7P > news > press releases.

    ----

    I am proud to announce that I have assumed the role of CEO of the newly formed IoT Solutions division of Remoticom BV, Option NV and SAIT BV under the umbrella of the listed company Crescent.

    Through this integrated approach, our joint R&D activities have been strengthened to integrate and combine cellular and non-cellular connectivity with our specific antenna development capabilities.

    In the coming period, you can expect the first new innovative products based on our new strategic direction where we will also specifically focus on (private) 5G developments.

    I am grateful for this incredibly exciting step and the opportunities it will bring us to further expand our international position.
  6. incognitoo 7 september 2021 11:21
    INTERVIEW. Stijn Bijnens, CEO van IT-reus Cegeka die stilletjes ieders leven is binnengeslopen: “Waarom nog in China shoppen als simpele robots straks hier alles maken?”
    Geen tijd verliezen in het verkeer. Fabrieken waar universele robots zo'n beetje alles in elkaar knutselen. Een berichtje: 'Ga naar het ziekenhuis, want anders krijg je over twee dagen een hartaanval.' Techpionier Stijn Bijnens (52), CEO van IT-bedrijf Cegeka, voorspelt dat 5G, artificiële intelligentie en de cloud ons leven veel comfortabeler zullen maken.

    Steven Swinnen 07-09-21, 06:38 Laatste update: 10:38
    www.hln.be/binnenland/interview-stijn...

  7. forum rang 8 Leefloon 8 september 2021 15:16
    quote:

    JdeFL schreef op 5 september 2021 21:29:

    Ha, had nog nooit verder gekeken dan het koersenblad....
    Kijk daar eventueel ook eens naar "Meer details", onder andere onder de grafiek van: live.euronext.com/nl/product/equities...

    Zo, en/of met een download, krijg je soms meer of andere gegevens dan met alleen die bladen. Even daargelaten of het fijne grafieken zijn, kun je bijvoorbeeld vrij makkelijk TUB met UCB vergelijken, of OPTI met de BEL2I.

    Zelfs het blauwe "Index 22" op live.euronext.com/nl/product/equities... geeft antwoorden op ergens weleens gestelde vragen, ondanks dat "Index 22" een nogal vage verwijzing is.

    Terig naar Crescent...
  8. forum rang 7 JdeFL 8 september 2021 19:30
    quote:

    Leefloon schreef op 8 september 2021 15:16:

    [...]
    ...., kun je bijvoorbeeld vrij makkelijk TUB met UCB vergelijken, of ...
    Bedankt voor de tip. Zocht ik al een tijdje. Ooit voor naar Binck gemaild, daar kon het enkel met een Nl's aandeel. Niet met een tubize bvb. Of om binnen de perken van dit forum te blijven, met IBA.
  9. Kruger 13 september 2021 17:36
    quote:

    Kruger schreef op 4 augustus 2021 08:16:

    Enkele minuten geleden...

    mobile.twitter.com/DelpheonIIoT/statu...

    delpheon.io/

    delpheon.io/partners.php

    (@ PW, bedankt voor de hint)
    www.gadgeon.eu/wp-content/uploads/202...

    Gadgeon/Delpheon is vergeten te vermelden dat Delpheon ook "integrates with ..." Phoenix Contact Lora Gateway.

    Bij deze ook hartelijke dank en oprecht respect voor Alain Van den Broeck voor het afgelegde traject sinds 2018 (waarvan zowat de helft dus onder Covid gedoe !!!).
    De lat ligt hoog voor Joost van der Velden.
    Ik wens beide heren onnoemelijk veel succes en voldoening in hun nieuwe functies.
  10. forum rang 7 JdeFL 15 september 2021 14:01
    quote:

    Leefloon schreef op 25 augustus 2021 12:48:

    Ik hoor hier krekels.
    ...
    Zouden ze stiekem overgestapt zijn op IBA?
    Nou ja, nog 2 weken voor resultaten die dan weeral 1 kwartaal gepasseerd zijn. Vind dat eigenlijk niet meer van deze tijd, 3 maanden om cijfers bijeen te krijgen. Dat geldt natuurlijk niet enkel voor Option, bedoel het in 't algemeen, maar een IOT'er die er 3 maand over doet....
  11. [verwijderd] 15 september 2021 14:29
    quote:

    JdeFL schreef op 15 september 2021 14:01:

    [...]

    Zouden ze stiekem overgestapt zijn op IBA?
    Nou ja, nog 2 weken voor resultaten die dan weeral 1 kwartaal gepasseerd zijn. Vind dat eigenlijk niet meer van deze tijd, 3 maanden om cijfers bijeen te krijgen. Dat geldt natuurlijk niet enkel voor Option, bedoel het in 't algemeen, maar een IOT'er die er 3 maand over doet....

    Zag een interessante docu over Data Hunters. De jaarverslagen geven sinds jaar en dag geen correcte
    informatie.
    Men gaat dus op zoek naar vliegbewegingen van de CEO's, algoritmen die het gesprokene analyseren,etc.

    Maar ja!

    Hoé... moeten wij interpreteren....

    THE BEST IS YET TO COME.

    Als...
    The best is Yét.... of.....

    Njét!

    Afwachten nu.
  12. forum rang 8 Leefloon 15 september 2021 18:52
    quote:

    Vlaamse hamster schreef op 15 september 2021 14:29:

    Zag een interessante docu over Data Hunters.
    Een links-activistisch televisieprogramma voor dummies. VPRO Tegenlicht. Het ging inclusief de gezochte en geschoten bokken (hedge funds) echter over voorkennis, informatie dus, terwijl je zelf al herhaalt dat niet "Info" maar "Data" (met achteraf-succesjes) de werkelijke insteek was. Hooguit vermakelijke fictie, met een door verkopers van ruwweg 100% te dure gegevens gebracht verhaal. Veel meer dan een digitale versie van het analoge tellen van vrachtwagens bij Option is het niet.

    Ongemerkt hebben terabytes aan data die over ons worden verzameld hun intrede gedaan op de aandelenbeurs. Slimme bedrijven gebruiken die om zo eerder dan de rest van de markt te kunnen zien wat de omzet van Apple is of het aantal abonnees van Netflix. Een duik in de wereld van 'alternative data', om te kijken wie er op de beurs wint en wie niet. De aandelenbeurs hoort een gelijk speelveld te zijn, iedereen heeft dezelfde informatie, zeker sinds de coronacrisis en lage rentes miljoenen particulieren hebben verleid om ook geld in aandelen te steken.

    Nou ja, allemaal een gratis abonnement op vakbladen, snelle koersen en dergelijke, want "iedereen moet dezelfde informatie hebben". Terwijl het programma dus over "alternatieve gegevens" en niet over informatie gaat. Allemaal heel stoer gebracht, maar ook kolderiek.

    Zo; zijn geen televisie kijkende jongeren met een IoT-toekomst ook bijgepraat. En zo laat mogelijke cijfers ga ik beslist niet verdedigen, al is het door een verhoogd risico op verspreiding van voorwetenschap, maar helaas is dat ook een vorm van professionaliteit. Des te later, binnen het toegestane, des te meer tijd om het nieuws zorgvuldig te schrijven, prognoses te verwerken, nieuwe ontwikkelingen en kennisgevingen aan LDA mee te geven, voor externe en interne audits, et cetera. Weleens vaker genoemd, maar na een foutje kon en moest Keyware maandcijfers produceren. Die bestaan dus bewezen bij Keyware, maar ergens wordt een evenwicht gevonden tussen wat aandeelhouders willen ("live data") en wat de verplichtingen zijn. Het kan professioneel zijn om zo minimaal mogelijk aan verplichtingen te voldoen, ook wanneer concurrentie zoals bij de unieke oplossinkjes van Option geen rol speelt. Nou is de tweede helft van maand 3 wel erg laat, maar met zulke periodes worden bedrijven niet teveel ontmoedigd om naar de beurs te gaan of om daar genoteerd te blijven. Zonder beursnotering volstaan voor minderheidsaandeelhouders namelijk jaarcijfers, zonder gedoe.
  13. [verwijderd] 15 september 2021 19:26
    quote:

    Leefloon schreef op 15 september 2021 18:52:

    [...]
    Een links-activistisch televisieprogramma voor dummies. VPRO Tegenlicht. Het ging inclusief de gezochte en geschoten bokken (hedge funds) echter over voorkennis, informatie dus, terwijl je zelf al herhaalt dat niet "Info" maar "Data" (met achteraf-succesjes) de werkelijke insteek was. Hooguit vermakelijke fictie, met een door verkopers van ruwweg 100% te dure gegevens gebracht verhaal. Veel meer dan een digitale versie van het analoge tellen van vrachtwagens bij Option is het niet.

    Ongemerkt hebben terabytes aan data die over ons worden verzameld hun intrede gedaan op de aandelenbeurs. Slimme bedrijven gebruiken die om zo eerder dan de rest van de markt te kunnen zien wat de omzet van Apple is of het aantal abonnees van Netflix. Een duik in de wereld van 'alternative data', om te kijken wie er op de beurs wint en wie niet. De aandelenbeurs hoort een gelijk speelveld te zijn, iedereen heeft dezelfde informatie, zeker sinds de coronacrisis en lage rentes miljoenen particulieren hebben verleid om ook geld in aandelen te steken.

    Nou ja, allemaal een gratis abonnement op vakbladen, snelle koersen en dergelijke, want "iedereen moet dezelfde informatie hebben". Terwijl het programma dus over "alternatieve gegevens" en niet over informatie gaat. Allemaal heel stoer gebracht, maar ook kolderiek.

    Zo; zijn geen televisie kijkende jongeren met een IoT-toekomst ook bijgepraat. En zo laat mogelijke cijfers ga ik beslist niet verdedigen, al is het door een verhoogd risico op verspreiding van voorwetenschap, maar helaas is dat ook een vorm van professionaliteit. Des te later, binnen het toegestane, des te meer tijd om het nieuws zorgvuldig te schrijven, prognoses te verwerken, nieuwe ontwikkelingen en kennisgevingen aan LDA mee te geven, voor externe en interne audits, et cetera. Weleens vaker genoemd, maar na een foutje kon en moest Keyware maandcijfers produceren. Die bestaan dus bewezen bij Keyware, maar ergens wordt een evenwicht gevonden tussen wat aandeelhouders willen ("live data") en wat de verplichtingen zijn. Het kan professioneel zijn om zo minimaal mogelijk aan verplichtingen te voldoen, ook wanneer concurrentie zoals bij de unieke oplossinkjes van Option geen rol speelt. Nou is de tweede helft van maand 3 wel erg laat, maar met zulke periodes worden bedrijven niet teveel ontmoedigd om naar de beurs te gaan of om daar genoteerd te blijven. Zonder beursnotering volstaan voor minderheidsaandeelhouders namelijk jaarcijfers, zonder gedoe.
    Ik ben al in de contreien van de beurswaakhond geweest. Ben al door Option gebeld in het verleden. Heb dreignails mogen ontvangen. Hamster is vleugellam. Kapot. Ik ga hier aan onderdoor!

    Wie... heeft de guts verder te gaan?????

    Want.... durven wij te stellen dat wij beleggen in een criminele organisatie?????
3.625 Posts
Pagina: «« 1 ... 96 97 98 99 100 ... 182 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht