Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

UCB BE0003739530

Laatste koers (eur)

121,950
  • Verschill

    +0,100 +0,08%
  • Volume

    58.886 Gem. (3M) 311,8K
  • Bied

    121,950  
  • Laat

    122,000  
+ Toevoegen aan watchlist

Beurskoers UCB

2.259 Posts
Pagina: «« 1 ... 93 94 95 96 97 ... 113 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Krustie101 27 juni 2023 12:47
    quote:

    JdeFL schreef op 27 juni 2023 10:35:

    [...]

    Eind mei stonden zo ook zo laag. Sindsdien zijn andere aandelen ook behoorlijk achteruit geboerd. Lijkt me, gelet op die processie van Echternach nog redelijk.
    Had anders gekund, maar goed, de hoop dat het uiteindelijk toch goedkomt blijft bestaan. Zij het dat elk uitstel toch gemiste omzet betekent.
    Eind mei stonden ze nog zo laag omdat menigeen voor een CRL vreesde. Dit ene kwartaal uitstel zal er waarschijnlijk niet toe leiden dat de totale omzet van UCB over de komende jaren 4% lager zal liggen.
  2. forum rang 7 JdeFL 27 juni 2023 13:40
    10:43
    Degroof Petercam trekt koersdoel UCB licht op
    Analist Christophe Dombu Youta van Degroof Petercam blijft positief over de kans op Amerikaanse goedkeuring van UCB's 'bime' als psoriasisbehandeling, die hij op 85 procent raamt. Het nieuwe uitstel heeft wel een impact op zijn omzetverwachting voor het middel op de korte tot middellange termijn. Het stelt het goede nieuws rond 'roza' in de schaduw en kan de beleggerszorgen rond UCB aanwakkeren, denkt hij.

    Zijn koersdoel stijgt niettemin licht, van 92,30 naar 93,10 euro. De analist herhaalt zijn koopadvies voor UCB. (Tijd.be)
  3. forum rang 7 JdeFL 27 juni 2023 13:40
    09:58
    KBCS handhaaft koersdoel UCB
    ‘Nooit een saai moment’, luidt de titel van het rapport van KBC Securities over het farmabedrijf UCB . De analisten Jeroen Van den Bossche en Thomas Vranken doelen vanzelfsprekend op het minder goede nieuws rond Bimzelx als psoriasismiddel en op de Amerikaanse goedkeuring van Rystiggo als behandeling van gMG.

    Ze hebben hun verwachting voor de Amerikaanse verkopen van Bimzelx voor dit jaar significant verminderd. Ze rekenen nu nog op 15 miljoen euro tegenover 60 miljoen euro voorheen. Voor 2024 verwachten ze 164 miljoen euro, waarbij ook rekening is gehouden met goedkeuring voor de indicaties psoriatische artritis (PsA) en axiale spondyloartritis (AxspA).

    ‘Terwijl het Bimzelx-nieuws ons koersdoel wat drukte, maakt het Rystiggo-nieuws dat ongedaan', klinkt het. De uitkomst is dat het koersdoel van de analisten onveranderd blijft op 110 euro. Ze handhaven ook hun koopadvies.

    Ze hadden een negatieve koersreactie verwacht, maar zien dit als een koopopportuniteit. Het uitstel voor Bimzelx is een zoveelste tegenslag voor het middel, maar is niet dramatisch, denken ze. Goedkeuring lijkt hen nog altijd het waarschijnlijkste scenario. (Tijd.be)
  4. Dagobertje 27 juni 2023 15:39
    Het uitstel voedt wel mijn aanname (altijd gevaarlijk) dat er een goedkeuring komt en een CRL uitblijft. De huidige koers lijkt mij een mooi bijkoopmoment. Q3 kan volgende week zijn, maar ook pas in september. Zolang er geen exacte datum wordt afgegeven vindt ik de koersdoelen weinig zeggen
  5. forum rang 8 Leefloon 27 juni 2023 18:23
    quote:

    Dagobertje schreef op 27 juni 2023 15:39:

    Zolang er geen exacte datum wordt afgegeven vindt ik de koersdoelen weinig zeggen
    Je kunt je afvragen of het nieuws van vandaag tot een volledige herziening leidde. Er waren namelijk weinig gegevens om achteraf te analyseren. Wat een goede analist echter niet doet, is het gokken van een datum. Suggereert of noemt UCB "KW3", en niets meer dan dat, dan volg je dat. Je kunt erover gaan soebatten of je dan in de agenda half augustus. eind augustus of eind september hanteer. Veel maakt dat niet; we hebben het over een jarenlang traject. Noemt de analist de datum in een volledig analistenrapport als verantwoording, dan kan deze analist altijd nog de analyse bijwerken wanneer 1 juli 1 augustus wordt. Of kies veilig voor 30 september als interpretatie van KW3, of als je graag zeurt uiterlijk voorbeurs op de eerste beursdag ná 30 september. Komt UCB eerder, dan kun je in de Morning Notes laten noteren dat UCB positoef verraste met ...

    Een afwijking kan wel impact hebben op de koers, maar dat is nog steeds geen reden waarom een analist een datum zou gaan gokken wanneer UCB het laat bij "KW3". Je zou daar nog vakanties op los kunnen laten om statistisch gemiddeld beter te scoren met een geprikte datum. Ga je gedurfd rond het midden zitten, dan is de gemiddelde afwijking verwaarloosbaar. Je kunt ook trots vasthouden aan een veilige 30 september, maar ... dat heeft als nadeel dat de volgende indicatie vanuit UCB "KW4" kan worden. Van mij mag je gratis koersdoelen nu weinig vinden zeggen, en dan vooral de eventuele volledig ongewijzigde, maar zo belangrijk is het gokken van een juiste datum niet, en dat zullen analisten ook niet doen. Moet er een datum gekozen worden, dan zullen zij hopelijk een zinnige en verstandige kiezen, die niet om de dag tot een herziening leidt. Bovendien kunnen analisten met een iets té ruime periode dus achteraf melden dat UCB positief verraste, en dat KW3 "volgende week" bleek te zijn. Goede analisten hebben geen reden om te gaan stunten of opvallen met een gegokte datum, en van mij mag jij uitgaan van voorbeurs op de eerste beursdag na 30 september, met "KW3" als verantwoording voor die keuze. En dan maar hopen dat er op 30 september geen persbericht volgt over KW4. Dan denk je veilig te zitten, maar is de foutenmarge alsnog maximaal 3 volle kalendermaanden.

    Het zou misschien anders zijn als COVID-23 volop woedt, en de wereld smachtend wacht op een eerste vaccin, mogelijk van UCB. Dan zal een maandje eerder of later veel meer uitmaken, op een traject dat geen jaren duurde. Ik hoop alleen al voor patiënten dat "KW3" nu de eerste week van juli wordt, maar als je een datum moet prikken zou ik als je analist bent een statistisch verstandigere datum kiezen. En dan liever een late dan een vroege. Dan hoef je niet hoogfrequent je spreadsheet en verhaal bij te werken, voor iets dat relatief onbelangrijk is. Je kunt je dan misschien beter profileren met de deskundigheid dat 30 september geen zondag is, dat de Amerikanen altijd op zondag naar buiten komen met hun nieuws, en dat je daarom in de advies uitgaat van zondag 24 september.
  6. forum rang 7 Hopper58 28 juni 2023 07:29
    quote:

    Krustie101 schreef op 26 juni 2023 19:04:

    Eens kijken wat ze morgen te zeggen hebben:

    UCB will host a UCB Investor Call on 27th June: 15:15–15:45 CEST; 09:15 am –09:45 am EST; 14:15–14:45 BST. Participant International Dial In: +1-412-902-6510; Participant UK/EU Dial In: +44 203 5143188.
    En is er iets interessants naar boven gekomen? Ik vind zo'n Dial In iets van vervlogen tijden. Waarom geen link? En waarom geen webcast daarna?

    Regeneron overkwam gisteren iets gelijkaardigs en het zou ook niets met het product, maar enkel met een third party te maken hebben. De Tijd vermeldt natuurlijk alleen dat het medicijn geen goedkeuring krijgt. Op de blog van De Tijd:

    07:10
    Regeneron botst op strenge FDA
    Het moet niet altijd UCB zijn. Gisteren botste een Amerikaans bedrijf frontaal op de FDA. De aandelen van Regeneron daalden met bijna 9 procent nadat de geneesmiddelenwaakhond weigerde een hogere dosisversie van de blockbuster Eylea goed te keuren.

    Regeneron zocht goedkeuring voor een dosis van 8 milligram van de injectie van het middel bij patiënten met maculaire degeneratie en twee andere oogziekten die vaak voorkomen bij mensen met diabetes. Maar de FDA stuurde een 'complete response letter', en wil bijkomend onderzoek. Ook UCB ontving zo'n CRL voor zijn psoriasismiddel Bimzelx en wacht nog op de resultaten van zijn 'tweede zit'.
  7. Brahim_av 6 juli 2023 14:01
    Een mogelijke concurrent voor UCB "Moonlake", nooit eerder van gehoord...
    Moonlake Therapeutics (afgesplits van Merck) heeft juist stage 2 resultaten bekendgemaakt van
    "sonelokimab", gelijkaardige werking als "Bimzelx"

    Sonelokimab is a trispecific nanobody that hits IL-17A and F as well as albumin, a design that allows more effective tissue penetration than other molecules working in similar ways, the company claims.

    www.evaluate.com/node/18970/pdf

    Strong mid-stage data seem to show sonelokimab, a Merck KGaA cast-off, beating bigger rivals.
    Investors found few holes to pick in Moonlake Therapeutics’ hidradenitis suppurativa data this morning, with ballooning hopes for sonelokimab causing the developer’s valuation to surge 60% in early trade.
    One big question does remain, however: why did Merck KGaA let the asset go?
    The German developer licensed out sonelokimab in 2021, a decision that it could come to rue should the project live up to Moonlake’s bullish projections.
    True, today’s topline data from the phase 2 Mira trial need proper scrutiny and confirming in further studies, but the project appears to be looking better than some big names in the autoinflammatory
    world: Abbvie’s Humira, UCB’s Bimzelx and Novartis’s Cosentyx.

    Caution is always warranted when comparing across trials, though Moonlake’s claims are strengthened somewhat by the inclusion of a Humira arm in the phase 2 trial presented today, which supported sonelokimab’s superiority. Humira is the only biological agent approved for HS, while Novartis and UCB's drugs are heading to regulators.
    HS is an autoinflammatory disease of the hair follicles, causing painful, recurring boils in areas of the body with sweat glands.
    Moonlake focused its presentation on placebo-adjusted numbers, but sonelokimab also looks competitive against the absolute response rates reported by its rivals in phase 3. On HiSCR50, Bimzelx produced responses in the 45-59% range, Cosentyx 42-46% and Humira 42-59%, against 66% for 120mg of sonelokimab,

    Moonlake’s chosen phase 3 dose. On HiSCR75, which Moonlake used as its primary endpoint and which it claims is a tougher measure, sonelokimab at 120mg produced a 43.3% response rate,
    for a p value of 0.0002 versus placebo, which also beat these agents on absolute terms.
  8. Brahim_av 6 juli 2023 15:51
    Voor wie interesse heeft in een TOP quality biopharma bedrijf, niet echt verband houdend met UCB, , maar zeker de moeite voor mid tot long term investering.
    Ik volg dit bedrijf al sinds 2021, en hebben een uitstekende balance sheet.

    VRTX houdt zich bezig met het ontdekken, ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van geneesmiddelen met kleine moleculen voor patiënten met ernstige ziekten.
    Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en commercialisering van therapieën voor de behandeling van cystische fibrose, infectieziekten, waaronder virale infecties zoals griep en bacteriële infecties, auto-immuunziekten zoals reumatoïde artritis, kanker, inflammatoire darmaandoeningen en neurologische aandoeningen, waaronder pijn en multiple sclerose.

    Vertex Pharmaceuticals Incorporated is huidig wereldmarktleider in de behandeling van Cystic fibrosis (CF) (of taaislijmziekte).
    Cystic fibrosis (CF) is een ernstige, aangeboren ziekte. Kenmerkend voor CF is dat de slijmvliezen taai slijm afscheiden.
    Dit veroorzaakt verstoppingen in met name de luchtwegen, de darmen, de alvleesklier en de lever.

    Vertex is focused on discovering, developing and producing innovative medicines so people with serious diseases can lead better lives.
    "Our scientists don’t see the impossible as an obstacle; they see it as a good place to start."

    De leidende spelers op deze markt zijn onder meer Genentech, Inc., Novartis AG, Gilead Sciences Inc., Vertex Pharmaceuticals Incorporated, AbbVie Inc., GlaxoSmithKline Plc.,
    Johnson & Johnson, Allergan plc, Pharmaxis Ltd. en Mylan N.V.

    Vertex Pharmaceuticals revenue for the twelve months ending March 31, 2023 was $9.208B, a 15.86% increase year-over-year.
    Vertex Pharmaceuticals annual revenue for 2022 was $8.931B, a 17.91% increase from 2021.
    Vertex Pharmaceuticals annual revenue for 2021 was $7.574B, a 22.06% increase from 2020.
    Vertex Pharmaceuticals annual revenue for 2020 was $6.206B, a 49.08% increase from 2019.
  9. forum rang 7 JdeFL 7 juli 2023 11:16
    10 favoriete aandelen De selectie van de KBC-Securities voor de tweede helft van 2023

    UCB zit er ook bij, maar verder een Solvay, Aedifica, Ontex en Ackermans. Die laatste, weet ik niets van, maar die 3 andere, geen bijster goed gezelschap, mijn gedacht. Lijkt meer op een lijstje geslagen honden.... Ook een beleggingsstrategie natuurlijk. Maar als je nu eens naar een Lotus kijkt, kwaliteit, nooit in een lijstje meer, maar ze blijven wel stijgen.
    Ucb, kan ik wel inkomen, maar geen klein beetje binair helaas, dus eigenlijk toch ook geen echte aanrader, m.i.
    Zit nog steeds in tubize, ga dat toch ooit moeten herbekijken.
  10. forum rang 7 JdeFL 12 juli 2023 09:29
    Komen terug in een interessante zone. M'n laatste trade begon op 75.9 (maart jl.)
  11. forum rang 7 JdeFL 18 juli 2023 09:19
    07:40
    UCB dient Europese aanvraag voor ‘bime' tegen HS in
    Het Belgische biofarmabedrijf UCB heeft bij het Europese geneesmiddelenagentschap EMA een aanvraag ingediend om zijn geneesmiddel bimekizumab, bekend onder de merknaam Bimzelx, in de Europese Unie op de markt te mogen brengen als behandeling van de chronische huidziekte hidradenitis suppurativa (HS).

    De aanvraag stoelt op de positieve data van twee fase 3-onderzoeken, BE Heard I en BE Heard II. Die toonden aan dat ‘bime’ statisch significant klinische beterschap bracht in vergelijking met een placebo. HS is een pijnlijke chronische huidaandoening die zowat 1 op 100 mensen treft.

    Bimzelx is in de EU en de EER (Europese Economische Ruimte) al op de markt als psoriasismiddel en is er ook goedgekeurd als behandeling van actieve psoriatische artritis en actieve axiale spondyloartritis. (Tijd.be)
  12. forum rang 7 JdeFL 18 juli 2023 17:43
    • UCB heeft aangekondigd dat de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA de aanvraag voor een
    commerciële vergunning van bimekizumab voor de behandeling van volwassenen met matige tot ernstige hidradenitis suppurativa (HS) heeft geaccepteerd voor herziening. Door het succes van de BE HEARD I & II studies, en het feit dat er beperkte opties op de markt zijn voor deze patiënten, lijkt het effectief verkrijgen van deze goedkeuring dus “zeer waarschijnlijk”, volgens KBC Securities. Die schat dat “bime” een piekomzet van meer dan 600 miljoen euro kan bereiken in HS. In afwachting blijft het “Kopen”-advies en 110 euro koersdoel behouden. (Bolero)
  13. Harden130 27 juli 2023 09:32
    UCB rapporteerde opbrengsten van € 2,59 miljard (-11% op jaarbasis), in lijn met de
    consensusverwachtingen (€ 2,56 miljard), inclusief € 2,38 miljard netto-omzet (-12% op jaarbasis). De
    verkoop van kernproducten omvat aanhoudende groei van Cimzia: € 1,02 miljard (+2% op jaarbasis),
    verwachte erosie voor Keppra in Japan: € 336 miljoen (-12% op jaarbasis) en Vimpat in de VS: € 204
    miljoen (-73% op jaarbasis). De algemene resultaten voor 1H23 vielen binnen de verwachtingen van KBC
    Securities, aangezien UCB de impact voor Vimpat en Keppra absorbeerde, maar een strikte
    kostendiscipline toepaste in haar operationele uitgaven, waardoor de uitgaven voor R&D en G&A met
    respectievelijk 5% en 9% op jaarbasis daalden, wat zich vertaalde in een hoger dan verwachte
    aangepaste EBITDA-marge van 31%. KBC Securities behoudt “Kopen”-advies en koersdoel van 110
    euro.
  14. Harden130 27 juli 2023 10:45
    (ABM FN) UCB heeft in de eerste helft van dit jaar geprofiteerd van eenmalige posten, maar verhoogde niet de outlook. Dit stelde Kepler Cheuvreux donderdag in een rapport.
    De goedkeuring van Bimzelx in de VS, die wordt verwacht in het derde kwartaal, is belangrijker dan de cijfers die het bedrijf vanmorgen publiceerde, stelde Kepler.

    Bimzelx deed het beter dan verwacht, met een omzet die 16 procent boven de consensus lag, wat veelbelovend mag worden genoemd.
    UCB profiteerde in de eerste helft van het boekjaar van eenmalige effecten, maar stelde geen verhoging van de outlook in het vooruitzicht na de publicatie van meevallende cijfers.
    Dat zou kunnen wijzen op grote investeringen in de tweede helft van het jaar, aldus Kepler, maar ook op een zekere terughoudendheid van UCB.
    Kepler Cheuvreux is van mening dat het nu vrijwel zeker is dat de jaarcijfers aan de bovenkant van de prognoses zullen uitkomen.
    "UCB heeft in ieder geval aangetoond dat zijn onderliggende EBITDA bestand is tegen een sterker dan verwachte erosie van Vimpat", aldus Kepler.

    Kepler Cheuvreux handhaafde het koopadvies voor UCB met een koersdoel van 110 euro.
  15. forum rang 7 JdeFL 27 juli 2023 12:11
    Eenmalige meevallers stutten winst bij UCB

    UCB presteerde in het eerste halfjaar behoorlijk. Maar de cijfers maken ook duidelijk waarom het biofarmabedrijf uit Eigenbrakel de brievenbus zo strak in de gaten houdt, wachtend op post van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond zit in een overgangsfase. Terwijl enkele stergeneesmiddelen van het Belgische biofarmabedrijf door vervallen patenten op de terugweg zijn, is het wachten op een nieuw goudhaantje, dat lichte vertraging heeft. Die situatie uit zich in de halfjaarcijfers.

    UCB zag de omzet in het eerste halfjaar met 12 procent teruglopen tot 2,4 miljard euro, door de dalende verkoop van de kranige oudjes Vimpat in Europa en de VS en Keppra in Japan. Die geneesmiddelen hebben sinds hun patent verviel concurrentie van goedkopere generische alternatieven (zie tabel).

    De aardige prestaties van de blockbuster Cimzia konden dat nog niet compenseren. Het middel rondde met een groei van 2 procent de kaap van 1 miljard euro omzet in de eerste zes maanden. Cimzia zit sowieso wat op zijn piekverkoop, waardoor er nog weinig groeimarge is. De new kids on the block Evenity en Bimzelx groeiden dan weer sterk, maar staan alles bij elkaar nog in hun kinderschoenen. Hun omzet van respectievelijk 24 en 52 miljoen is in het grotere plaatje een druppel op een hete plaat.

    UCB rekent vooral op Bimzelx om de komende tien jaar weer te groeien. Dat psoriasismiddel, al goedgekeurd in de EU en het Verenigd Koninkrijk, is de belangrijkste nieuwe loper in de estafette van het biofarmabedrijf. UCB hoopt Bimzelx mettertijd als een Zwitsers zakmes uit te rollen tegen een hele reeks aandoeningen, zoals psoriatische artritis (PsA), axiale spondyloartritis (AxSpA) en hidradenitis suppurativa (HS). Het beurshuis Jefferies raamt de piekverkopen van het middel later dit decennium op 5,25 miljard euro per jaar. Maar daarvoor is het wachten op een toegangsticket voor de zo lucratieve Amerikaanse markt.

    Het beurshuis Jefferies raamt de piekverkopen van Bimzelx later dit decennium op 5,25 miljard euro per jaar.
    Dat moet komen van de poortwachter FDA, maar de goedkeuring laat langer dan gehoopt op zich wachten. UCB diende al in september 2020 zijn aanvraag in, maar kreeg in oktober 2021 te horen dat de FDA als gevolg van de pandemie meer tijd nodig had om controles uit te voeren. In mei 2022 volgde een nieuwe opdoffer, toen de FDA na de inspecties extra vragen formuleerde in een 'complete response letter', een gevreesde brief in de sector. UCB verwacht nu dat het in het derde kwartaal van start kan gaan in het farmawalhalla dat de VS door de hoge prijzen zijn.

    Omdat de onderzoeks- en ontwikkelingskosten bij UCB hoog blijven, rekenden analisten bij de omzetdaling op een nog grotere tik voor de winst. Maar die is verrassend goed op peil gebleven. De aangepaste operationele winst (ebit) landt op 486 miljoen euro, een daling van slechts 2 procent en een pak meer dan de 300 miljoen die analisten in hun tabellen hadden staan. Ook de aangepaste brutobedrijfswinst (ebitda) doet het met een daling van slechts 2 procent tot 801 miljoen euro veel beter dan verwacht (572 miljoen euro).

    Dat wil niet zeggen dat UCB er wonderwel in slaagde zijn geneesmiddelen duurder te verkopen. Enkele eenmalige meevallers doperen de cijfers. UCB ontving een eenmalige succesbetaling van 156 miljoen van collega Amgen na de commerciële lancering van Evenity. De verkoop van een portfolio gevestigde merken bracht 145 miljoen euro in het laatje.

    In afwachting van een brief van de FDA bevestigt UCB zijn vooruitzichten voor het volledige jaar. Daarbij gaat het bedrijf uit van een omzet tussen 5,15 en 5,35 miljard euro en een aangepaste ebitda van tussen 22,5 en 23,5 procent van de omzet.

    Dat het bedrijf ondanks de eenmalige meevallers slechts de winstvooruitzichten bevestigt, doet analisten de wenkbrauwen fronsen. Het beurshuis Kepler Chevreux twijfelt tussen het befaamde UCB-conservatisme of groter dan verwachte uitgaven in de tweede jaarhelft. Om 14 uur geeft het bedrijf verdere toelichting in een conferencecall. (Tijd.be)
  16. forum rang 7 JdeFL 31 juli 2023 16:56
    • Tubize: de holding boven UCB kocht in de eerste jaarhelft 649.750 extra aandelen UCB bij aan een koers die net onder de 80 euro bleef. Daardoor stijgt het belang in UCB tot 36,04%. Groot is die operatie niet, maar ze kan natuurlijk wel tellen omdat UCB al een tijdje ver onder zijn potentieel noteert (zeker volgens KBC Securities). De aankoop werd gefinancierd uit de 52 miljoen euro kredietlijn en komt ongeveer overeen met het dividendbedrag dat Tubize niet doorstort naar zijn eigen aandeelhouders. (Bolero)

    Hopla, ben weer wat rijker....
  17. forum rang 7 JdeFL 31 juli 2023 19:17
    Bij de bron:
    financiere-tubize.be/index.php?lang=n...
    Financiële schulden 30/6 47.9M (ong. status quo)
    Zouden nu 70.034.571 aandelen ucb in portefeuille hebben (mijn berekening, %-tage wijkt enigszins af. Aantal aandelen ucb en tubize is sinds 2014 wel ongewijzigd).
    Dus: 1.57 ucb's/tubize - 1.08€ voor de schulden.
    1.57 * 80.5 -1.08 = intrinsieke waarde tubize 125.6€ (kleine afwijking mogelijk, art. hierboven staat deelneming 36.04%, ik kom op 36.01%).

    Bovendien houdt ucb ook nog een aantal %ten in eigen portefeuille, die voorraad wordt geregeld aangevuld, dit voor werknemersbonussen e.d. Andere bedrijven verhogen hier jaarlijks het kapitaal 1 à 2 keer voor.

  18. Harden130 31 juli 2023 20:40
    UCB : H1 overtrof verwachtingen, Bimzelxs goedkeuring VS lang verwacht in Q3
    Heeft iemand het artikel? Artikel is terug te vinden op marketscreener.
  19. Krustie101 3 augustus 2023 09:07
    quote:

    JdeFL schreef op 31 juli 2023 16:56:

    • Tubize: de holding boven UCB kocht in de eerste jaarhelft 649.750 extra aandelen UCB bij aan een koers die net onder de 80 euro bleef. Daardoor stijgt het belang in UCB tot 36,04%. Groot is die operatie niet, maar ze kan natuurlijk wel tellen omdat UCB al een tijdje ver onder zijn potentieel noteert (zeker volgens KBC Securities). De aankoop werd gefinancierd uit de 52 miljoen euro kredietlijn en komt ongeveer overeen met het dividendbedrag dat Tubize niet doorstort naar zijn eigen aandeelhouders. (Bolero)

    Hopla, ben weer wat rijker....

    Rijker misschien wel, maar rijk zal je er niet mee worden.
2.259 Posts
Pagina: «« 1 ... 93 94 95 96 97 ... 113 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht