Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

Kan iemand verklaren, dat.................

88 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2006 20:09
    crucell 22% up vanuit dal
    kan je voor rds nog niet zeggen
    ing 3 euro up uit dal van 28
    en zo zijn er zat

    wat zou je nou nog meer willen horen?
    van mij hoef je ook niet verliefd te worden op dit fonds maar je wekt alle schijn negatief te willen zijn op crucell.
    dat mag maar het wekt wel irritatie als je dat niet met feiten onderbouwt.
    je toonzetting wekt nog steeds de indruk dat je een basher bent.
    jij stelt dat je long bent maar dat is makkelijk roepen.
    post maar een onbewerkt plaatje van je portefeuille en we praten verder.
    ik zie ook wel dat er tijden zijn om uit of in te stappen bij een dergelijk volatiel fonds maar ik begin mijn posts niet met ultranegatief geformuleerde meningen.
    de geleden koersschade is door crucell beter ingelopen dan bv ing maar dan ga ik er ook vanuit dat ik tijdelijk uit moet stappen, en dat heb ik ook gedaan voor 2/3
    aangezien ik er vanaf 1,70 inzit moet het wel heel gek lopen als ik er niet een leuke winst aan over houd en op grond van de vele lopende contracten en ontwikkelingen zie ik er wel toekomst in.
    ik schat op grond van know-how, die ik meen te bezitten omdat ik in hetzelfde gebied werkzaam ben, dat crucell er veelbelovend uitziet.
    elk fonds heeft ook te leiden van emotioneel sentiment en dat betekent dat er koopjes bestaan waarmee je buitenproportionele winsten kan halen.
    mede door crucell denk ik dat te gaan doen en er zijn meer van dat soort kansen.
    ik gok niet op 1 fonds al zijn er hier die dat nagenoeg wel doen.

    als jij denkt dat crucell niet bij de kansrijken hoort zou ik snel verkopen misschien is antonov iets voor je staat nu zo laag dat het bijna maar 1 kant op kan?

  2. diederique 4 juli 2006 20:37
    Ik ben mijn posting gestart op 29.6. naar aanleiding van de koersvorming enkele dagen daarvoor.

    Crucell`slot 16,54 bij een AEX van 422,80 (26/6)
    Crucell slot 16,18 bij een AEX van 443,47 (03/7)

    Niet interessant is het in dit kader of je mij een basher vindt of niet danwel op welke koers je bent ingestapt.

    Het gaat me om de recente periode, als hierboven geschetst, niets meer en niets minder.
    Het percentage-verschil hoef ik je niet voor te rekenen, maar de gap is saillant genoeg lijkt me.

    Dat de koers vanuit Amerika wordt geregisseerd, lijkt me met een gesloten beurs vandaag aldaar, ook passé.

    De echte verklaring is tot op heden niet boven tafel gekomen. Wel allerlei verwensingen, suggestieve aanmerkingen. Maar dat valt je nu eenmaal ten deel wanneer je enigszins contrair denkt, heb ik ervaren.

    Het zij zo.

  3. [verwijderd] 4 juli 2006 20:44
    Wellicht een plausibele verklaring.
    O.a. stukje over Goldmann Sucks?

    Hedge fund cityPieter Kort - 4 juli 2006, 16:00

    Greenwich, Connecticut is een klein stadje aan de oevers van de Long Island Sound. Er wonen ruim 60.000 mensen en het is voor New York wat, zeg, Bloemendaal is voor Amsterdam. In de bijbehorende overtreffende trap, natuurlijk.
    De gemiddelde verkoopprijs van huizen is er opgelopen tot 2.470.000 dollar in 2005. De drijvende kracht achter die property boom bestaat niet uit ondernemers, acteurs en volkszangers, maar wordt gevormd door de nieuwe upper class van Wall Street.


    Het bloedserieuze fondsmanagers-magazine Alpha deed onlangs een onderzoekje naar de best betaalde hedge fund managers ter wereld. De Top 25 verdiende gemiddeld 363 miljoen dollar in 2005.

    Koploper was Jim Simons van Renaissance Technologies, een investeringsbedrijf met 12 miljard dollar onder beheer, dat op basis van modellen richting kiest op diverse markten.

    17,5 miljoen per inwoner
    De briljante wiskundige Simons schreef vorig jaar in totaal 1,5 miljard dollar bij op zijn salarisrekening. Wat doe je als hedge fund manager met zoveel geld? Dan laat je een indrukwekkend landhuis neerzetten, bij voorkeur om en nabij Greenwich. In Vanity Fair staat een mooi portret van het dorpje, waar ooit de rijke protestante industriëlen huisden.

    Nu strijken de hedge fund managers er in grote groepen neer. Ze betalen hun nieuwe optrekjes in cash. Het leuke van een hedge fund is dat je er weinig ruimte voor nodig hebt. Veel beheerders kiezen er daarom voor om de file iedere dag te vermijden en openen een kantoor aan huis of op cabrio-vriendelijke afstand van hun oprijlaan.

    Inmiddels is een derde van het beperkte kantooraanbod in Greenwich verhuurd aan hedge funds en nog een derde aan dienstverleners die voor hedge funds werken. Er gaat zelfs een schatting die zegt dat eentiende van het totale hedge fund-kapitaal van 1,1 biljoen - trillion in het Engels - dollar wordt beheerd vanuit Greenwich: zo'n 17,5 miljoen per inwoner.

    Goldman Sachs
    Hoewel de rendementen in mei niet echt om over naar huis te schrijven waren, hebben hedge fund managers nog steeds de tijd van hun leven. De hedge-elite in Greenwich is nog maar het topje van een glinsterende ijsberg. Want de echt spectaculaire groei vindt plaats op Wall Street zelf.

    De grootste hedge fund-fabriek van het moment is niet, zoals lang gebruikelijk was, een relatief onbekend bedrijf rond een mysterieuze belegger, maar doodgewoon Goldman Sachs. De investment bank stoomde dit jaar op naar de eerste plaats door haar hedge fund-vermogen bijna te verdubbelen tot 21 miljard dollar.

    Ook de nummers twee en drie, Bridgewater en D.E. Shaw hebben om en nabij de 20 miljard onder beheer. Om aan te geven hoe snel de sector groeit: alle drie groeiden in één jaar tijd met minstens 9 miljard dollar. Het volledige vermogen in hedge funds is van 2000 tot 2005 met 125% gegroeid.

    Belangrijke slag
    In het licht van die cijfers is een mindere maand, of zelfs een minder half jaar, niet veel meer dan een zachtjes krakende trede in een steile trap omhoog. Er is nog meer reden tot vrolijkheid, want onlangs won de hedge fund-industrie een belangrijke slag tegen de immer oprukkende regelgevers.

    Het Amerikaanse gerechtshof oordeelde eind juni dat een nieuwe regel van de Securities and Exchanges Commission (SEC), die hedge funds verplichtte om zich te registeren, onterecht was. De op hun bewegingsvrijheid gestelde hedge funds waren fel tegen die maatregel en kregen van de rechter zowaar hun zin.

    Niet dat de SEC daarmee al haar pogingen zal opgeven om hedge funds beter te kunnen controleren, maar toch. Saillant was wel dat op dezelfde dag nog een onderzoek werd ingesteld bij het bekende hedge fund Pequot Capital Management van goeroe Art Samberg, wegens vermeende handel met voorkennis.

    Exorbitanter
    Zolang de vermogens stijgen, de fees exorbitanter worden en de villa's groter zal de SEC zijn tanden laten blijven zien. Niet alleen op Wall Street. De nieuwste prooi Pequot Capital houdt er kantoren op na in Californië, Manhattan en Londen, maar werkt vooral vanuit het pittoreske Westport, even voorbij Greenwich.

    Is die verhoogde paraatheid vervelend? Nee, iedere snel groeiende industrie heeft een aantrekkingskracht op goudzoekers en mensen die zich bij voorkeur op of over de rand van het toelaatbare begeven. Dan is scherp toezicht geen overbodige luxe. Op de een of andere manier is het idee alleen onuitroeibaar dat enorme salarissen gepaard moeten gaan met oplichting of andere foute praktijken.

    Superverdiener Jim Simons heeft tot nu toe zijn klanten nog maar op één manier benadeeld: hun jaarlijkse gemiddelde rendement van 35% sinds 1989 (!) is het rendement ná fees. Er heeft tot nu toe nog niemand geklaagd.

    --------------------------------------------------------------------------------

  4. [verwijderd] 4 juli 2006 20:46
    Makkelijk voor GS om Short te gaan op Crucell en dan een selladvies te geven, koersdoel €10,-

    Zo werkt dat m.i.

    Vandaag ook gelezen dat 6 medewerkers van Petercam een Hedgefund gaan beginnen.

    Ook zo'n lekkere fan van Crucell

    JMHO

    Dirk
  5. [verwijderd] 4 juli 2006 21:04
    quote:

    diederique schreef:

    Ik ben mijn posting gestart op 29.6. naar aanleiding van de koersvorming enkele dagen daarvoor.

    Crucell`slot 16,54 bij een AEX van 422,80 (26/6)
    Crucell slot 16,18 bij een AEX van 443,47 (03/7)

    Niet interessant is het in dit kader of je mij een basher vindt of niet danwel op welke koers je bent ingestapt.

    Het gaat me om de recente periode, als hierboven geschetst, niets meer en niets minder.
    Het percentage-verschil hoef ik je niet voor te rekenen, maar de gap is saillant genoeg lijkt me.

    Dat de koers vanuit Amerika wordt geregisseerd, lijkt me met een gesloten beurs vandaag aldaar, ook passé.

    De echte verklaring is tot op heden niet boven tafel gekomen. Wel allerlei verwensingen, suggestieve aanmerkingen. Maar dat valt je nu eenmaal ten deel wanneer je enigszins contrair denkt, heb ik ervaren.

    Het zij zo.

    Ik denk ,dat je je dan niet genoeg verdiept hebt in dit aandeel.Door het lezen van de draadjes van dit forum(reeds enige tijd)en de comentaren van div.forumleden(vooral de vaste) -dan had je nl.deze vragen niet hoeven te stellen,want dan weet je -als je in CRLX stapt of hebt,dan hou je van dit aandeel.Daarnaast weet je,dat dit aandeel gaat exploderen ,of je wilt of niet.Het enigste wat je moet doen om vertrouwen te hebben in dit aandeel ,is heel veel aandacht besteden aan de draadje's op dit forum en vertrouwen hebben in dit aandeel.Zoniet ,dan kan je beter er niet aan beginnen of snel uitstappen,omdat het de laatste maanden erg volatiel was.Zelf heb ik er heel veel vertrouwen in,ondanks alles -spanningen etc. heb moeten meemaken de afgelopen tijd.Groet.
  6. diederique 4 juli 2006 21:12
    Met interesse je opinie gelezen; je concludeert dat het aandeel volatiel is. Eens.

    Maar weet je ook waarom dit aandeel fors is achtergebleven de afgelopen week en ook waarom ineens 27000 stuks in de slotveiling zijn gegaan.

    En.....lezen doe ik voldoende, geen zorgen daarover.

    Hamvraag is wie wie is en waarom die er belang bij heeft dit fonds te traineren in haar koersvorming naar boven, eigenlijk sinds de Berna-aankoop.

    quote:

    BRUNO0802 schreef:

    [quote=diederique]
    Ik ben mijn posting gestart op 29.6. naar aanleiding van de koersvorming enkele dagen daarvoor.

    Crucell`slot 16,54 bij een AEX van 422,80 (26/6)
    Crucell slot 16,18 bij een AEX van 443,47 (03/7)

    Niet interessant is het in dit kader of je mij een basher vindt of niet danwel op welke koers je bent ingestapt.

    Het gaat me om de recente periode, als hierboven geschetst, niets meer en niets minder.
    Het percentage-verschil hoef ik je niet voor te rekenen, maar de gap is saillant genoeg lijkt me.

    Dat de koers vanuit Amerika wordt geregisseerd, lijkt me met een gesloten beurs vandaag aldaar, ook passé.

    De echte verklaring is tot op heden niet boven tafel gekomen. Wel allerlei verwensingen, suggestieve aanmerkingen. Maar dat valt je nu eenmaal ten deel wanneer je enigszins contrair denkt, heb ik ervaren.

    Het zij zo.

    [/quote]
    Ik denk ,dat je je dan niet genoeg verdiept hebt in dit aandeel.Door het lezen van de draadjes van dit forum(reeds enige tijd)en de comentaren van div.forumleden(vooral de vaste) -dan had je nl.deze vragen niet hoeven te stellen,want dan weet je -als je in CRLX stapt of hebt,dan hou je van dit aandeel.Daarnaast weet je,dat dit aandeel gaat exploderen ,of je wilt of niet.Het enigste wat je moet doen om vertrouwen te hebben in dit aandeel ,is heel veel aandacht besteden aan de draadje's op dit forum en vertrouwen hebben in dit aandeel.Zoniet ,dan kan je beter er niet aan beginnen of snel uitstappen,omdat het de laatste maanden erg volatiel was.Zelf heb ik er heel veel vertrouwen in,ondanks alles -spanningen etc. heb moeten meemaken de afgelopen tijd.Groet.
  7. [verwijderd] 4 juli 2006 21:24
    Zoals ik al schreef -Vetrouwen in dit aandeel is het belangrijkste en dat een aandeel 1 week niet meeloopt met de rest ,dat kan iedere aandeel gebeuren.En hoe het zit ,met wie er belangen in heeft ,is niet belangrijkrijk ,want tenslotte als je in dit aandeel belegt ,heb je er ook belangen in.
    Dus allerlei vragen stellen en suggereren werkt niet.Je hebt er vertrouwen in of niet -je hebt er in verdiept ,o.a. d.m.v. de draadjes op dit forum en je houdt van dit aandeel,dan denk ik -dat er nog weinig vragen overblijven en zeker als je de diverse draadje's van dit forum volgt en leest.
  8. diederique 4 juli 2006 21:36
    Velen schermen met het lezen en de kwaliteit van de chapters, echter als ik die volg dan moet de koers nu al een veelvoud van de huidige zijn.

    Lees de postings nog maar eens door toen de koers de 25 raakte en zie ook de lijst met de slotkoersen per 31-12-2006.

    "o.a. d.m.v. de draadjes op dit forum en je houdt van dit aandeel"

    Nou dat laatste doe ik dus niet en houd mijn ogen open en waak voor verblinding.

    Morgen hopelijk een voortzetting van de slotveiling !

    quote:

    BRUNO0802 schreef:

    Zoals ik al schreef -Vetrouwen in dit aandeel is het belangrijkste en dat een aandeel 1 week niet meeloopt met de rest ,dat kan iedere aandeel gebeuren.En hoe het zit ,met wie er belangen in heeft ,is niet belangrijkrijk ,want tenslotte als je in dit aandeel belegt ,heb je er ook belangen in.
    Dus allerlei vragen stellen en suggereren werkt niet.Je hebt er vertrouwen in of niet -je hebt er in verdiept ,o.a. d.m.v. de draadjes op dit forum en je houdt van dit aandeel,dan denk ik -dat er nog weinig vragen overblijven en zeker als je de diverse draadje's van dit forum volgt en leest.
  9. pinson du nord 4 juli 2006 21:43
    Beste forumleden, stop er toch mee zo uitvoerig op diderique te reageren. Deze figuur, die ogenschijnlijk beschaafde teksten produceert, waaruit echter een hoge mate van onnozelheid blijkt, is voor geen enkel redelijk argument vatbaar en komt langs een omweg steeds weer met dezelfde "vragen" terug.
    Het wezen kan niet lezen, niet rekenen en niet logisch denken. Het is werkelijk geen fatsoenlijke reactie waard.
    P
  10. diederique 4 juli 2006 22:07
    Ja, dat krijg je dan. Als je persisteert in je mening en niet in de vaart der volkeren meeloopt, dan wordt men persoonlijk en voert alsdan 'krachttermen' aan als 'het wezen'.

    Pinson du nord, zelfreflectie ?

    Jammer, maar reageer dan ook niet en laat je belerendheid achterwege.

    Wij geloven beiden in dit fonds alleen benaderen de materie op een verschillende wijze. Niets mis mee, lijkt me.

    Het zij zo.

    quote:

    pinson du nord schreef:

    Beste forumleden, stop er toch mee zo uitvoerig op diderique te reageren. Deze figuur, die ogenschijnlijk beschaafde teksten produceert, waaruit echter een hoge mate van onnozelheid blijkt, is voor geen enkel redelijk argument vatbaar en komt langs een omweg steeds weer met dezelfde "vragen" terug.
    Het wezen kan niet lezen, niet rekenen en niet logisch denken. Het is werkelijk geen fatsoenlijke reactie waard.
    P
  11. [verwijderd] 4 juli 2006 22:09
    quote:

    pinson du nord schreef:

    Beste forumleden, stop er toch mee zo uitvoerig op diderique te reageren. Deze figuur, die ogenschijnlijk beschaafde teksten produceert, waaruit echter een hoge mate van onnozelheid blijkt, is voor geen enkel redelijk argument vatbaar en komt langs een omweg steeds weer met dezelfde "vragen" terug.
    Het wezen kan niet lezen, niet rekenen en niet logisch denken. Het is werkelijk geen fatsoenlijke reactie waard.
    P
    Ainsi soit-il.
  12. [verwijderd] 4 juli 2006 22:16
    quote:

    pinson du nord schreef:

    Beste forumleden, stop er toch mee zo uitvoerig op diderique te reageren. Deze figuur, die ogenschijnlijk beschaafde teksten produceert, waaruit echter een hoge mate van onnozelheid blijkt, is voor geen enkel redelijk argument vatbaar en komt langs een omweg steeds weer met dezelfde "vragen" terug.
    Het wezen kan niet lezen, niet rekenen en niet logisch denken. Het is werkelijk geen fatsoenlijke reactie waard.
    P
    Mee eens en aanbevolen.Zal er voortaan mee rekening mee houden.Groet
  13. forum rang 4 aossa 4 juli 2006 22:39
    Waar komen jullie toch vandaan?
    Waar de smurfenhuisjes staan
    Hebben jullie ook een eigen taal?
    Ja, die spreken wij allemaal
    Doen jullie iets wat wij niet durven?
    Ja, want wij zijn echte smurfen
    Dit is een lied met een leuk refrein
    Jullie zijn groot en wij zijn klein

    Refrein:
    Ja zing maar na
    LA la lalalalalalalala
    La la lalalalalalalala
    La la lalalalalalalalalala
    En nu de tweede stem
    La la lalalalalalalala
    La la lalalalalalalala
    La la lalalalalalalalalala
    En nu allemaal
    La la ....

    Kunnen jullie door een waterkraan ?
    Wij kunnen door een waterkraan
    En ook door een sleutelgat?
    Ja ook door een sleutelgat
    Kunnen jullie op een blokfluit spelen?
    Ja daar kunnen wij ook op spelen
    Vinden smurfen dansen fijn?
    Ja maar alleen op dit refrein

    Refrein

    Waarom zijn de smurfen klein?
    Omdat jullie groter zijn
    Gaan jullie met die muts naar bed?
    Ja, die wordt nooit afgezet
    Gaan jullie net als wij ook slapen?
    Nee, wij moeten driemaal gapen
    Wat is jullie grootste wens?
    Smurfen maar dat snapt geen mens
  14. [verwijderd] 4 juli 2006 23:45
    quote:

    diederique schreef:

    Crucell fors achterblijft op een zich tot op heden fors hestellende beurs ?

    Analisten geven veelal mooie doelstellingen, het fundament is ijzersterk, grootste vaccinproducent in spé, mooi rapport SNS and so on.

    Argumenten als manipulatoren, al mooie koersstijging meegemaakt, geen nieuws gaan er bij mij niet in.

    Er moet meer aan de hand zijn waarom dit mooie fonds wordt genegeerd en als het niet oppast vandaag ook nog in het rood eindigt.

    Wie?
    Diederique.... ik heb je start posting weer even naar boven gehaald.
    Je hebt in het door jou gestarte draadje veel kunnen prikkelen en daar is de nodige respons op gekomen.
    Er is jou "verweten "onvoldoende ingelezen te zijn maar je komt imho echt wel over als iemand die serieus probeert antwoord te vinden op prangende vragen.

    Heb ik ook naar jou toe........ ik vraag mij af wat jij er zelf voor een idee van hebt.....

    Ian
  15. pinson du nord 5 juli 2006 00:41
    Ian,
    Ik kom kalmpjes aan tot de conclusie dat jij een typisch voorbeeld moet zijn van een voorstander van het poldermodel, altijd maar schipperen en laveren en nooit eens een duidelijke stellingname.
    Probeer eens wat minder te vergoelijken, dat verduidelijkt de zaken vaak significant.
    P
  16. [verwijderd] 5 juli 2006 01:21
    Pinson ik vindt jouw een positieve criptische charmant,en daar moet zo af en toe ongelooflijk om lachen,veel dank en vooral ga zo door,bij het typen krijg ik de tranen weer in de ogen,heel verhelderend.

    RB

    ps. Je doet me aan Remco Campert denken.
  17. klein_duimpje 5 juli 2006 21:05
    quote:

    diederique schreef:

    dit fonds op 55% bearish wordt getaxeerd.

    met zo een potentiele portefeuille, overname Berna,
    contacten all over the world; eigenlijk niet indenkbaar.

    maar met een forse cashburn !

    www.stockconsultant.com/consultnow/ba...
    Begin je weer opnieuw, krijg je misschien te weinig aandacht? Als je in je eigen draadje al zogenaamd antwoord geeft op je zelf gestelde vraag kun je je de moeite van het posten besparen. Ik ga het nog een keer zeggen:
    Lazer op met je pseudo interessante vragen waar niemand op zit te wachten.
    K.D.
  18. gogogoo 5 juli 2006 21:30
    quote:

    diederique schreef:

    dit fonds op 55% bearish wordt getaxeerd.

    met zo een potentiele portefeuille, overname Berna,
    contacten all over the world; eigenlijk niet indenkbaar.

    maar met een forse cashburn !

    www.stockconsultant.com/consultnow/ba...
    De cash positie is zo royaal dat de cash burn laag te noemen is. IN 2007 Cash break-even dus wat zit je nu te zwammen.
88 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.448
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.934
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.457
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.084
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.761
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.347
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.503
Allfunds Group 3 1.216
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.765
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.348
AMG 965 125.821
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.153
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 315
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.658
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.108
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.695
ASML 1.762 77.027
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.661
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht