Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,344
  • Verschill

    -0,074 -2,17%
  • Volume

    1.177.113 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    3,342  
  • Laat

    3,348  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM Groep - Februari 2014

2.406 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 121 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 februari 2014 14:09
    €d_Modus Vivendi we worden op onze wenken bediend..

    straks helemaal geen verkopers meer met al die berichten..
    Straks zijn ze aan het graven bij BAM en graven ze op een goudader//
    Hebben ze dat ook nog,,

    heb je de ellende al beginnen al aan de 4,10 te knabbelen..

    en er staan nog maar 90k...

    is de weerstand 4,10 weg...
  2. [verwijderd] 14 februari 2014 14:11
    Wonen, zorg, stadslandbouw en groene recreatie op Landgoed Wickevoort
    Samenwerkingsovereenkomst SEIN, AM en Eigen
    Haard voor herontwikkeling De Cruquiushoeve
    Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) heeft op 14 februari een samenwerkingsovereenkomst gesloten met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en woningstichting Eigen Haard voor de herontwikkeling van haar huidige locatie De Cruquiushoeve in Cruquius (gemeente Haarlemmermeer). Dit terrein van 56 hectare biedt straks plaats aan zowel de zorg-, woon- en onderwijsvoorzieningen van SEIN als aan een nieuw woongebied met maximaal 1.000 woningen inclusief voorzieningen voor stadslandbouw en groene recreatie. Het woongebied zal Landgoed Wickevoort gaan heten.
  3. [verwijderd] 14 februari 2014 14:13
    ze proberen de rem er op te zetten ..
    je ziet het nog 54k en de 4,10 is weg...

    bied op 4,07 zetten en klaar...en omhoog lopen..
    niet vetmesten..
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 februari 2014 14:14
    P E R S B E R I C H T

    Haarlemmermeer, 14 februari 2014

    Wonen, zorg, stadslandbouw en groene recreatie op Landgoed Wickevoort Samenwerkingsovereenkomst SEIN, AM en Eigen Haard voor herontwikkeling De Cruquiushoeve

    Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) heeft op 14 februari een samenwerkingsovereenkomst gesloten met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en woningstichting Eigen Haard voor de herontwikkeling van haar huidige locatie De Cruquiushoeve in Cruquius (gemeente Haarlemmermeer). Dit terrein van 56 hectare biedt straks plaats aan zowel de zorg-, woon- en onderwijsvoorzieningen van SEIN als aan een nieuw woongebied met maximaal 1.000 woningen inclusief voorzieningen voor stadslandbouw en groene recreatie. Het woongebied zal Landgoed Wickevoort gaan heten.



    De overeenkomst komt voort uit een selectieprocedure die SEIN in juli 2012 is gestart. De stichting zocht samenwerking met partijen die nieuwe functies (waaronder wonen) aan de locatie zouden kunnen toevoegen met behoud van het bijzondere karakter van De Cruquiushoeve. Na een grondige procedure is de combinatie AM en Eigen Haard geselecteerd.


    Zorgvuldige inpassing
    Deze partijen hebben in samenwerking met landschapsarchitect Michael van Gessel en AM Concepts een plan ontwikkeld waarbij de nieuwe woningen via een zogenoemde kamer=kavelstrategie zorgvuldig en fasegewijs in het landschap worden ingepast. Zij gaan nu de plannen uitwerken met SEIN en de gemeente Haarlemmermeer. Ook belangstellenden, omwonenden en andere belanghebbenden zullen hierbij actief worden betrokken. Deze aanpak is gebaseerd op het Nieuwe Business Model van AM, waarbij wordt ontwikkeld op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie.

    Huur- en koopwoningen
    AM en Eigen Haard zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Landgoed Wickevoort met maximaal 1.000 woningen voor huur en koop. Zo ontstaat een levendige en vitale wijk waar plek is voor iedereen. Eigen Haard verhuurt een deel van de huurwoningen in de sociale sector en beoogd belegger Bouwinvest is voornemens een deel van de woningen in de vrije sector huur aan te bieden. AM en Eigen Haard zijn aanbieder van de koopwoningen voor particulieren. Co-maker BAM Woningbouw is verantwoordelijk voor de realisatie. Meer informatie over het plan is te vinden op www.wickevoort.nl.

    Cruquiushoeve
    De Cruquiushoeve is gesitueerd tussen Heemstede en Hoofddorp. Het toekomstige woongebied grenst aan de Haarlemmermeersche Golfbaan, de Ringvaart en het stoomgemaal Cruquius en ligt dichtbij zee, Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Het nieuwe woongebied zal vanaf het begin profiteren van het parkachtige groen met volgroeide bomen op de Cruquiushoeve, de oudste bomen in de Haarlemmermeer. Bovendien kunnen toekomstige bewoners gebruik maken van de aanwezige voorzieningen zoals
    een kinderboerderij, sporthal, café, winkel, manege, zwembad en stadsboerderij. Boer Bos zal een actieve rol spelen op Landgoed Wickevoort. Hij zet vanuit de Agnetahoeve activiteiten op het vlak van stadslandbouw op en draagt bij aan het gebiedsbeheer.

    De naam Landgoed Wickevoort vindt zijn oorsprong in de Heemsteedse familie Van Wickevoort Crommelin. Deze familie exploiteerde in de negentiende eeuw de Cruquiusboerderij in de toen nog jonge Haarlemmermeerpolder.

    Profielen partners

    SEIN
    Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over drie klinische centra, twaalf poliklinieken, woonvoorzieningen, speciaal onderwijs en slaapcentra.

    AM
    Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms


    verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
    AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

    Eigen Haard
    Eigen Haard zorgt voor goede en betaalbare huisvesting in de Metropoolregio Amsterdam voor mensen die dat het meest nodig hebben. We werken, samen met onze partners, aan vitale en leefbare wijken in een gezonde regionale woningmarkt. Eigen Haard beheert ruim 61.000 woningen en bedrijfsruimten.

    Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

    Meer informatie
    SEIN, Casandra van Laerhoven, manager afdeling communicatie, telefoon 023–
    5588444 / 06–22409444 of e-mail info@sein.nl.
    AM, Michel Westbeek, directeur in- en externe communicatie, telefoon 030-6097222 of e-mail communicatie@am.nl.
    Eigen Haard, Wim de Waard, woordvoerder, telefoon 06-2700 6074 of e-mail w.dewaard@eigenhaard.nl.

    Highres illustraties zijn te downloaden via www.am.nl (home>actueel>illustraties).
  5. [verwijderd] 14 februari 2014 14:17
    nou de 4,11 kan komen nog een klein stukje..

    Die 4,10 geeft niet snel op..

    Ze gaan je slopen..
    zijn bouwvakker bij BAM..

    En van slopen weten ze alles..
  6. [verwijderd] 14 februari 2014 14:40
    beetje bij beetje, stuwt de BAM stoomwals vooruit en maakt de weg voor ons vrij naar die hogere koersen. wie nog mee wil raad ik aan zich nu een plaats op de wals te verorberen.
  7. [verwijderd] 14 februari 2014 14:54
    quote:

    Steenbok schreef op 14 februari 2014 14:52:

    Aanstaande zondag Geert Schaaij weer bij Harry. Maandag effect?!
    google eens Geert Schaaij en google alles even,,

    En denk dan eens na..
  8. [verwijderd] 14 februari 2014 14:57
    futs in het rood en BAM zakt mee...

    Volgen dus prima komen we niet voor verrassingen te staan...
    Bam zakt nu naar de 4,07....

    futs roder..

    Dat is even pech.
    Even doorzakken en als de USA open gaat dan moeten naar groen trekken ,,,
    Al maken ze 1 miljard winst BAM,,,
    Als de futs rood gaan dan gaat BAM zakken ..
    zo simpel is het...
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 februari 2014 15:20
    RTLZ
    BAM-dochter haalt forse woningopdracht binnen

    Projectontwikkelaar AM, een dochterbedrijf van bouwconcern BAM, bouwt samen met woningstichting Eigen Haard 1000 nieuwe woningen op het terrein van zorginstelling De Cruquiushoeve in Haarlemmermeer. Opdrachtgever is de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN). Dat maakte BAM vrijdag bekend.
  10. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 februari 2014 15:24


    Voka is tevreden met de keuze voor het BAM-tracé, het traject dat het dichtst bij de stad Antwerpen ligt. 'Eindelijk een duidelijke beslissing die toe de Oosterweelverbinding op gang zal trekken', zo meldt de Vlaamse werkgeversvereniging vrijdag in een persbericht.

    'Wij hopen dat deze keuze het definitieve einde betekent van een decennialang getouwtrek en dat de werken nu snel kunnen starten. We doen dan ook een oproep aan alle partijen om zich unaniem achter deze beslissing te scharen en gas te geven. Alleen met deze mentaliteit zal Antwerpen en heel Vlaanderen tegen 2022 opnieuw vlot bereikbaar zijn', zegt Stéphane Verbeeck, voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

    'Met het doorhakken van de knoop over het Oosterweeltracé werd een belangrijke horde genomen', zegt Voka-gedelegeerd bestuurder Jo Libeer. 'Er moet nu snel verder worden gewerkt, zodat de Vlaamse regering begin april het ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) voorlopig kan vastleggen'.

    Het is volgens Voka belangrijk een goede verdere communicatie te plannen rond deze werken die de regio de komende tien jaar zal ondergaan. 'Wij bieden ook graag onze medewerking aan om via ons netwerk van bedrijven en contacten, zowel in binnen- als buitenland, de communicatie rond de ingrijpende infrastructuurwerken te verspreiden', zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
  11. [verwijderd] 14 februari 2014 15:26
    Nog 6 min dan gaan we open in de usa..

    futs vallen weg in het rood...

    En nu gaan we het meemaken het is rood...

    En bij opening USA als we dan weg zakken gaan we naar de 4,05.....
    Maar gaan we in het groen,,
    Dan zijn we van de 4,10 verlost...
    die vreten we dan op of het een gebakje is...

    nog 5 min dan gaan we het meemaken in dit theater..
2.406 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 121 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht