Wereldhave LifeCentral 20-20 Vision

204 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
elvisgoesinstocks
0
sorry, ik zit hier al in het Lifecentral forum en niet op WH 2020. FF in verwarring met al die fori
pro frituur
0
quote:

elvisgoesinstocks schreef op 7 april 2020 17:49:


[...]

Als voorstander van frituur neem ik aan dat je dicht op het vuur van WHB zit :-)
Je redenatie is zeer interessant. Er is markt- en vastgoedtechnisch dus een omgekeerd evenredige situatie tussen NL en Belgie.
NL in nood maar grootaandeelhouder van een functionerend en renderend WHB.
Welke constructie ook gekozen wordt om cashreturn voor zittende aandeelhouders te regelen zal mij om het even zijn. Zullen wel weer wat juristen en fiscalisten vette facturen voor gaan schrijven.

Maar ONTVLECHTEN is het doel. Belgie zelfstandig door en NL opbrengst terugploegen naar jarenlang geplukte aandeelhouders die ook nog van die sprinkhaan-shorters op de nek hebben.
Ik wil WH NL wel aanhouden vanuit dit perspectief.\
Inbrengen op AVA dus.
Hoe kunnen we - evt met TTW en hun forumgroep - dit nadrukkelijk bij RvB op agenda krijgen? Kan een shareholders-riot niet helpen?
Ik denk aan hoe destijds TCI het grote AbnAmro op knieen dwong. Vrind Rijkman had nog nooooooit van TCI gehoord, totdat op de AVA hun benadering wel erg veel support kreeg.


Helemaal mee eens! TTW heeft tot nu toe nog geen deuk in pakketje boter geslagen, wel een voetje tussen de deur. We moeten denk ik in actie komen maar hoe dat effectief te doen weet ik ook niet precies.. eerst maar eens veel mensen hier meekrijgen.
elvisgoesinstocks
0
Ik wil hier wel mn waardering uitspreken voor de actie en - vrijwillige - werk van TTW. Het is niet eenvoudig om een grotere, krachtige beweging in gang te zetten.
Het is vooral zaak, dat een steeds grotere groep aandeelhouders druk gaat uitoefenen voor aandeelhouderswaarde. Daarbij helpt het enorm als er een simpel en uitvoerbaar plan als alternatief ligt voor beleid RvB.
En dat is er; BE in verkoop, NL aandeelhouders keuze cash of tegen huidige koers bijkopen > waarde omhoog en locaties centra pas verder ontwikkelen/ investeren in volgende economische upcycle. Tot die tijd hand op knip
204 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 mei 2020 16:19
Koers 7,840
Verschil +0,415 (+5,59%)
Hoog 7,900
Laag 7,435
Volume 221.691
Volume gemiddeld 387.244
Volume gisteren 274.999

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group