NXP Semiconductors NV « Terug naar discussie overzicht

NXP op weg naar notering in de S&P500

44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Inschatter
0
NXP wordt op 22 maart a.s. opgenomen in de S&P500; hoe cool is dat?
Naar verwachting zal dat de koers (verder) opdrijven.
voda
0
Nederlandse chipbedrijf NXP in de belangstelling op Wall Street

Gepubliceerd op 15 maart 2021 15:07 | Views: 416

NXP Semiconductors NV 12 mrt
183,47 -5,03 (-2,67%)

NEW YORK (ANP) - De Nederlandse chipfabrikant NXP Semiconductors was maandag een grote winnaar bij de opening van de beurzen in New York. Beleggers reageerden verheugd op nieuws dat het aandeel van het Eindhovense concern wordt opgenomen in de S&P 500-index. Daarmee treedt NXP, dat al jaren een notering heeft in de Verenigde Staten, toe tot de groep van vijfhonderd grootste genoteerde bedrijven op de Amerikaanse beurzen. De promotie zet de voormalige chipdivisie van Philips ook beter op de kaart voor toekomstige investeerders.

Het aandeel NXP ging in de eerste handelsminuten meer dan 7 procent omhoog. De belangrijkste beursgraadmeters zelf kwamen beduidend minder ver van hun plek. De S&P 500 stond kort na de openingsbel een fractie hoger op 3944 punten. De Dow-Jonesindex won 0,3 procent tot 32.883 punten en techbeurs Nasdaq speelde 0,1 procent kwijt op 13.315 punten.

(ingekort)

www.iex.nl/Nieuws/ANP-150321-182/Nede...
voda
0
NXP ziet winst aantrekken

Door ABM Financial News op 26 april 2021 22:23
Views: 2.008

(ABM FN-Dow Jones) NXP heeft in het eerste kwartaal van dit jaar meer winst geboekt. Dit bleek maandagavond uit cijfers van de Nederlandse chipgigant.

Afgelopen kwartaal restte er onder de streep een winst van 353 miljoen dollar, na een winst van 309 miljoen dollar in het vierde kwartaal van 2020. Een jaar eerder boekte NXP nog een verlies van 21 miljoen dollar.

In het eerste kwartaal zette NXP 2.567 miljoen dollar om tegen 2.507 miljoen dollar in het vierde kwartaal. Ook op jaarbasis was er sprake van een hogere omzet. Voor het vierde kwartaal mikte NXP ook gemiddeld op een omzet van 2,6 miljard dollar.

De brutowinst steeg op kwartaalbasis van 1.288 miljoen naar 1.355 miljoen dollar bij een marge van 52,8 procent, waar NXP vooraf mikte op 1,3 miljard dollar bij een marge van 52,2 procent.

Volgens CEO Kurt Sievers zorgden een positieve productmix en een aangetrokken omzet tot een operationele winst die hoger uitviel dan verwacht. "We zijn nog steeds optimistisch over de vraag op lange termijn in al onze kernmarkten en we hebben vertrouwen dat we een zeer robuuste groei kunnen realiseren in 2021", aldus de topman.

Outlook

Voor het lopende tweede kwartaal, voorziet NXP een omzet van 2.570 miljoen dollar, hetgeen op kwartaalbasis een stabiel resultaat zou betekenen, maar een groei van 41 procent op jaarbasis. De brutowinst zal uitkomen op circa 1,4 miljard dollar met een marge van 54,2 procent. De operationele winst komt vermoedelijk uit op 542 miljoen euro. Afgelopen kwartaal bedroeg de operationele winst nog 492 miljoen dollar.
voda
0
NXP verwacht dat chiptekorten pas volgend jaar zijn weggewerkt
Jeroen Piersma 15:48

Een chipfabriek van NXP in Nijmegen Foto: Flip Franssen/ANP

De mondiale tekorten aan chips zullen in de tweede helft van dit jaar wat minder groot zijn dan nu, maar pas volgend jaar komen vraag en aanbod weer enigszins met elkaar in balans. Daardoor groeit de Eindhovense chipfabrikant NXP Semiconductors dit jaar weliswaar 'robuust', maar minder hard dan mogelijk zou zijn geweest zonder de capaciteitstekorten.

Dat zegt Jean Schreurs, directeur NXP Nederland, in een toelichting op de eerder deze week gepubliceerde resultaten over het eerste kwartaal. Schreurs is tevreden over de resultaten. De omzet groeide met 27% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar en met 2% ten opzichte van het vierde kwartaal vorig jaar. 'We zijn er ook kwartaal op kwartaal in geslaagd te groeien. Ondanks corona, ondanks de capaciteitstekorten en ondanks het winterweer in Austin.'

Jean Schreurs, directeur NXP Nederland Foto: NXP

Met Austin doelt Schreurs op de fabriek van NXP in de Texaanse stad. Texas werd eerder dit jaar getroffen door heftig winterweer, waardoor de fabriek in Austin zo'n acht weken stil kwam te liggen. 'Er waren geen strooiwagens, de waterleidingen waren bevroren en er was geen stroom. De stad lag stil.'

De problemen in Austin leiden tot een omzetverlies van zo'n €100 mln. Het grootste deel hiervan valt in het tweede kwartaal van dit jaar, omdat de productietijd van chips zo'n drie tot zes maanden bedraagt. Dat is de reden dat NXP verwacht in het tweede kwartaal op nul procent omzetgroei uit te komen.

Andere productmix
Ook wat betreft de marge heeft NXP een goed kwartaal achter de rug. De brutomarge bedroeg in de eerste drie maanden 54,2%, en dat is dicht in de buurt van de doelstelling van 55%. Voor het tweede kwartaal rekent het bedrijf op een brutomarge van 55,5%.

Dat de operationele winst sneller is gestegen dan de omzet, is het gevolg van de mix van verkochte producten. NXP leverde in het eerste kwartaal relatief meer chips voor iPhones en telecomsystemen. De marge op die chips is hoger dan de marge op de chips voor de automobielindustrie, de belangrijkste afzetmarkt van het bedrijf.

Die groei had nog harder kunnen gaan als er er geen capaciteitstekorten waren geweest. Pas in de tweede helft van dit jaar, als het 'Austin-probleem' wegvalt en er meer capaciteit beschikbaar komt, kan NXP weer versnellen. Daarop baseerde NXP-ceo Kurt Sievers eerder deze week zijn verwachting van een 'robuuste groei' over het hele jaar.

Krappe voorraad
'Maar de capaciteitstekorten zijn nog niet voorbij, ook niet in de tweede helft van dit jaar', zegt Schreurs. 'We verwachten dat dit nog wel de rest van het jaar jaar gaat duren. Pas volgend jaar kan er weer gewerkt worden aan de opbouw van voorraden.' Normaal heeft NXP een voorraad voor 95 dagen, maar komt op dit moment niet verder dan 83 dagen.

‘De capaciteitstekorten zijn nog niet voorbij, ook niet in de tweede helft van dit jaar.’
Jean Schreurs, directeur NXP Nederland

De eigen fabrieken van NXP kunnen de vraag niet aan, maar hetzelfde geldt voor de fabrieken van de bedrijven waar NXP chips laat maken, de zogenoemde 'foundries'. NXP produceert ongeveer 50% van zijn chips zelf, en laat de rest vervaardigen bij grote bedrijven als het Taiwanese TSMC en het Amerikaanse Global Foundries. Daar staan NXP en zijn concurrenten in de rij.

De grote chipproducenten hebben de afgelopen maanden allemaal grote investeringsprogramma's aangekondigd. Zo liet TSMC onlangs weten de komende drie jaar $100 mrd te gaan investeren, onder andere in nieuwe fabrieken. Maar nieuwe fabrieken zijn niet de oplossing voor de huidige capaciteitstekorten, zegt Schreurs. 'Het duurt minstens drie jaar voordat zo'n fabriek operationeel is.'

Overcapaciteit?
De oplossing ligt elders. 'Je kunt in de huidige fabrieken natuurlijk wel nieuwe machines plaatsen. Daarin kun je manoeuvreren.' Een andere oplossing is meer duidelijkheid van de klanten van NXP over wat ze nou echt nodig hebben. Schreurs spreekt van een nieuw fenomeen: direct contact tussen NXP en eindklanten, zoals autofabrikanten, over wat ze gaan doen. Tot voor kort liep dat contact via tussenpartijen, maar die hebben onvoldoende inzicht of delen dat inzicht niet, aldus Schreurs.

‘De vraag naar chips neemt de komende jaren alleen maar toe. Denk aan elektrische auto's, de ontwikkelingen op het gebied van mobiele communicatie, en alle extra elektronica in huis.’

Jean Schreurs
Maar dreigt er de komende jaren geen overcapaciteit te ontstaan, nu er massaal capaciteit wordt gecreëerd? Schreurs denkt van niet. 'De vraag naar chips neemt de komende jaren alleen maar toe. Denk aan elektrische auto's, de ontwikkelingen op het gebied van mobiele communicatie, en alle extra elektronica in huis.'

Daar komt bij dat NXP niet voor niets 50% van zijn productie uitbesteedt. 'Dat doen we juist om het risico voor onszelf te beperken.' Maar de rest van de industrie dan? 'Dat vind ik moeilijk te voorspellen, maar de enorme toename in de vraag naar chips beperkt de risico's. Ik ga ervan uit dat als TSMC $100 mrd investeert, ze er heel goed over nagedacht hebben.'

Originele link van het artikel: fd.nl/ondernemen/1381773/nxp-verwacht...
voda
0
NXP rekent op robuuste groei

Door ABM Financial News op maandag 2 augustus 2021
Views: 1.385

(ABM FN-Dow Jones) NXP heeft in het tweede kwartaal van 2021 meer omzet behaald dan gemiddeld verwacht. Dit bleek maandagavond uit cijfers van de Nederlandse chipgigant.

"We blijven zeer positief over de vraagtrends op lange termijn in al onze eindmarkten, en hoewel de aanbodomgeving op korte termijn uitdagend zal blijven, hebben we maatregelen genomen om het aanbod te vergroten die ons vertrouwen ondersteunen in een ??zeer robuuste groei voor de rest van 2021, evenals in 2022", aldus CEO Kurt Sievers.

In het afgelopen kwartaal steeg de omzet met bijna 43 procent op jaarbasis naar 2,6 miljard dollar, waar NXP gemiddeld rekende op 2,57 miljard dollar.

De operationele winst verbeterde van 492 miljoen naar 573 miljoen dollar op kwartaalbasis, tegenover een verlies van 145 miljoen dollar een jaar eerder.

De brutowinst steeg met 65 procent op jaarbasis naar 1,42 miljard dollar en de bijbehorende marge verbeterde van 47,3 naar 54,8 procent.

Op kwartaalbasis steeg de omzet met 1 procent en de brutowinst en marge met 5 procent.

Onder de streep resteerde een nettowinst van 397 miljoen dollar, van 353 miljoen een kwartaal eerder en een verlies van 214 miljoen dollar in het tweede kwartaal van 2020.

Outlook

Voor het lopende derde kwartaal voorziet NXP een omzet van gemiddeld 2,85 miljard dollar, wat op kwartaalbasis een stijging met 10 procent zou zijn en op jaarbasis met 26 procent.

De brutowinst zal uitkomen rond 1,57 miljard dollar en de marge op 55 procent.

In de nabeurshandel op Wall Street steeg het aandeel NXP Semiconductors licht.
voda
0
NXP weet capaciteitstekorten in chipsector het hoofd te bieden
Van onze redacteur 2 aug   23:05

NXP is onder meer de grootste ontwerper van halfgeleiders voor toepassing in auto's. Foto: Marcel Krijgsman / ANP-Hollandse Hoogte

De Eindhovens chipmaker NXP NXPI$208,98+1,25% heeft ondanks capaciteitstekorten bij toeleveranciers de levering aan klanten het afgelopen kwartaal weten op te voeren. De omzet steeg met 43% ten opzichte van het dramatische tweede kwartaal van vorig jaar en kwam uit op $2,6 mrd, blijkt uit de cijfers die NXP publiceerde na het sluiten van technologiebeurs Nasdaq.

NXP is onder meer de grootste ontwerper van halfgeleiders voor in auto's. Toen de autofabrikanten bij het uitbreken van de coronacrisis hun productie stopten maakte ook de omzet van NXP een duik. Nu worden er weer auto's geproduceerd en herstelt de omzet zich, maar speelt een ander probleem: chiptekorten.

Drukte bij fabrieken
Net als andere chipfabrikanten heeft NXP te maken met een tekort aan productiecapaciteit bij zijn toeleveranciers: de fabrieken waar de chips die NXP ontwerpt gemaakt worden. NXP heeft zelf enkele fabrieken — waaronder één in Nijmegen — maar een groot deel van de NXP-chips worden door anderen geproduceerd. Er is door verschillende oorzaken nu een enorme vraag naar chips en de fabrieken kunnen de vraag bijna niet aan.

Ceo Kurt Sievers noemt in het begeleidende persbericht de omstandigheden 'uitdagend' en voorspelt dat dat nog de rest van het jaar zo zal blijven. Maar het bedrijf heeft er vertrouwen in dat het toch 'robuuste groei' kan laten zien in de rest van het jaar en ook in 2022.

De omzet was iets hoger dan analisten gemiddeld hadden voorzien, maar de winst van $1,42 per aandeel is wel fors lager dan de verwachte $2,31. Het operationeel bedrijfsresultaat (ebitda, gecorrigeerd voor éénmalige posten) was $976 mln, tegen $517 mln vorig jaar.

De koers van het aandeel NXP staat sinds het begin van dit jaar 31,5% hoger, tegen een stijging van de gehele Nasdaq van 14%.

Lees het volledige artikel: fd.nl/ondernemen/1406797/drukte-bij-c...
Erg chebbi
0
Dit is een saai forum...en dat terwijl NXP er een extra 2 miljard aandeleninkoop tegenaan gooit!
Beperktedijkbewaking
0
NXP gisteravond in NY ruim 5% naar beneden.

Waarom? Ik lees twee soorten geruchten:

1. Geluiden over overname door Samsung zijn tegengesproken..
2. CFO verkoopt groot aandelenpakket.

Wie weet meer?

Erg chebbi
0
VLSI Technology was acquired by Philips Electronics in 1999. Philips Electronics was then carved out of Philips in 2006, which became NXP Semiconductors N.V.
Regards

@bdb:
Ik begreep het ook niet gisteren. Een mooi moment voor een trade..de koers herstelde in de avond..
Op basis van bovenstaande krijgen ze dus 2 miljard op basis van het dispuut met Intel en het lijkt erop dat dit regelrecht naar de aandeelhouders gaat (inkoop aandelen).
Schriever heeft net nog 25000 aandelen opgenomen a 225 dollar dat compenseert wellicht de verkoop van de CFO?

Al met al hou ik een flinke berg aan. Dit bedrijf is, samen met ASML, de hoeksteen van mijn pensioen!

Beperktedijkbewaking
0
quote:

Erg chebbi schreef op 1 september 2021 10:16:

...
@bdb:
Ik begreep het ook niet gisteren. Een mooi moment voor een trade..de koers herstelde in de avond..
Op basis van bovenstaande krijgen ze dus 2 miljard op basis van het dispuut met Intel en het lijkt erop dat dit regelrecht naar de aandeelhouders gaat (inkoop aandelen).
Schriever heeft net nog 25000 aandelen opgenomen a 225 dollar dat compenseert wellicht de verkoop van de CFO?

Al met al hou ik een flinke berg aan. Dit bedrijf is, samen met ASML, de hoeksteen van mijn pensioen!
Ik heb een tijdje geleden het grootste deel van mijn ASML aandelen omgezet naar NXP, ik kreeg bij ASML hoogtevrees.

Het zijn qua product natuurlijk wel verschillende bedrijven. NXP is meer te vergelijken met Intel en AMD.
Hoe zie jij dat?

Erg chebbi
0
NXP ontwikkelt en produceert (deels door derden in de foundries) chips voor diverse markten. Ze heeft daarnaast een licentiebedrijf. ASML levert als monopolist de machines om de chips te maken. NXP zit in een competitieve markt, maar houdt zich daar goed staande.

Intel en AMD leveren echt processoren voor laptops en PC's dat doet NXP niet.

In het jaarverslag geven ze aan dat de machines voor 99% bezet zijn. Alles gaat de deur uit. De flexibele schil in de productie zit bij derden.
Beperktedijkbewaking
0
@ Erg chebbi:

Klinkt goed. Ik volg het minder dan jij, het laatste wat ik erover gelezen had was het interview met de ceo (zie foto bovenaan dit forum).
Enfin, e.e.a. bevestigt mijn idee dat NXP een rustige en degelijke belegging in de chip-sector is.

voda
0
Nog lang geen einde aan het chiptekort: 7 aandelen die kunnen profiteren

Door Belegger.nl op 6 september 2021 08:45 | Views: 7.365

Nog lang geen einde aan het chiptekort: 7 aandelen die kunnen profiteren
Het is misschien wrang, maar bij verstoringen in een markt zijn er ook altijd bedrijven die profiteren. In de chipmarkt, waar al tijden sprake is van enorme tekorten, is dat niet anders. Investorplace zocht 7 bedrijven uit die in dat kader goede kaarten hebben.

De prijzen op de tweedehands automarkt zijn een voorbeeld van het schreeuwende tekort aan chips. Producenten kunnen de vraag naar nieuwe auto’s niet bijbenen, waardoor mensen overstappen naar tweedehands exemplaren en de prijzen omhoog schieten.

Hollen of stilstaan
Het is vaak hollen of stilstaan in de sector. Aan het begin van de pandemie sneden bedrijven juist in de orders, om te voorkomen dat ze met voorraden zouden blijven zitten.

Autobedrijven bestelden veel minder onderdelen en materialen, waaronder chips voor bijvoorbeeld touchscreen displays en systemen om ongevallen te voorkomen. En toen de vraag weer aantrok, hadden veel chipfabrikanten de focus al verlegd naar grote klanten in consumentenelektronica en IT. Dit maakte de situatie nog nijpender.

Lees verder: Opeens heeft de wereld een tekort aan bijna alles

Hoe lang blijft deze situatie aanhouden? De CEO van automaker Stellantis - dat onder andere de merken Fiat, Peugeot, Citroën en Opel voert - schat in dat dit gemakkelijk tot ver in 2022 kan duren. De CEO van de Frans-Italiaanse chipmaker STMicroelectronics en Intel-CEO Patrick Gelsinger denken dat het tekort pas aan het begin van 2023 is opgelost.

Tot die tijd is het volgens Investorplace geen verkeerd idee om in te zetten op de volgende namen:

Nvidia
ASML
NXP Semiconductors
Taiwan Semiconductor Manufacturing
Marvell Technology
Analog Devices
Cohu

We lichten er aan een aantal uit.

Nvidia
Nvidia is de echte powerhouse in de semiconductorindustrie. Van gaming tot elektrische auto’s, er is bijna geen technologiesector te vinden waar de chips van dit bedrijf niet gebruikt worden.

Analist Paul Weeteling van IEX blijft ondanks de hoge waardering keer op keer lovend schrijven over deze gouden naam in de sector. "Dit bedrijf is ook op lange termijn uitstekende gepositioneerd voor kansrijke ontwikkelingen."

ASML
Nederlands trots ASML is de specialist op het gebied van EUV-technologie en heeft een bijzondere positie in de markt als semi-monopolist. Volgens Paul Weeteling is de chipmachinefabrikant toonaangevend in de sector en is de hoge waardering zeker terecht. Het verwacht meer orders dan het aankan in 2022, waardoor een deel doorschuift naar 2023.

Dit belooft veel goeds, zo mogen we uit de woorden van Weeteling opmaken, maar hij heeft ook een waarschuwing voor al te enthousiaste beleggers: "Uiteindelijk blijft ASML slechts een heel belangrijke toeleverancier. Mocht het onverhoopt tegenzitten, dan gaat het ook hard in een cyclische sector als deze."

NXP Semiconductors
Ook een interessante Nederlandse naam: NXP Semiconductors. De cijfers over het tweede kwartaal waren sterker dan verwacht en CEO Kurt Sievers blijft zeer positief over de vraagtrends op lange termijn. “Hoewel de aanbodomgeving uitdagend blijft, voorzien we een zeer robuuste groei voor de rest van 2021, evenals voor 2022.” Het aandeel kreeg er year to date al 35% bij.

www.belegger.nl/Column/728074/Nog-lan...
Erg chebbi
0
icgeek
0
Hallo, nieuw hier, NXP kwam op mijn radar maar... enkele vraagjes naar de meer ingewijden:
1. NXP geeft in verhouding tot sectorgenoten zwakke groeivooruitzichten, aan wat ligt dat?
2. 99% bezetting van eigen foundry (hoeveel capaciteit hebben ze in eigen beheer?) en niet meer winst?
3. Hoe zit dat nu met Samsung en Qcom, wachten zij tot de appel rot is? Binnen 3 jaar heeft Intel hier 3 spiksplinternieuwe foundries staan met misschien nog overschot van plaats (en tijd) om een aantal afgeleefde microprocessorenmachines schermdrivers en dergelijke te laten produceren naast top of the line machines voor nano-processoren.
4. Betreft de kwartaalresultaten, buiten het feit dat ze aankondigden zelf aandelen in te kopen, heb ik de indruk dat ze doelbewust geen nice picture publiceren met de bedoeling goedkoop te kunnen worden overgenomen. Misschien is dat de reden waarom de cfo onlangs verkocht. Hij kreeg te weinig onder tafel of zoiets. Same story at Magnachip trouwens, of hebben de chinezen hier ook hun zeg wegens baidu?
PS : ASML zal orderboekje wel gevuld zien met gelsinger zijn bestelling, op dat vlak komt BESI mogelijks mee in de prijzen, of worden de sleutelfiguren daar ook weggekocht om de nieuwe intel-fabrieken te managen?
Tenslotte, waferfabriekskes, het grote tekort, wie doet dat?
voda
0
NXP rekent op robuuste groei

Door ABM Financial News op maandag 1 november 2021
Views: 2.636

(ABM FN-Dow Jones) NXP heeft in het derde kwartaal van 2021 meer omzet behaald dan gemiddeld verwacht. Dit bleek maandagavond uit cijfers van de Nederlandse chipgigant.

"Klanten omarmen onze laatste producten en de vraag op lange termijn in onze eindmarkten blijft op ongekende hoogtes", aldus CEO Kurt Sievers. "We blijven extra maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat we kunnen leveren aan klanten, waardoor we een robuuste groei verwachten in de rest van 2021 en in 2022."

In het afgelopen kwartaal steeg de omzet met ruim 26 procent op jaarbasis naar 2,9 miljard dollar, waar NXP gemiddeld rekende op 2,85 miljard dollar.

De operationele winst verbeterde van 573 miljoen naar 711 miljoen dollar op kwartaalbasis, tegenover een winst van 32 miljoen dollar een jaar eerder.

De brutowinst steeg met 45 procent op jaarbasis naar 1,6 miljard dollar en de bijbehorende marge verbeterde van 48,1 naar 55,3 procent.

Op kwartaalbasis steeg de omzet met 10 procent en de brutowinst en marge met 11 procent.

Onder de streep resteerde een nettowinst van 519 miljoen dollar, van 397 miljoen een kwartaal eerder en een verlies van 22 miljoen dollar in het derde kwartaal van 2020.

De vrije kasstroom bedroeg 724 miljoen euro. NXP keurde in augustus al een interim-dividend van 0,5625 dollar per aandeel goed over het derde kwartaal.

Outlook

Voor het lopende vierde kwartaal voorziet NXP een omzet van gemiddeld 3,0 miljard dollar, wat op kwartaalbasis een stijging met 5 procent zou zijn en op jaarbasis met 20 procent.

De brutowinst zal uitkomen rond 1,66 miljard dollar en de marge op 55,3 procent.

In de nabeurshandel op Wall Street daalde het aandeel NXP Semiconductors met krap twee procent.

Bron: ABM Financial News
Erg chebbi
0
@icgeek:
Vandaag hangt hier de vlag uit. NXP is een rots in de branding voor je porto.
Erg chebbi
0
Gisteren idem!
Twee porties op ATH geloosd. De ervaring leert dat ze zo'n 5-6% lager weer te pakken zijn.
44 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mrt 2023 22:00
Koers 186,490
Verschil +4,870 (+2,68%)
Hoog 186,820
Laag 180,360
Volume 2.081.239
Volume gemiddeld 2.064.831
Volume gisteren 2.933.577

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront