Nieuws van zaterdag 21 mei 2022

Wall Street herstelt richting weekend

Wall Street is vrijdag overwegend hoger geëindigd. De SP 500 index steeg fractioneel op 3.901,36 punten. De Dow Jones index steeg licht op 31.261,90 punten. De Nasdaq eindigde vrijdag 0,3 procent ...

20 mei | meer...

Olieprijs blijft boven 110 dollar

De olieprijs is vrijdag licht gestegen. Bij een settlement van 110,28 dollar werd een vat West Texas Intermediate bijna een half procent duurder. Op weekbasis bleef de olieprijs vrijwel stabiel.

20 mei | meer...

Weekoverzicht: Bel20 lichtjes lager

De Brusselse beurs had weer een volatiele week achter de rug. Uiteindelijk eindigde de Bel20 de week op 3.923 punten, dicht bij zijn niveau van vorige week. Eerder in de week was de hoofdindex er ...

20 mei | meer...

EVS bevestigt omzetverwachting

EVS Broadcast Equipment heeft de omzet zien stijgen in het eerste kwartaal en herhaalde de omzetverwachtingen voor de rest van het jaar.  Dit liet het mediabedrijf vrijdagavond weten.

20 mei | meer...

Europese beurzen hoger het weekend in

De aandelenmarkten in Europa zijn vrijdag hoger geëindigd. De Stoxx Europe 600 index sloot 0,7 procent in de plus op 431,10 punten, de Duitse DAX steeg 0,7 procent op 13.981,91 punten en de Franse...

20 mei | meer...

KBC Ancora start aandeleninkoop

KBC Ancora begint op 10 juni met het inkopen van eigen aandelen, voor een totaalbedrag van 50 miljoen euro. Dit meldde de vennootschap uit Leuven vrijdag nabeurs.

20 mei | meer...

Bel20 sluit week hoger af

De Brusselse beurs is vrijdag in het groen gesloten, al bleef na een aantal zwakke dagen de sterindex op weekbasis nog steeds in het rood noteren.

20 mei | meer...

Beursupdate: Brussel omhoog

De Brusselse beurs ging vrijdagmiddag verder omhoog. Rond de klok van half drie steeg de Bel20 1,4 procent tot 3.948,17 punten.

20 mei | meer...

Deere verhoogt weer de jaaroutlook

Deere Co heeft in het tweede kwartaal van het lopende gebroken boekjaar de winst per aandeel hoger zien uitkomen dan voorzien en besloot weer de outlook te verhogen. Dit bleek vrijdag uit de resu...

20 mei | meer...

Europese beurzen hoger rond middaguur

De Europese beurzen noteerden vrijdag hoger in een poging om de averij van de afgelopen dagen te herstellen, zoals eerder deze maand ook al geprobeerd werd een koersval te boven te komen.  

20 mei | meer...

Bel20 weer in de lift

De Brusselse beurs ging vrijdagochtend weer omhoog, net als de omringende beurzen. Richting  het einde van de ochtend steeg de Bel20 1,3 procent tot 3.942,35 punten. 

20 mei | meer...

Beursblik: goede cijfers Inclusio

Inclusio heeft in het eerste kwartaal goede resultaten geboekt. Dit stelde Kepler Cheuvreux vrijdagochtend in een reactie op de kwartaalupdate van de sociaalvastgoedinvesteerder. 

20 mei | meer...

Brussel hoger van start

De Brusselse beurs is vrijdagochtend zoals verwacht hoger van start gegaan. Kort na de beursbel steeg de Bel20 1,1 procent tot 3.933,45 punten. 

20 mei | meer...

Bel20 start vermoedelijk in het groen

De Brusselse beurs gaat vrijdag naar verwachting hoger van start nadat de Aziatische beurzen vanochtend groen kleurden, terwijl Wall Street donderdagavond na een volatiele handelsdag juist toch we...

20 mei | meer...

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront